söndag 11 september 2016

Om kvinnan i vårt liv

En kvinna att älska och att dela livet med, alltså en älskad partner, är inte alla förunnat att ha. De som är lyckliga att befinna sig i ett kärleksfullt förhållande har någon att dela vardagens små utmaningar, upplevelser, sorger och glädjeämnen med.

Vad är det då som gör kvinnan speciell förutom att hon kan föda våra barn?

Kvinnor tänker på ett annat sätt än oss män och kan därför berika män med nya infallsvinklar som vi män annars inte hade tänkt på. Detta är något jag märkt både i tidigare relationer men också i mitt yrkesliv.

Kvinnors röster triggar andra center i mäns hjärnor än vad manliga röster gör. Vi män lyssnar på kvinnors röst på samma sätt som vi lyssnar på musik.

Musik är väldigt komplex jämfört med enkla ljud, därför hjälper kvinnor oss män att hålla oss mentalt skärpta längre när vi åldras därför att större delar av hjärnan "motioneras" hos oss män när vi lyssnar på en kvinna. Vi blir också mer mottagliga för mer komplexa intryck i vår omgivning och därmed mer receptiva.
Självklart så skapar också rätt kvinna känslor inom en heterosexuell man. Känslor av attraktion, åtrå, lust, trygghet och närhet. Alla är ord som kan sammanfattas med begreppet kärlek, även om det omfattar också saker som t.ex. förtroende, respekt och omtanke.

För oss män som är födda i den civilicerade delen av världen är detta signaler som är positiva och energigivande för kvinnan. Att känna sig attraktiv, kvinnlig, sedd, respekterad och omhuldad.

För män som föds i dysfunktionella kulturer så saknas helt dessa positiva faktorer.

Där ses kvinnan enbart som en ägodel där man utan vidare kan tillfredsställa sina primitiva sexuella lustar i vilket hål som helst på kvinnans kropp utan att bry sig om att det är en människa man våldför sig på. Hon är ju bara ett sexuellt verktyg för dessa män, inte en människa.

Vi svenska män älskar våra kvinnor, respekterar dem, dyrkar dem och ser dem som mänskliga sexuella varelser som vi prioriterar före vår egen njutning. Vår njutning ligger i att ge vår kvinna njutning och se detta i hennes ögon och lyssna på när hon njuter.

För vänstern är det dock vi svenska män som skall utrotas och det är vi svenska män som våldtar enligt deras retorik. Man kan verkligen fråga sig hur vänsterkvinnor kan hitta män som känner sig attraherade av dem? Men det finns ju uppenbarligen vänstermän också, och lika barn leka bäst som ordspråket lyder.

Om jag någonsin hittar en kvinna igen att dela livet med så utesluts därför många singlar som finns ute på "marknaden" även om de är vackra. Skönhet betyder lite, intellektuell konnektivitet och själars samvaro betyder allt.

Likartade värderingar är därvid mycket viktigare än skönhet. Och vad är skönhet egentligen? Skönhet finns i ögonen hos en kvinna, själens spegel.

Kvinnor på vänsterkanten åker därför direkt hos mig och jag tror ärligt talat att vi män som är Sverigevänner måste ha en kvinna med likadana åsikter för att en relation skall fungera.

Sverige är idag så polariserat att relationer med djup i (alltså inte tillfälliga sexuella relationer) mellan Sverigevänner är det enda som fungerar.

Vi män behöver våra kvinnor på samma sätt som våra kvinnor behöver oss för att stå ut i dagens sjuka samhälle. Våra respektive olikheter kompletterar vår egen personlighet och ger varandra styrka att orka gå upp ur sängen för ännu en dag i det vansinniga ekorrhjulet.

När samhället slutligen kollapsar så gäller det också att inte vara ensam. Så det finns även en överlevnadsaspekt på ett förhållande i dagens samhälle som är ett nytt fenomen.

Man behöver en partner för att planera inför och hantera de utmaningar vi kommer att ställas inför. Ensam är inte stark och fysisk styrka betyder inte allt, utan vi män behöver även i ett sådant överlevnadsscenario våra kloka kvinnor, precis lika mycket som de behöver oss.

Tack för att ni finns kära kvinnor oavsett om ni är en partner eller en vän. Ni berikar oss män på många sätt, och det där med att "motionera hjärnan" kan man ju få av en kvinna oavsett om hon är en partner eller en vän.


4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Och det bara fortsätter och fortsätter. Man skulle ju tro att det var en diktatur du var ute efter och inte en fri värld. Konstigt att du som bryr dig så mycket om yttrandefriheten inte tillåter en fri debatt utan tar bort de inlägg som säger dig emot. Men, det manliga egot är som alltid, oerhört skört. :)

  SvaraRadera