söndag 30 oktober 2016

Om en rejäl tankenöt och folkets demonstration

Det finns en fråga som är hopplös att besvara. Ni ser den på bilden nedan.


År 2014, före valet, trodde jag att vi inte kunde få en sämre statsminister än Fredrik Reinfeldt, men ack vad jag bedrog mig.

I hela 10 år nu i oktober har vi lidit av statsministrar som avskyr det folk som röstat fram dem och gör allt för att byta ut svenska folket mot muslimska invandrare från MENA-länder. Sverige skall bli ett nordiskt kalifat kontrollerat av Wahhabister (Saudiarabien) och muslimska brödraskapet.

Varför någon röstar på deras partier är för mig ännu en gåta. Jag vet dock vad det beror på trots allt, hjärntvätt och mind control från mainstreammedia. Men att människor är så korkade och inte kan tänka själva är vansinnigt skrämmande.

Min respekt för dessa herrar existerar inte. Tvärtom avskyr jag dem båda djupt. Jag hoppas få sitta med när folkdomstolen ställer dem inför rätta någon gång i framtiden.

En statsminister är dock inte mycket värd i dagens läge då ingen vill göra något för nationen Sverige och ingen vill lyssna på folkets vilja. Vi har som folk ingen nytta av vare sig regering eller riksdag längre. De har tvärtom blivit en belastning för oss.

Vi är idag helt utlämnade åt oss själva och de nätverk av vänner och bekanta som vi skapar. Det är vi som tillsammans kommer att få ta igenom samhällskollapsen orsakad av dessa två statsministrars politik.

Vi kan inte räkna med någon hjälp av vare sig stat, kommun eller landsting då hela systemet är korrupt och dysfunktionellt, ja man till och med säga kollapsat.

Det är försent för politik i Sverige. Det är nu folket mot den politiska adeln som gäller.

Jag hoppas mycket på den energi som finns i Folkets Demonstration. Igår var jag ute på stan tillsammans med tre vänner och lappade ca 3000 bilar med information om Folkets demonstration och jag hoppas på rekorddeltagande vid nästa demonstration 2016-11-26 i Stockholm.

Det var intressant att prata med vanliga människor också. Folk är verkligen rosenrasande på det politiska vanstyret av vårt land.


Så om du har någon energi kvar efter tankenöten, engagera dig i Folkets Demonstration som är det enda hopp vi har kvar. Ring runt till vänner och bestäm hur ni skall åka till Stockholm. Dela ut lappar i grannarnas brevlådor som jag gjorde med mina grannar.

Vi måste göra denna folkrörelse oerhört stark så att den politiska adeln inte längre kan ignorera oss. Gemenskapen och den positiva energin i vår folkrörelse är enorm. Något jag skrev om här.

Köp nytt bläck till skrivaren och börja printa. Se det som motion att lappa bilar. För det tar på krafterna kan jag lova att röra sig på stora parkeringar i 5-6 timmar det vet jag av egen erfarenhet.

Dock sover man gott om natten efteråt. Hjälp till nu - för Sverige i tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar