tisdag 14 juni 2016

Om ett stort tack till alla som försöker rädda Sverige

Jag skrev på Facebook sent igår kväll:

Jag skäms över mitt land. Som behandlar de svagaste i samhället sämre än kycklingar i en kycklingfarm.

De gamla vanvårdas, svälts och barn och unga vuxna med särskilda behov negligeras. Unga vuxna utan högskoleutbildning generellt kommer aldrig in på arbetsmarknaden och kommer att sluta sina liv som utslagna.

Bostad kan de bara drömma om.

Ett land vars politiker aktivt fördummar skolor, universitet och högskolor där vetenskap ersätts av flum som genusvetenskap. En djävulsk plan som kommer att förstöra generationers möjlighet att etablera sig på arbetsmarknaden.

Syfte är enkelt. Människor skall inte tänka själva och definitivt inte kritiskt mot regimen.

Varför röstar Svensson på de politiker som aktivt förstör Sverige? Jag förstår inte.

Jag vill bara här ifrån. Maktlös som jag är mot allt vansinne. Jag bor i ett land där få bryr sig om framtiden för våra äldre, barn och barnbarn.

Ett land i händerna på bankstermaffian med den politiska adelns goda minne. En land som är pilotland för FN Agenda 2030 och Kalergiplanen.

Ett land som styrs av partier som avskyr Sverige och svenskar och vill byta ut oss med människor från MENA-länder från ruttna kulturer.

Ett land som förmodligen idag leder statistiken över grova sexualbrott där ingen längre kan känna sig trygg. Ett land som straffar brottsoffer och tycker synd om förövarna.

Allt kan sammanfattas med ett ord. SORG. Vi är på väg mot helvetet, och i flera avseenden är vi redan där.

Dagens kvällsbetraktelse. Nu jackar jag ur för idag. Orkar inte mer.

Så långt gårdagens alster, vilket illustrerar vilken vanmakt och förtvivlan jag känner.

I kampen om att försöka rädda Sverige är jag dock inte ensam. Jag har många bloggrannar och aktiva vänner på Facebook som gör ett heroiskt jobb med att försöka väcka det sovande folket. Jag vill inte nämna någon, för då glömmer jag någon, men jag tror ni som läser detta känner igen er.

Dessa hjältar, för det är ni faktiskt, är från alla partier. En del är Sverigedemokrater som jag själv, en del är centerpartister, en del är moderater, en del är liberaler, en del är kristdemokrater, en del tillhör borgerlig framtid och en del är socialdemokrater.

Vi har inga problem att umgås, och vi respekterar varandra. En demokrati kräver ett demokratiskt samtal, olika åsikter som utbytes. Jag hämtar styrka från er. Från er klokhet, era kommentarer och uppskattar mycket vad ni gör för att försöka rädda det som är kvar av vårt Sverige. All respekt och all kärlek till er, sanna demokrater.

Jag vill lyfta fram en person. Och det är Tino Sanandaji. En av Sveriges skarpaste hjärnor och förmodligen Sveriges bästa nationalekonom. Din insats är enormt viktig. Tack Tino!

Jag vet inte om det är försent, men vi ger oss inte. Tack till er alla. Vi skall laga Sverige igen, men vi måste hjälpas åt. Förenade genom önskan att återinföra demokratin igen och hela Sverige. Hårt arbete, men vad har vi för val?
4 kommentarer: