lördag 22 oktober 2016

Om det tigande folket och de som inte tiger

Svensken teg när han borde rest sig ur TV-soffan och det blev därefter. Ja, detta kommer kanske framtida historiker komma fram till när de ser tillbaka på vår tid.

Vi hade chansen att göra oss fria från socialismens och kulturmarxismens bojor men vi tog den inte.

Svensson hade chansen att rösta bort de politiker som förstör Sverige men valde Idol på TV 4, Melodifestivalen och fortsätta att låta sig hjärntvättas av mainstremedia istället.

Fabianismens seger blev truimfartad och Svensson förstod aldrig vad som komma skulle. Utom några få såklart, som förgäves försökte väcka de sovande massorna ut tillståndet av apatisk mind control.

Läs Peter Krabbes artikelserie om Fabianismen länkad i detta inlägg. Missa det inte utan läs!

Vi är många som har bloggat och skrivit om vår tid. Försökt att nå fram till människor och varna för det som sker.

Jag är bara en av alla som arbetat med detta och vi som håller på gör detta trots att vi utsätter oss för personlig risk, och som i fallet med min vän Annelie Sjöberg, regelbunden talare på Folkets Demonstration, som blev av med jobbet som lärare enbart därför, att hon utnyttjade sin grundlagsskyddade rättighet att tala på en tillståndsgiven demonstration.

I Sverige idag blir du av av med jobbet eller riskerar att bli av med jobbet för att man är politiskt inkorrekt. Alltså går emot socialisterna. Läs här om mediadrevet mot mig själv.

Vår kärlek till Sverige och vår önskan att försvara yttrandefrihet, åsiktsfrihet, demokrati, informationsfrihet och mötesfrihet är så stark att vi har inget annat val mer än fortsätta framåt.

Kanske kommer vi en gång få erkännande när historien skall skrivas, kanske inte, men vi försökte i alla fall. Vi kan se våra barn och barn-barn i ögonen och säga detta. Jag försökte älskling.

Ett av de få hopp jag ser är folkrörelsen Folkets Demonstration. En kraft och en motrörelse mot socialismens/kulturmarxismens strypgrepp om samhället och medborgarna och där alla arbetar ideellt.

En folkets demonstration som förenar oss som försöker få till en förändring mot alla odds. En gemenskap präglad av kärlek, inte hat, som mainstreammedia och och socialisterna påstår att vi präglas av.

Den som varit på plats på en demonstration vet vad jag talar om. Googla på "folkets demonstration Hagenbo" så ser ni vad jag tidigare har skrivit om mina intryck.

Vi som är engagerade i Folkets Demonstration tiger inte. Vi syns och hörs både på Raoul Wallenbergs plats i Stockholm, Götaplatsen i Göteborg, i bloggar och på Facebook.

Vissa av oss är talare, andra skriver, som jag själv, andra är funktionärer, som jag själv, och andra visar sitt stöd genom att åka långa sträckor i en obekväm buss till Stockholm ända från Umeå eller Malmö.

Detta är sann kärlek till vårt land och respekt för det arv våra förfäder lämnade åt oss och det land våra barn och barn-barn skall ärva efter oss.

Kanske är det försent, kanske inte?

Som jag tidigare skrivit är det försent med politik nu. Det krävs en fredlig folklig resning utan våld.

Förena dig därför med oss som försöker rädda vårt land den 26/11 i Stockholm. Gå med i Facebookgruppen Folkets Demonstration och håll dig uppdaterad.

Välkommen i vår gemenskap präglad av kärlek, inte hat, så ses vi på Raul Wallenbergs plats klockan 1300 den 26/11 i år. Det är vi som har Gud på vår sida, inte socialisterna och kulturmarxisterna.

All kärlek till er som läser min blogg och engagerar er för vår gemensamma framtid och tack för att ni bidrar till kanske en annan historiebeskrivning än den dystra dito som jag inledde med.

Jag hoppas min vän Jan-Ove Malmgren har fel i det han skriver i bilden nedan.

Det är upp till dig och mig om han får fel eller rätt, och hur historien kommer att återge vår tid som vi just nu lever i. Ingen annan kan skriva historien än du och jag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar