söndag 25 september 2016

Om något som inte får röras

Smutskastningen, lögnerna och det öppna hatet mot vanliga svenskar som manifesterar sig från vänstern på folkets demonstration existerar bevisligen och kan lätt förklaras.

Förklaringen är enkel. Folkets demonstration hotar den rådande ordningen med ett förtryckt, hjärntvättat och nedtryckt folk som inte brukade lägga sig i vad den socialistiska och kommunistiska makteliten sysslar med. Det är riktigt otäckt för dem när till och med en kvinna som upplevt kommunistiskt förtryck själv i sitt gamla hemland Polen, Barbara Trusz, är återkommande talare på folkets demonstration.

Så länge endast tryckta tidningar och statligt kontrollerad media fanns så var det enkelt för makteliten, bestående mestadels av mer eller mindre bra maskerade kommunister sprungna ur Frankfurtskolan, att kontrollera folket. Något jag har skrivit om här.

Att Sveriges journalistkår består till 70-80% av dessa kommunister ser vi bevis på varje dag. Lyssna på Stefan Torssell i inlägget länkat ovan.

Den socialistiska/kommunistiska makteliten och journalistkåren förväntar sig att vi även fortsättningsvis lydigt skall betala vår TV-avgift till de värsta indoktrineringsorganen SVT och SR. Lysande affärsidé; låt folket betala för sin egna kommunistiska indoktrinering! Mainstreammedia tappar hela tiden läsare och gräver sin egen grav.

Nu börjar dammen att brista. Flera stora sprickor har redan uppstått i dammen där vattnet sprutar rätt ut.

Alternativ media, bloggare som jag själv och eldsjälar som folkets demonstration gör att fler ser igenom spelet och börjar förstå hur missledda de har varit och hur monumentalt maktelitens och journalistkårens förräderi mot folket är. Men makteliten tillsammans med kontrollerad media hittar alltid vägar runt ett problem.

Då folk inte längre vill betala för Bonniers propaganda så lånar givetvis EU ut pengar till koncernen så att propagandan ska kunna fortsätta finasierad av offentliga medel. Inget ska kunna stoppa Bonniers i sin iver att hjärntvätta medborgarna. Läs denna artikel.

Ett annat hot mot landet som den rådande ordningen innebär är att det psykolgiska förvaret krackelerar.

Värdet av en fri debatt blir särskilt stort om landet skulle hotas. Befolkningen utsätts då för mängder av falska rykten och propaganda. Det psykologiska försvarets främsta uppgift är att säkerställa att vi alla får snabb, sann och fullständig information av myndigheter och medier, vilket är grunden för en stabil försvarsvilja och motståndsanda. Censur är uteslutet.

Följaktligen kan man säga att SVT, SR och all annan mainstreammedia är ett säkerhetshot mot landet då man inte kan lita på deras nyhetsförmedling längre.

En dag kommer dammen att spricka och då skulle jag rekommendera dem att snarast evakuera.

Kraften hos folket är nämligen lika stor som kraften hos det vatten som finns bakom dammen och ständigt vill komma ut och söka sin frihet. Lägg därtill till uppdämd vrede och frustration till detta så är utgången given.

Socialisterna och kommunisterna har haft sin storhetstid. Sakta vaknar folket men när uppvaknandet når "tipping point" så kommer de att få finna sig i att se sig besegrade av kärlek, omtanke, nationalism, stolthet och folklig sammanhållning.

Då kommer de skingras som fröna på en maskros när man skakar på den. Det är därför de är rädda, och inte vill att vi skall röra deras rådande ordning.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar