söndag 15 maj 2016

Om ett avtrubbat folk - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av min vän Bechir Rabani. Över till Bechir:

Vi är många som dagligen skriver om samhällets förfall. Vi pratar ofta om kriminalitet, misslyckad integration, radikala ideologier osv. Vilket givetvis är bra och jag beundrar alla som vågar att öppna sin mun i detta kommunist liknande samhälle där alla förväntas tycka, tala och fisa lika.

Det finns dock ett problem som många inte inser i kampen mot medias, politikernas och övriga hycklares lögner/vilseledande.

Det är nämligen att i takt med kampen och samhällsutvecklingen så blir vi ALLA avtrubbade från det som en gång var normalt.

Våldet, våldtäkter och hedersbrott är idag så normaliserat att man bara scrollar vidare för att liksom hitta något som överträffar det som man läste dagen innan. Man slutar att reagera på t.ex. gruppvåldtäkter, det är liksom vardag idag.

Det är nu det börjar bli farligt, man slutar att ta brotten på allvar då folkets sinne inte hinner med att processa brotten. Det går helt enkelt för fort fram. Innan man har hunnit svälja en rubrik så kommer nästa i samma ögonblick.

Problemen som kommer att uppstå ur detta är många.

Polisen slutar att ta brotten på allvar. De är redan slutkörda och trötta på läget. Brotten blir grövre och fler, vilket kommer att resultera i att även här avtrubbad polisen.

Personer som dömer i rättegångar kommer att subtilt se milt på det som hänt, vilket kommer att leda till att fler gärningsmän går fria.

Den partiska privatägda median som redan nu försöker lägga locket på kommer att bli ännu mer falska i sin nyhetsrapportering.

För Gud nåde om folket lyckas genomskåda sambandet mellan grova brott, bort mot kvinnor o.s.v. med den misslyckade migrationspolitiken.

Gärningsmännen inser att rättssystemet är ett skämt p.g.a. att många går fria vilket lär leda till ännu mer grova brott.

Men överlag så kommer attityden ute i samhället att bli kallt och empatilöst.

Att växa upp i ett sådant destruktivt samhälle kommer att forma även dom som inte är inblandade till att bli passiva mot våldet. De kanske ser någon i nöd utan att ingripa, någon som ligger död utan att bry sig o.s.v.

Precis som i många av de länder som människor flyr från. I många länder är det så illa att folket inte vet bättre. Kvinnor/samhället försvarar till och med männen vid våldtäkt, man skuldbelägger kvinnan, även hon själv känner en skuld el skam. En situation som förmodligen den framtida svenska generationen kommer att få uppleva.

För det enda denna vansinnes migrationspolitiken faktiskt gör är att förvandla Sverige till ett destruktivt land. Ett land som påminner om de länder som många idag flyr från.

Så rannsaka er själva, är ni avtrubbade? Jag börjar bli det, insåg detta när jag just scrollade förbi olika nyhetssidor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tack för dessa ord Bechir! Ja, vad skall man säga? Det sägs ju att Malmö är en försmak av morgondagens Sverige. Läs här.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar