söndag 11 september 2016

Om våldtäkter och kvinnors tystnad

Det är svårt att klassificera hemska brott, vilket är vidrigast? För mig toppar i alla fall våldtäkt och gruppvåldtäkt top 5 av vidriga och oförsvarbara brott.

Att våldta en kvinna ensam eller i grupp är den mest förnedrande handling man kan begå mot en annan människa. En handling som är så holistiskt kränkande och vidrig att den är oförsvarbar och tyder på en fullständig avsaknad hos gärningsmannen/gärningsmännen av empati och alla mänskliga attribut som definierar oss som människor.

Det är inte bara en handling som skadar en kvinna fysiskt genom ett söndertrasat underliv eller ett söndertrasat tarmsystem, det är också en handling som i de flesta fall ger psykiska men för livet och ett livslångt psykiskt lidande för offret. I många fall även självmord för att man inte får hjälp av samhället och inte orkar bära traumat.

Till detta skall läggas i det kulturmarxistiska Sverige skuldbeläggs offret och våldsverkarna går ofta fria eller får mycket lindriga straff.

Lika lite som jag förstår gärningsmännen förstår jag kvinnors tystnad. Varför man inte organiserar sig och protesterar innan man blir våldtagen? Efteråt orkar man inte.

Så här illa är det som beskrivs i denna artikel från 2015. Varför är ni tysta tjejer och kvinnor?

Varför höjer ni inte rösten i solidaritet med era systrar som redan blivit våldtagna eller gruppvåldtagna eller som inte orkat leva efteråt och tagit sitt liv och för er egen eller er dotters skull som presumtiva framtida offer?

Ni utgör en stor del av Sveriges befolkning, strax under 50% efter de senaste årens massimport av våldsbenägna unga män med samma kvinnosyn som hotar er som sjuklövern ägnat sig åt.

Det är ni som drabbas, era döttrar som drabbas så varför fyller ni inte gator och torg?

Tillsammans med oss män är det våra familjer som drabbas, men det är era kroppar och psyken som skändas!

Varför låter ni kvinnoförrädare som Fi och vänsterextrema "feminister" påstås föra er talan och successivt föra synen på kvinnan tillbaka till medeltiden. Jag förstår inte.

Vi män kommer stödja er. Vara med på demonstrationer, skriva under helt på er kamp, men det är er kamp som bara blir trovärdig om det är ni själva som för den.

Då först blir ni en politisk kraft att räkna med.

Så kom igen, gör något! Organisera er! Fyll gator och torg!- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

  1. HUR är det kvinnornas ansvar att behöva arbeta förebyggande för att inte bli våldtagna?! Vi ska väl för fan inte behöva organisera oss och protestera mot risken att bli våldtagen i framtiden?! Ska jag behöva stå ute på gatorna med plakat och megafon varje dag och skrika ut att jag inte vill bli våldtagen?! Ansvaret ligger på MÄNNEN att sluta våldta! Och det är även MÄNNENS ansvar att stå bredvid kvinnorna i den här frågan! Den är ingen kvinnofråga, det är männen som är problemet och det är männen som måste lösa det. Du klagar på låga straff, vad kan det bero på? Kan det ha något att göra med att det är majoriteten män som lagstiftar, implementerar och dömer?
    DET ÄR INTE KVINNORNAS ANSVAR ATT SE TILL ATT DE INTE BLIR VÅLDTAGNA! Det är inte kvinnornas kamp! Det är MÄN som är problemet och det är MÄN som måste lösa det!!

    SvaraRadera