tisdag 7 juni 2016

Om den givmilda äppelskrutten - Gästinlägg

Dags för min kloke vän Bechir Rabani (arab från Syrien) igen för ännu ett gästinlägg:

Den givmilda äppelskrutten.

Välfärdslogiken och anledningen till att många idag lever hyfsat bra även om det är klassat som fattigt i Sverige, är just p.g.a. att välfärdens grundprincip är att "man ger och man tar".

Det är hela kärnan i Sveriges uppbyggnad. Ett fenomenalt system som hjälper de svaga. En sorts försäkring ifall livet skiter sig.

Ett sådant system fungerar enbart om moralen är hög hos folket. En form av omedveten tillit där alla vet att de flesta gör sin plikt till att ge tillbaks till samhället. Ett mer medmänskligare system har jag i alla fall aldrig skådat med mina egna ögon.

Man har skyldigheter och man har rättigheter, det är Sveriges grundkärna och just därför är landet så utvecklat med en hög moral (hade) och sunda värderingar.

I våra länder då? Hahaha ursäkta.

Men nej där finns inga sådana system då moralen är låg, korruptionen är hög och ledarna är idioter som ärver tron, dessutom med radikala religioner där alla enbart vill värna om sitt "lag". Växer man upp i ett sådant system, så kan ni ge er fan på att sinnet är inställt på just det, överlevnad.

Vad tror ni händer om man tar in folk utan att kunna anpassa dom till det nya livet?

Enkelt, de tar med överlevnadsinstinkten hit, man är primitiv i sitt tänk i ett land som redan ger mer än tillräckligt.

Sverige och de hycklande "hjälparna" har tagit sig vatten över huvudet. Man är redo att offra hela landets grundsten för att försöka framstå som någon sorts humanitär stormakt och det är inte gaphalsarna som får betala för det.

Därför kommer välfärden att krascha, man tar mer än man ger. Det är en av syftena med flykting-melodin som makteliten tillsammans med den privatägda median spelar på.

Välfärden är en form av självförsörjande. Makteliten strävar efter att bryta ner nationalstaten Sverige för att göra landet beroende av utländska finansiella intressen.

Finansfamiljerna/personerna i Sverige vet att det finns inget att vinna på ett land som är självständigt och enat. Men bryter man upp ramarna för landet så kan man vinstmaximera på en helt ny nivå.

Därför använder t.ex. finansfamiljen Bonnier sin media kanal för att sprida all möjlig dynga för att uppmuntra "mångkultur", "feminazism" el "radikal islam" o.s.v. för att med tiden krossa landet från insidan, ni ser redan nu på folkkära program, radio el tidningar att man sätter ett enormt ljus på enbart minoriteter och deras kulturer el livsstil.

Att lyssna på public service ägda P3 idag låter idag som en SFI-kurs i någon förort som kantas med "hata SD, heja feminazism, uppmuntra mångkultur".

Ca 50% av börsen är Wallenbergföretag, vilket betyder att den finansfamiljen och övriga som äger företag kommer att även inom företagen hetsa det som Bonnier gör i sin media.

All reklam pyntas med minoriteter, kulturen inom företagen ändras till minoritetskultur.

Reklamen på tv innehåller minoriteter med ett Colgate-leende.

Finansfamiljerna låtsas bry sig om "mångfald", vilket de egentligen skiter fullständigt i. De vet att refugees är den nya arbetarklassen, satsa på mörkt och bli rik.

När välfärden liknar en gammal äppelskrutt så kan man börja att involvera utländska storföretag och banker med hopplösa lån och avtal för att kunna hålla Sverige i ett koppel.

Där man kommer att urholka befolkningen, naturen, djuren och nationen. Världen kommer att formas till ett gigantiskt pyramidspel där dessa familjer/personer sitter på toppen medan vi kämpar för smulor på botten.

Läs mer om finansfamiljerna här (jag hatar kommunism och övrig kaviar-vänster nonsens) men artiklarna är värda att delas. Jag delar det som talar klarspråk.

Finansfamiljerna som styr Sverige

Sveriges mäktigaste heter inte Reinfeldt utan Wallenberg

Läs mer intressanta tankar på min blogg.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar