tisdag 11 oktober 2016

Om det utslitna ordet "rasist" och socialdemokratin - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Karin.

Vi som är upplysta vet att allt handlar om smutskastning. Socialdemokratins paradgren kombinerat med inga lösningar på samhällsproblem. Att rasiststämpla allting är något sossarna adopterat från kommunistpartiet i Sovjetunionen från 1943.

Något jag har skrivit om här.

Nu över till Karin:

Med tanke på SVT:s påhopp på oss som är aktiva och skriver på internet.

Här kommer en repris av ett svarsinlägg på en text, som fick "etablerade media" och vänsteraktivister att "gå i taket".
...............

DE ÄR VÄRSTA SORTENS RASISTER!

Har med intresse försökt följa med i kommentarerna kring mitt inlägg.

Vad som slår mig är att så många ”politiskt korrekta” läser min text som Fan läser Bibeln.

Anklagar mig för att vara en typisk RASIST!

Var någonstans i MIN TEXT har jag utpekar någon speciell RELIGION eller FOLKGRUPP ?

Eller för den delen någon speciell hudfärg ?

Det är de som förfasar sig över min text som påvisar den värsta sortens rasism, nämligen den som gömmer sig bakom vackra ord som ”vi har ett ansvar att hjälpa alla”, ”DE behöver vår hjälp” o.s.v.

De ser ner på människor som försöker få ett bättre liv och behandlar dom som små okunniga BARN.

Vad jag inte tolererar är istället vissa BETEENDEN !!

OAVSETT vem som uppvisar dessa beteenden, vilket framgår av min tidigare text.

HAR TRÖTTNAT PÅ ATT BLI KALLAD RASIST!

JAG ÄR INTE RASIST för att jag förväntar mig att alla i vårt land ska respektera Svensk lagstiftning, detta inkluderar även regeringen och andra myndigheter.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att alla som vistas i vårt land ska respektera vår KULTUR, våra TRADITIONER, vår RELIGION och vårt sätt att leva. Oavsett vilken religion eller kultur de som kommer hit har med sig i bagaget.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att VI HAR RÄTT ATT STÄLLA KRAV på de människor som kommer till vårt land.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag insett att VÅRT LAND INTE HAR RÅD att försörja alla människor på flykt som vill till vårt land.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att vi ska inte ta emot fler människor än vi har råd med. Då inberäknat alla kostnader för kommande år.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att vi INTE ska skrota vår egen välfärd

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att alla som söker bidrag (svensk medborgare eller inte) ska behandlas på samma sätt.

Nämligen att vederbörandes privata ekonomi ska granskas enligt de regler som redan gäller för oss svenska medborgare. Oavsett vilket land de personerna har sina privata bankkonton. Utan undantag!!

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att de som inte har giltigt skäl till asyl ska avhysas med omedelbar verkan till antingen deras hemland eller var de senast kom ifrån.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att de som uppgivit falska uppgifter vid ankomst till vårt land har förverkat sin rätt till att få asylansökan prövad.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att ALLA som ansöker om asyl ska lämna fingeravtryck, på samma sätt som vi med Svenskt medborgarskap får lämna våra fingeravtryck då vi ansöker på ett Svenskt pass.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att INGEN har rätt att vägra registrering /lämna fingeravtryck om de vill stanna i vårt land oavsett religion.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att de som kommer till vårt land och begår brott omedelbart ska avvisas på livstid. Inte bekosta vårt lands redan ansträngda ekonomi genom att på ett fängelse kosta skattebetalarna tusentals kronor / dygn.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att våra egna barn och gamla inte ska få försämrad standard och sämre sociala villkor än de som kommer hit.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill att vi ska bevara och föra vidare våra Svenska traditioner till våra barn och barnbarn.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill ha kvar Luciatåget, skolavslutning i Kyrkan och Svenska Nationalsången och andra traditionella sånger vid skolavslutningen.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill att vi ska bevara våra Svenska mattraditioner i våra Svenska skolor.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill att vi även i fortsättningen ska få sjunga Sveriges Nationalsång vid olika idrottshändelser.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att ALLA ska respektera den Svenska Flaggan

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill bevara vår yttrandefrihet

JAG ÄR INTE RASIST för att jag uttrycker en annan åsikt i sakfrågor

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att Svensk press ska rapportera sakligt och inte dölja något.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag vill att mitt land ska börja utöva demokrati gentemot sina egna medborgare. Lyssna på ALLA utan undantag och respektera folkets val av representanter i Riksdagen.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag anser att alla ska behandlas LIKA och att INGEN ska kunna kräva / få särbehandling på andras bekostnad genom att hävda religiösa skäl.

JAG ÄR INTE RASIST för att jag hellre skänker pengar till svältande massorna i de flyktingläger som finns i olika närområden (främst i de olika Afrikanska länderna där nöden är störst), än jag avstår en krona till de som haft nog med pengar för att resa genom hela Europa.

Pengar de kunnat leva på drägligt i närområdet till de skaffat sig ett nytt arbete i ett land där de kan språket och kulturen.

JAG ÄR INTE RASIST FÖR ATT JAG TROR PÅ ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDIGHET OCH ALLA MÄNNISKORS GEMENSAMMA ANSVAR.

Med detta menar jag att även de som kommer hit har ett ansvar gentemot oss som redan bor här och gentemot varandra.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar