söndag 26 juni 2016

Om "fredsprojektet" EU

Göran Dahlström (S), kommunstyrelsens ordförande i Katrineholm är besviken över valresultatet.
– Det finns anledning att vara orolig för hela det här fredsprojektet. Det har blivit för mycket som människor retar upp sig på och man har inte klarat av att samverka i den här flyktingkatastrofen, säger Dahlström. Källa här.

Det är så här EU har framställts av globalisterna, som ett "fredsprojekt" och uppenbarligen har denne sosse gått på denna propaganda. Sanningen om EU är en helt annan. Denna film förklarar syftet med EU, som en del i en ny världsordning (NWO). Denna artikel beskriver den verkliga agendan bakom EU.
EU:s ursprungliga grundare var höga europeiska frimurare och globalister. alltså Luciferianer. EU är baserat på synd och uppror mot Gud varför EU kommer att förstöras av Jesus vid hans återkomst. Se denna film för att förstå den bibliska bakgrunden till EU:I Sverige har vi och har haft många landsförrädare.

Carl Bildt tal om The New World Order från Februari 1992, inför andra globalister i USA, agiterar kraftigt för ett snarast införande av just The New World Order.Notera hans uppfattning att man då måste göra sig av med "den gamla världsordningen" - alltså bryta sönder de traditionella samhällena innan den globala slavstaten under EN regering av bank- och industrieliten.

"Våra" nuvarande rikspolitiker har i flera år arbetat FÖR detta projekt UTAN sina väljares vetskap, tack vare att svenska? massmedia konsekvent har undanhållit detta! Motorn för detta är EU.

Vi vanliga människor är bara slavar i detta kriminella och antidemokratiska bygge. En av de värsta och ondskefullaste globalisterna Lord Rotschield mullrar i denna artikel och kräver att UK stannar i EU. Han är ju van att få som han vill tillsammans med de andra ledande globalisterna, Rockefeller och Soros.

Bollen är redan i rullning som du kan läsa här och fler nationer kommer att följa efter. Vår egen diktator har ju som bekant sagt att vi inte skall få tycka till om en SWEXIT trots opiononen är att även vi skall lämna EU. Gå in och titta (och rösta) här så förstår du vad jag menar, eller se skärmdump nedan.


Förhoppningsvis är BREXIT slutet på NWO som jag skrivit så mycket om. Läs här. Ingen vet, men det som är helt säkert är att petrodollarn och Federal Reserv System kommer att krascha väldigt snart. Systemet som bygger på ständig skuldsättning måste krascha då vi lever i en ändlig värld.

Låt oss hoppas att petrodollarns död och västvärldens ekonomiska kollaps så småningom kan leda till en mänskligare och fredligare värld, men innan vi är där tvingas vi nog genomlida hotet från det tredje världskriget och implementeringen av FN Agenda 2030 ett tag till.

Det finns ett litet hopp för Europa, och det är att de angloamerikanska oligarkernas skapelse EU (om eländet överlever) bryter med USA och istället går ihop med The Eurasian Economic Union (EEU) och startar att samarbeta med BRICS-länderna (Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika) samt Shanghai Cooperation Organization (SCO).

Det är där de reella tillgångarna finns idag. Kina t.ex. har köpt upp alla de gruvor som bryter sällsynta metaller som behövs för elektronikindustrin. De har skaffat sig monopol.

Något som för övrigt är de angloamerikanska oligarkernas värsta mardröm som du förstår om du lyssnat på videon ovan. Så de lär inte vika sig frivilligt. När dollarn kraschar i USA (vilket bara är en tidsfråga att så sker) och västvärldens ekonomiska system kollapsar så måste Europas politiker agera snabbt och gå ihop med EEU. Gärna innan FED kraschar.

Jag passar på att länka till Peter Krabbes nya krönikeserie om globalisterna. Globalismen – framtidshopp eller hotet mot vår civilisation?

Det kommer att bli 11 delar och efter hand de publiceras så kommer jag att lägga in dem i detta blogginlägg. Så återkom gärna.

Introduktion
1.       Globalismen, bakgrund och syften
2.       Bilderberggruppen
3.       De politiska morden
3b.     Del 3 fortsättning. Palme och vapenexporten
4.       Council on Foreign Relations, CFR
5.       Marshallplanen, vägen till EU
6.       Den Trilaterala kommissionen, TC
7.       Det finansiella systemet.
8.       Kampen om oljan
9.       FN:s roll i globaliseringen
10.   Avslutning

Läs också denna artikel av Professor Richard A. Werner, D.Phil. (Oxon) om vad det innebär att stanna i EU och att lämna.

Lyssna på detta fantastiska tal av Daniel Hannan:


Ännu en läsvärd artikelserie om globalistagendan med titeln "Rockefeller och klimathotet" hittar du länkad nedan:

97% av alla klimatforskare är INTE överens om att klimathotet beror på människan
Del 1 – Det politiska spelet om klimatet
Del 2 – Det militära projektet
Del 3 – Kontrollera människan, naturen och det globala politiska systemet
Del 4 – Club of Rome och miljörörelsen
Del 5 - One World
Del 6 - Den stora omställningen
Del 7 - Global Warning

Min vän Jan-Ola Gustafsson får avsluta detta inlägg. Över till Jan-Ola:

Dagens händelser i Europa gör att min artikel från den 14 Dec. 2014 i Nya Tider fortfarande är aktuell och behöver läsas av många som ogillar händelseutvecklingen i Sverige på grund av att dom inte vet vad som nu pågår i full fart bakom kulisserna. Artikeln hittar du här

Jag hade förmånen att i gymnasiet (i skarven mellan 1950/60-talen) ha en historielärare som till skillnad från många av dagens sådana hade rejäla kunskaper om 1900-talets historia.

Vi fick kunskaper om den rörelse som hade skapats på 1920-talet av greve Richard von Coudenhove-Kalergi och kallades Pan-Europa-rörelsen som fick många anhängare i hela Europa. 

I Sverige var den mest kände Axel Leonard Wenner- Gren, en finansman som har en byggnad i norra Stockholm uppkallad efter sig. Han var f.ö den som finansierade försök med ett enspårigt tåg som kallades ALWEG-tåget. 

I Frankrike var general Charles de Gaulle en förespråkare för Kalergiplanen.

Första etappen i EU efter VK2 var den s.k. Kol- och stålgemenskapen som grundades 1952 och sedan har man utan större buller och bång byggt på etapperna EG och EU, och är nu nära fullbordan av denna totalitära enhetsstat som ska styras av EN regering. Läs denna artikel.

I Sverige finns den en föga känd organisation av diverse höjdare som jobbar stenhårt FÖR just Kalergis plan. 

Den kallas Svenska Paneuropaföreningen och har hemsidan www.paneuropa.se 

Gå in där och lär er mera, för de flesta svenskar vet INTE hur långt man redan har kört in oss i EU. 

Det har skett på samma sätt som man har "smyglat" in oss i NATO.

Läs också artikeln om EU:s skapare Coudenhove-Kalergi här och den nya ras som han föreskrivit för Europa under detta sekel, och där man redan skickat in hundratusentals av de nya stamfäderna i soldatåldern från MENA-länderna.

Googla också på paneuroparörelsen i Sverige och läs de många artiklar som finns där! 

Då får ni se hur MYCKET som inte den ovetande allmogen har en aning om!

Skaffa kunskap! Kunskap är Styrka! Sprid också Kunskap!

Det är många som gått på lögnerna som sprids av media och korrupta politiker. Som soldaten på bilden nedan...

Läs också ett äldre inlägg om EU här och Peter Krabbes inlägg här som ställer frågan "Kommer Europa att bli globalismens slagfält för tredje gången?" och hans artikel med titeln "Handen som styr våra liv" här.
Uppdatering 2019-05-16

Jag blev idag varse att censuren i den totalitära staten Sverige censurerat mina videos från igår om EU-valet.


Skaffa VPN här om ni inte har det redan.

145 919 300 kostar de 751 politikerna oss Européer varje månad! (194 300 kr styck). Din andel av EU-avgiften 2021 är 10 780 kr per år.

751 politiker är det totalt i EU parlamentet.

”Våra” (de är bara sina egna) politiker är väl bara 20 st?

Sen finns det en del administration som följer för varje mandat men då allt är avhängt av mandaten så blir kostnad per mandat ändå ganska rättvisande.

Vi betalar i runda slängar 2.2 miljarder per mandat.

Sverige har 20 mandat/politiker i EU parlamentet till en kostnad av 187.5 miljoner per månad.

EU är en globalistisk plundringsorganisation av länder så detta är alltså skalan av plundringen.
Bra betalt för att utplåna oss och krossa Europa med hjälp av Kalergiplanen! Läs här.

Vi är fullblodsidioter om vi röstar på Sovjetunionen 2.0 - EU i EU-valet. Ja, till och med medlöpare i landsförräderiet! Läs här.

Alkoholisten Jean Claude Juncker, vad tjänar han då?

President of the European Commission
Born: 1954 Luxembourg
Married
Children: 0

Jean Claud Juncker “receives 138 per cent of the salary of the official with the highest grade of the Commission, which is €27,436 (£24,006) a month”.

He added that the High Representative of the European Union for Foreign Affairs, Federica Mogherini, "earns €25,845 (22,614) a month” while the Vice President, Frans Timmermans earns “€24,852 (£21,745) a month" and the other commissioners earn "€22.852 (£19,995) a month”.

However, he added: "To these exorbitant figures, certain allowances should be added, such as residency, expatriation and children allowance.

“In total, in 2019, taxpayers will spend €12.6million (£11million) to support the Commission body.

Källa:https://www.express.co.uk/%E2%80%A6/eu-news-brexit-jean-claude-junc%E2%80%A6

PS Tillkommer: Fri alkohol som förmån DS.

Det totalitära EU är bara ett etappmål mot en totalitär kommunistisk diktatur under FN. The New World Order. Kina lägger ut kursen vad gäller teknologi.

Läs här om vår fruktansvärda framtid. Citat: By Any Other Name Globalism is Technocracy, Not Merely Communism


1 kommentar:

  1. Mycket informativt! Hoppas bara att nutida svenskar som inte orkar läsa längre texter ändå kan ta in denna information.

    SvaraRadera