fredag 14 oktober 2016

Om Camilla Sandelius på Gotland och media

Mina tankar går idag till en kvinna jag inte känner och aldrig har träffat, men som jag ändå beundrar väldigt mycket. Camilla Sandelius i Visby.


Min vän Stefan Fahlander skriver om Camilla:

NI FEGA USLINGAR

Hur har ni bara mage att som en flock vilddjur kasta er i strupen på, trakassera, jaga och håna Camilla från Visby. Camilla som inte gjort annat än använt sin självklara demokratiska rätt att uttala sig och jobba emot övergrepp och rättsligt förfall.

I min värld spottar man inte på sådana människor, utan man hyllar dem för deras mod, och ger dem det stöd de förtjänar. Camilla har helt enkelt fått nog och gör något åt det. Det borde vi alla göra.

Vi behöver flera Camilla Sandelius i vårt Sverige.

Med vilken jävla rätt sätter ni fega uslingar igång att jaga henne?

Ni borde skämmas.

Med ni menar jag hela det politiskt korrekta etablissemanget med politiker, mediafolk, kulturfolk och hela deras svans av falska medlöpare.

Så långt Stefan.

Vad är då hennes brott?

Gotländskan Camilla Sandelius, 26, är arg för att lokaltidningen kallar henne och medborgargardet för en “rasistisk mobb”. – De kallar vanligt folk för rasister. Hur kan de stämpla oss så bara för att vi protesterar mot gruppvåldtäkten och vill hedra offret? säger hon.

Läs här och här.

Detta bevisar ännu en gång hur avskyvärda svenska journalister är och hur svårt skadat Sverige är av masspsykosen politisk korrekthet.

Jag skulle försvara Camilla med mitt liv om det behövdes. Hennes enda brott är att ha uttryckt det som alla vettiga människor tänker och instämmer i.

Så om du läser detta Camilla, så skall du veta att vi är många som stödjer dig och vill skydda dig.

I Stockholm finns det också två byggnader där de värsta av de värsta av dessa s.k. "journalister" sprider ut sitt hat och sina lögner mot vanliga svenskar.

Det ena huset ligger nära bron till Kungsholmen vid Centralstationen och det andra ligger på själva Kungsholmen, Expressen/DN-huset i Marieberg.

För mig är de som arbetar där bara värda förakt och spott och spe och jag skulle gärna se båda husen jämnade med marken med grävskopa och samtliga journalister avskedade.

Camilla däremot, skulle jag kunna försvara på vilket sätt som än krävs mot dessa vidriga gamar som kallas journalister i detta sjuka land, fördärvat av politisk korrekthet/kulturmarxism.

Läs även några av mina tidigare inlägg om media:

Om media och oärliga journalister
Om yttrandefrihet, åsiktsfrihet och mediadrev'
Om Nordkoreansk TV i Sverige
Om en oändlig tröttnad på media

Reflektera över innebörden i att svensk media gör att människor blir mordhotade, eller blir av med sin försörjning för familjen genom att bli av med jobbet.9 kommentarer:

 1. Bra inlägg! Håller med dej Mikael!

  SvaraRadera
 2. Bra, man kan inte nog reagera på dessa journalister som i stället för att skriva om den förfärliga våldtäkten och vad som ska göras åt den massiva ökningen av våld mot vårt folk, väljer att rasa över en ung tjej som är upprörd över våldtäkten.

  SvaraRadera
 3. Mycket mycket bra! Delar på fb

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Sverige finns snart inte. Det är globalisternas mål.

  SvaraRadera