torsdag 7 juli 2016

Om konspirationsteorier

Jag har ofta beskyllts för att vara konspirationsteoretiker för att jag presenterar sanningar som vi förnekas att få veta av globalisterna kontrollerad media.

Den verkliga konspirationen är Rysskräcken där Ryssland utpekas som hotet mot oss. Ingen kunde vara mer felaktigt. Denna föreställning är vida spridd i Sverige. Ryssland är hotet.

Jag är ingen vän av Putin, alltså en "Putinist", men faktum kvarstår.

Det är inte Ryssland som försöker provocera fram det tredje världskriget. Det är Khazarmaffian/Iluminati som kapat den amerikanska konstitutionen och som äger världen genom banksystemet baserat på Federal Reserve System som hotar oss. Läs här.

Ryssland, ja de förstår hotet och vill självfallet försvara sig. Läs här.

Ryssland har inte kapacitet och förmodligen inte heller intresse för några större och mer omfattande operationer och risken är uppenbar att de istället svarar på provokationer direkt med taktiska kärnvapen.

Genom värdlandsavtalet med NATO ses vi nu som en del av NATO som är globalisternas militära organisation. Läs här, här, här och här.

Så har det inte alltid varit, en gång i tiden var NATO en försvarsallians men inte längre. Vill ni förstå varför, läs denna bok som förklarar allt. Boken finns som e-bok bl.a. här. Läs den.

Allt för att förstå NWO finns på min blogg. Många texter, timmar av videos. All is said and done.

New World Order är inte längre en konspirationsteori utan en högst reell konspiration. Inse det!

Jag har erbjudit er alla möjligheter för att förstå detta på min blogg. Om ni mina läsare har tagit tillfället i akt att ta del vet jag dock inte.

Här är en möjlighet till att få kunskap om geoengineering (även känt som chemtrails) direkt från CIA Director John Brennan. Se även här.

Har ni avstått, jag då förstår ni fortfarande inte vilka krafter som styr världen. Vilken ondska som driver deras agenda för NWO. Här har jag länkat, bland många ställen, om EU och NWO.När nyheten har kommit om ett "bankvirus" som tvingar bankerna att stänga över helgen och de öppnar på måndagen igen , då har man alltså 72 timmar på sig att vidta åtgärder enligt video ovan. Denna artikel av Susanne Posel som pratar i videon är daterad 16/7 2016 (jag skriver detta 15/7 2016 - lokal tid) och det är förmodligen detta scenario vi kommer få se före den stora bankkraschen.Vissa hävdar att Jesuitorden och de frimurarsekter de och Khazarmaffian kontrollerar är infiltrationsorganet för NWO. Påvens antikristna/globalisteuforiska uttalanden tyder på på denna koppling. Läs här.

Det är ert problem om ni inte satt in er i det som hotar er och era barn. Jag lovar er att uppvaknandet kommer att bli hårt och brutalt. Kanske hinner ni inte ens vakna innan ett taktiskt kärnvapen förvandlar er till aska.

Det finns dock ett litet hopp som man kan läsa om i denna artikel. Originalet hittar ni här. Låt oss hoppas att det som står där stämmer då det är det enda hoppet för oss. Jag ger er ännu en video att titta på. Gör det.Och kom ihåg, detta är inte judarna som ligger bakom. vilket ni kan förstå om ni läst min blogg. Äkta judar har inget med NWO att göra. Det är en agenda av ett antal mycket mäktiga individer som kallas globalisterna. Läs här i denna utmärkta kunskapsbas om globalistagendan om du vill förstå hur världen egentligen styrs och hur du manipuleras av globalisterna.

Trevlig sommar. Tiden rinner ut.


1 kommentar:

 1. För dem som inte vet: Khazarer, är en grupp av klangrupper, där kärnan var Khazarklanen. Andra klagrupper inom Khzarerna var Volgabulgarerna (som inkluderade hunnerklanen), Petjenegrer, men också många andra. Khazarklanen konverterade under 600-talet till den mosaiska tron. Khazarerna är en av anledningarna till att den arabiska första jihad inte tog sig över Kaukasus eller västerut via norr om Kaspiska Havet. De besegrade arabiska styrkor, så araberna vände sig österut i stället. I mitten av 900-talet besegrade Kiev-Rus Khazarena, eller främst splittrade dem i enskilda klaner. De besegrades slutligen av Ivan den Förskräcklige.

  För att förstå, så måste man inse att handel ursprungligen bedrevs genom att en familj, klan, klangrupp upprättade handelshus i länder med vilka de villa göra affärer. Sedan lämnade deras köpmän beställda varor mot att erhålla av handelshuset uppköpta varor. Detta innebar att de besegrade Khazarerna spreds längs alla handelsleder både längs flodsystemen och längs inlandslederna. När Mongolerna anföll, så fanns det Khazariska ättlingar från Nordsjön till Altai.

  Khazariska ledande köpmän gifte förståss in sig i semitisk-judiska ledande köpmannafamiljer, men omfattningen var inte allt för stor.

  Men den mosaiska tron öppnar för affärssinne. Både Khazar-judar och Semit-judar lyckades regelmässigt genom gruppmässiga samarbeten skapa högre grad av välstånd för sig än normalbefolkningar de levda samman med. Detta ledde till återkommande förföljelser, varvid ledande familjer (de rika) ständigt skickade nära och kära dit förföljelse minimerades och affärsmöjligheter maximerades
  Ex till USA, Australien, men även Kina (ofta Hongkong, Sydafrika.

  När således nazisterna och ryssarna utrotade judar, så är typ 99,5% Khazarättlingar. En mycket stor del av dagens israeler är Khazarättlingar (ryska resp nord-européiska invandrare).

  Och som du skriver, så är huvudmassan av maktfamiljerna (de har bibehållit klansystemet, även om det inte alltid förstås av omvärlden) i NWO Khazarättlingar.

  SvaraRadera