söndag 25 september 2016

Om ett vämjeligt Facebookinlägg

Skomakare bli vid din läst säger ju ordspråket. Samma kan sägas om cirkusmänniskor.

Henry Bronett, håll dig i cirkustältet annars riskerar du att skämma ut dig själv.

Clowner kan vara roliga på circus men inte lika roliga i den verkliga värden. Hur man på en offentlig Facebooksida kan göra bort sig så kapitalt genom att blotta sin kosmiska okunnighet (eller om det nu är socialistisk skolning) är för mig obegripligt.


Bronett, som den kändis han är, har självklart en skara som hyllar hans uttalande som också bevisar sin dos av politiskt korrupt hjärntvätt i kommentarsfältet. Här är länken.

Främlingsfientlighet, som han beskyller oss alla som var där för, har jag tidigare skrivit om här. Han har inte förstått syftet med folkets demonstration som är väldigt, väldigt enkelt och inte har ett dugg med det han skriver om i sitt inlägg att göra:

SYFTE:
Regeringen ska avgå och utlysa extraval.

Den offentliga makten utgår från folket som måste få säga sitt.

Demonstrationen vill samla folk, oavsett partifärg, som anser att vi behöver en regering som i första hand värnar om Sverige och dess medborgare.

FOLKETS RÖST:
I dagens svenska samhälle är det nästan ingen som för folkets talan, varför vår ambition är att demonstrationen ska vara en folkets röst.

Vi vill därmed samla människor som är missnöjda med samhällets utveckling, att dessa får träffa likasinnade, samt lyssna på bra talare med intressanta tal.

"Ingen kan göra allt, men alla kan göra något"

Vi tar kraftigt avstånd från alla former av våld och extremism.

Detta Henrik Bronett är syftet och innehållet i Folkets demonstration. Genom ditt Facebookinlägg har du bara lyckats att bevisa att du antingen inte förstått något, alternativt att du inte vill förstå p.g.a. socialistisk indoktrinering.

Jag vet inte vilket av dessa som stämmer, men jag kan säga så här, att med ett varumärke att skydda, så borde du nog hålla dig till sanningen och verkligheten.

Jag och många med förknippar nu Circus Scott (TM) med ditt Facebookinlägg, men det kanske du tycker enbart är bra? Vad vet jag. Jag är dock övertygad om att många med mig kommer att sky er circus som pesten efter detta fula påhopp på oss helt vanliga svenskar som bara vill återinföra demokratin i Sverige igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar