fredag 13 maj 2016

Om hotet mot svenska kvinnor

Det handlar inte längre om att kräva att "ge fasen i oss svenska kvinnor och flickor" som många kommentarer på Facebook handlar om. Förmodligen från hjärntvättade och förtryckta kvinnor som kulturmarxisterna genom Socialdemokraterna lyckats väl med.

Nu handlar det om krig. Det får inte fortsätta som det fortgår. Det krävs alternativa metoder. Metoder vi inte är vana vid. Men som är nödvändiga.

Låt denna bild av min vän Harry Larsson få illustrera det helvete som sjuklöven och deras invandring har skapat. En person med ett arabiskt utseende står där och spanar över en svensk blond flicka. Vad hade hänt om Harry och hans kamera inte hade varit där?I vår och i sommar kommer minst hundratals, kanske tusentals, flickor eller kvinnor få sina liv förstörda. Kanske mördas.

Allt detta kan våra politiker i sjuklövern avstyra. Men det vill de inte då Islam är ett medel för att krossa Europa. Helt enligt Kalergiplanen. In med de värsta. Töm fängelserna i MENA-länderna. Samma taktik som Castro använde mot USA på 80-talet.

Den politiska adeln är köpt av globalisterna och kommer låta detta hända om inte vi, folket, gör något åt det.

Allt följer en plan. Kalergiplanen. Tusentals flickor och kvinnor att få sina liv förstörda eller mördas. Allt för den heliga massinvandringen och Kalergiplanen som syftar till att krossa Sverige.

Hoppas du som läser detta inte blir en av dem. Hoppas du vaknar och vill göra något för att försvara vår kultur, våra värderingar och framför allt, våra flickors och kvinnors säkerhet. Regeringen lär inte hjälpa till. Tvärtom.

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Finns du på riktigt? Eller är din blogg som Donald Trump, ett enda stort practical joke på Sveriges befolkning och vilken dag som helst kommer ett inlägg som förklarar att allt bara var ett dåligt skämt?
  Visste du (förmodligen inte) att 2015 dödades, alltså pga mord eller dråp, 112 personer. 29 (!!) av dem var kvinnor. Inte ens hundratals, och än midre tusentals, TOTALT har mördats. Sedan 90-talet visar statistiken att det är en nedåtgående trend med dödsrelaterat våld. Dessutom är den absoluta majoriteten av de skyldiga MÄN, en grupp som DU tillhör. Det är alla sorters män... unga/gamla, svenska/invandrare, långa/korta, tjocka/smala, intelligenta/intelligensbefriade (en grupp där du passar in) osv...
  Och din Harry och hans kamera visar knappast ett helvete. Snarare en tjej och en man som är ute i skogen och sköter sin egen business omringade av vitsippor. Mannen undrar säkert varför Harry och hans kamera tar kort på honom ute i skogen, är det konstigt att han går på en promenad eller njuter av naturen bara för att han inte är svensk? Gör man inte sånt i primitiva vilddjurssamhällen som du kallar dem? Det är snarare du, Harry och hans kamera som begår den största orätten här. Att fotografera och publicera en bild på en man och anklaga honom för att vara en potentiell våldtäktsman/mördare. Det kallas förtal, googla det.
  Och att regeringen planerar att förstöra Europa genom invandring och underlättar en extrem våldsvåg mot Sveriges kvinnor... Okej? Sitter Löfven, Lööf och Fridolin och gnuggar sina händer samtidigt som de skrattar ondskefullt när de sakta men säkert förstör Sverige? Verkligen... Köp en foliehatt.
  Tråkigt att du som säger dig försvara svenska värderingar inte respekterar en av de mest grundläggande: yttrandefriheten. Det är (tyvärr) den som är anledningen till att din blogg fortfarande får vara kvar.

  SvaraRadera