söndag 9 oktober 2016

Om byggnadsställningar som kan plockas ned

Det mångkulturella helvete som idag är Sverige började byggas redan 1975. Jag skrev i juli 2015 ett inlägg med titeln "Om en ond plan och hur de lyckas" för den som vill veta mer om varför vi idag är där vi är.

Vi är nu framme vid en tidpunkt då Sverige kan gå åt två olika håll. Vad som kommer att ske på Gotland kommer att visa vägen.

Det första alternativet är en totalitär socialistisk diktatur + polisstat. Något jag skrev om här. Gripandet av Robin Boström med tillhörande husrannsakan samt fler poliser till Gotland verkar peka i denna riktning. Läs här och här.

Det andra alternativet är en folklig resning som tvingar fram en förändring. Förhoppningsvis en fredlig sådan. Min bloggranne Peter Harold skriver här att den gotländska medborgarvreden är ett hälsotecken (som medierna försöker sjukförklara).

Hur skall en folklig resning ske, ja det vet jag inte, men det finns en gräns för hur mycket skit som var och en av oss orkar ta och Gutarna lär väl visa vägen antar jag och har väl redan gjort det de facto. Men än är det inte över.

Jag är mycket orolig för att det jag har varnat för i så många inlägg på min blogg om social oro och samhällets sönderfall, bl.a. här, nu bara är veckor borta.

Sverige är idag så polariserat och spänningarna så starka mellan de två lägren "PK-folket/godhetsapostlarna" och "nationalisterna/patrioterna" att en våldsam urladdning tyvärr är högst sannolik väldigt snart.

Staten med sitt våldsmonopol riskerar att ställas mot folket som tröttnat på bilbränder, gruppvåldtäkter, skjutningar, mord, hederskultur, wahhabism och mycket annat destruktivt som idag är en del av det svenska samhället. Svensson är tålig men bara till en viss gräns.

Allt är medvetet uppbyggt av den politiska adeln sedan 1975 och de kan snart börja att ta ned byggnadsställningarna. Bygget är färdigbyggt. Det mångkulturella samhälle som är designat för att förinta sig självt är ett faktum. Den socialistiska drömmen kan äntligen förverkligas i form av en totalitär världsregering.

Allt som behövs nu är att folket revolterar så att undantagstillstånd kan utlysas, en polisstat etableras, och regeringen får sina skäl att kalla in EU/NATO-styrkor att sättas in mot folket. Kan detta vara planen? En del av Kalergiplanen?

Vi lever i mycket farliga tider och var och en av oss kommer att få uppleva det som kommer att ske.

Bågen är spänd till bristningsgränsen. När pilen väl släpps kommer alla att få känna av dess dödliga kraft. Raseriet mot "godhetsapostlarna" som förstört Sverige är massivt och många frihetsälskande svenskar som älskar Sverige som det var förr är rasande.


Jag avslutar med att citera en kommentar upphittad på Facebook och skriven av en person som heter Anders Eriksson som får avsluta detta inlägg.

Mot den egna befolkningen är resurserna outtömliga.

Agerar livvakter åt våldtäktsmän, bjuder på kaffe då hela "utsatta" områden sätts i brand.

Svensk polis har valt sida.

Har du?

1 kommentar:

  1. Mycket bra skrivet, och tyvärr ett mycket realistiskt scenario.
    Jag tänker likadant, fast mer globalt, det som kommer hända i Sverige kommer hända både i USA och överallt i Europa, jag känner på mig att tiden har runnit ut och hemska saker tar sin början i november månad. Hoppas både du och jag har fel!

    SvaraRadera