lördag 15 oktober 2016

Om bevis vilka som skapade IS

Obama och Clinton är båda globalister och knutna till Illuminati. Båda två representerar mänsklig ondska när den är som värst.

Här och här presenteras bevis att de låg bakom skapandet av ISIS och vi vet sedan tidigare att de lämnat fortsatt stöd finansiellt och i form av fordon och vapen till IS.

Låt oss hoppas att Putin inte låter sig provoceras av deras eviga försök att starta det tredje världskriget utan står emot. Läs vad Lars Bern skriver här.

Allt handlar i slutändan om petrodollarn, kontroll av flödet av strategiska naturresurstillgångar och betalningssystemet.

Allt elände i världen kretsar kring västvärldens banksystem med navet i det privatägda Federal Reserve System som äger nästan alla världens centralbanker, inklusive den svenska. Läs här.

När petrodollarn snart kraschar så kommer USA att kollapsa och kastas in i ett blodigt inbördeskrig som får det första att blekna i jämförelse. Resten av västvärlden kommer också att kollapsa, inklusive Sverige.

Likheten med Romarriket är slående. Den politiska adeln har fullständigt eliminerat vår nationella handlingsfrihet för att få glänsa i finrummen med dessa ondskefulla män och vi ägs nu därför alla av dessa globalister.

1% av jordens befolkning kontrollerar världen men är inte nöjda ändå. De vill ha mer och mer och mer. Detta i en värld där alla resurser är ändliga. Läs här och här.

Nedan är planetens ondast man, George Soros, svenska politiker är extremt lojala mot honom, liksom Obama och Clinto. Läs här.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar