tisdag 24 maj 2016

Om NATO-samarbete - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Beschir Rabani. Det första idag hittar ni här. Om ett ämne som är så viktigt för många Sverigedemokrater att det kan avgöra om de vill stanna kvar i partiet eller inte så krävs det ett beslut på landsdagarna.

Om SD lämnar sitt principprogram och backar om vilandeförklaringen om NATO då lämnar jag partiet också. Jag konstaterar att att jag i så fall är än en gång utsatt för ett episkt svek liknande det jag drabbades av som gammelmoderat en gång i tiden. Jag har tidigare skrivit om varför vi inte skall ha något med NATO att göra bl.a. här. Läs denna och denna mycket läsvärda artikel också.

Över till Beschir:

Inte så oväntat, ni som har följt mig i några år vet att jag och många andra har varnat er för ett samarbete med Nato. Att utländsk militär kan få operera på svensk mark.

Titta på timingen, man skär ner på svenska poliser, man tröttar ut poliserna, man öser in folk från Mellanöstern och Afrika utan hjälp till integration el samspel. Samhället bli som en kall tickande bomb. Förorterna brinner, våldtäkter, konflikter överallt i samhället.

Helt plötsligt, mitt i allt detta kommer detta avtalet som ett brev på posten. Räddningen som ska göra oss "trygga".

Detta genomskådade jag och många andra tidigt, men blev då stämplade som "foliehattar". Vi sa att man kommer spela på rädsla och konflikt för att ta steget ut till Nato och påbörja uppbyggnaden av det nya zverige polisstaten.

Låt mig förklara för er vad det innebär att vara med i Nato:

1. Natos konflikter blir Sveriges konflikter. Det kommer upprättas baser och i värsta fall kärnvapen ramper.

2. Sverige blir partiska i krig som inte är svenskarnas ensak.

3. Nato är USAs privata milis. Likt ett tv-spel så klickar USA med musen och in kommer Nato. Detta betyder att USAs och de övriga imperalistländernas fienden blir Sveriges.

4. Rysslandsparanoian som är grundad på rena lögner och falskspel. Men nu kommer Putin få upp ögonen för Sverige på allvar. Man ber om det. Skulle ett krig bryta ut mellan USA och Ryssland så kommer Sverige att dras in i det. Ryssland hat överlevt två världskrig och det är ett land man inte vill möta i strid. Deras armé är brutal och erfaren.

5. Avlossat Nato kärnvapen från svensk mark så kommer även det att svaras med kärnvapen.

Med andra ord: We are proper fucked!

Vänstern och SD röstade emot, nu backar SD. Det stinker ganska mycket kring denna story och det känns ganska givet. Jag väntade bara på det.

Sveriges s. k. relation med Nato var bara en tidsfråga (officiellt).

Och ja, även katolska kyrkan och svenska kyrkan är inblandade och infiltrerade i denna NWO-strävan som snart är ett faktum! Att provocera fram WW3.

Uppdatering

Då jag slutat titta på SVT så kom ändå här ett klargörande från Jimmie som just sändes i SVT.

Jag hoppas att SD partiledning sätter sig in i globalistagendan vilket inte är en konspirationsteori utan en reell konspiration! Innan dess kan man inte fatta några långsiktigt strategiskt viktiga informerade beslut!

Putin är inte hotet även om han är en diktator och kleptokrat som vi inte vill samarbeta med!

Men vi har inte muskler att utmana honom och att Sverige är ett säkerhetsvacuum i Östersjöregionen bekymrar självklart Ryssland. Vilket är ett faktum efter alliansens och den rödgröna regeringens politik.

Globalisterna genom USA är det största hotet! Och sjuklöverns politiker är korrumperade av dem!

Vi måste bygga ett nationellt försvar som återställer det säkerhetsvacuum som nedrustningen av försvaret har inneburit. Vi bör göra det med företrädesvis Finland.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar