tisdag 11 oktober 2016

Om en kulturmarxistisk statskupp i Sverige

Ett gästinlägg av en man som heter Roland Salomonsson. Över till Roland:

ÄR SVERIGE PÅ VÄG MOT EN KULTUR-MARXISTISK STATSKUPP?

Socialdemokraterna (S) har enligt bästa nazistiska modell från 30-talet skapar sig kontroll över ett antal väpnade respektive mäktiga (budgetstarka - lätta att "fiffla" med) myndighetsorganisationer.

Först återskapade S för några år sedan det gamla IB (idag kallat Expo, Researchgruppen m fl). Läs här: Expo-nätverket Exponerat

Notera att S har representanter i deras styrelser sedan grundandet.

Därefter utfördes en ombildning av polisen som till chef fick "politrucken" Eliasson.

Att denne har någon annan uppgift än att göra polisen till en organisation, som skall slå ned på minsta missnöjesyttring från "etniska svenskar" råder knappast något tvivel om.

Värre är att i likhet med Hitlers modell, så ställdes SÄPO direkt under statsministern.

SÄPO var under flera år under ledning av Danielsson, och som jag ser det så hade denne då omdanat SÄPO till något annat än vad medborgarna tror.

D.v.s. man samarbetar intimt med sådana som Expo/Researchgruppen och låter vänstern göra en massa skitjobb ostraffat och övervakar istället särskilt de etniska svenskar, som kan tänkas bli desperata av missnöje.

Andra politrucker har samtidigt omdanat åklagarväsendet respektive domstolsväsendet till lydiga PK-redskap.

Politrucken Danielsson skickades sedan från SÄPO till Migrationsverket och man kan undra vad han nu hade för uppdrag.

Kan hans uppdrag ha varit att tillse att det blev möjligt att smuggla in en massa soldater i Sverige 2015?

Ja, några kommer säkert senare som "anhöriginvandrare".

En ny politruck har sannolikt ersatt Danielsson som SÄPO-chef. Skall vi gissa att just nu bearbetas Försvarsmakten internt av en/flera politrucker?

Försvarsmakten är en potentiell maktfaktor i händelse av att etniska svenskar till slut tappar tålamodet och tar till drastiska metoder, så att polis anser sig tvingad att "ta till vapen" och att SÄPO börjar använda metoder typ KGB:s "hemliga" gryningsrazzior.("Kultur- ) Marxister har aldrig litat på militärer då de vet att de leds av andra än en fanatisk grupp av "egna", då militärer ofta "kan tänka själv" och är nationalister, samt kan tänkas reagera om det blir en massa konstiga ingripanden från polis respektive SÄPO.

Det vi ser på Gotland kan tänkas vara en förövning på något mycket värre som drabbar alla "etniska svenskar" över hela landet.

Kan det tänkas dra ihop sig till en statskupp i samband med eller kort efter valet 2018 (om folket "röstar fel").

Allt fler bedömare börjar anse Sverige som experimentverkstaden för hur EU skall omdanas till en multikulturell region (diktatur).

Framförallt liknar situationen den som Hitler manövrerade fram när Nazisterna tog makten i Tyskland.

Har ni lagt märke till den Orwellska" omformuleringen av svenska språket (även något som hämtats från -ismernas "manualer" för politisk agitation), d v s socialismens/kommunismen/islamismen/kultur-marxismen gör om språket så att de anklagar alla motståndare (främst SD) i termer som rör nazismen TROTS ATT DE ANKLAGADE INTE UPPFÖR SIG SOM SÅDANA, medan de själva anammat ALLT sådant uppförande som nazisterna är kända för att utföra.

D v s en "liten klick" utför politiskt våld, politiska upplopp, personförföljelser, skadegörelser, förtal, diskriminering, manipuleringar inom rättsväsendet respektive Public Service, lögner i media, mörkningar i media, begreppsvändningar sett från officiella ordlistor etc.

Man omformulerar regelmässigt internationella konventionstexter till något dessa översatt till normalsvenska inte står för (t ex när "dignity" - normalt "värdighet" - blir till värde - vilket sista således inte har något som helst internationellt stöd).

Mycket lömskt när naiva svenskar sedan tror på "sanningar" utan att värdera själv.

VAD TROR NI?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar