tisdag 3 maj 2016

Om behovet av storstädning i Sverige

Sverige är idag ett mycket sjukt land. Förgiftat av kulturmarxism, postmodernism, kommunism och islamism. De som är skyldiga till detta är Sveriges samlade journalistkår (Sveriges mest avskydda yrkeskår), tidningarnas chefredaktörer, SVT, SR och den politiska adeln i sjuklövern.

Kulturmarxism i all sin prakt. Skapa den "nya människan", androgyn, "frigjord" från kärnfamiljens plikter/plågor och med  en manisk jag-dyrkan. Sprunget ur en kulturell kataklysm där 1000 olika polariserade grupper drabbar samman i en orgie av konflikter när man kraschar länders ekonomier och demoniserar.

Till hjälp har de musikindustrin, vår väl sammansvetsade medieoligarki, bankoligarkerna (som leder projektet), Hollywood och skolan som glatt klappar takten. False flag operations samt åsiktspoliser som jagar alla, t.ex. sådana som jag, som har genomskådat denna gigantiska dockteater.

Den svenska journalistkåren är dessutom helt infiltrerad av kommunister från Frankfurtskolan som Stefan Torssell berättade om på folkets demonstration i Stockholm i november 2015. Har du inte lyssnat på Stefan, gör det. Läs mer om Frankfurtskolan här.


Lyssna också på Simon Darby och Nick Griffin nedan när de diskuterar Frankfurtskolans Neo-Marxism och dess katastrofala påverkan på det brittiska samhället. Detta är vad vi ser i Sverige idag och som förstör vårt land.


Se denna video nedan som förklarar politisk korrekthets rötter i den Marxistiska Frankfurtskolan. Filmen är en kort översikt över rötterna till marxismens ondska som långsamt men säkert förstör det västerländska samhället mer och mer som en cancer.

Folk tror fortfarande att väst vann det kalla kriget. Tänk om! Om senator McCarthy hade rätt, vad innebär då det? Det är därför McCarty fortfarande är demoniserad som det värsta som hänt sedan Hitler av vänsterliberal media.


Se denna video nedan som visar historien om politisk korrekthet (kulturmarxism) som en Marxistisk ideologi.Vi måste tillsammans nu hjälpas åt att städa bort detta vansinne från vårt land. Jag håller helt med Tobias Lindberg som han skriver här:

Nu är tiden kommen! Det är dags att sluta att spela det säkert!

Du kan inte fortsätta att sitta still i båten för att bevara din samhällsposition!

Du kan inte fortsätta att hålla tyst för att du är rädd för vad släkt och vänner ska tycka, för att du i värsta fall kan förlora ditt arbete om dina åsikter blir kända eller för att du kan förlora kunder om du har ett eget företag och de får reda på vad du verkligen tycker.

Om vi inte börjar att ge uttryck för vad vi tycker, även om det kan finnas en risk att göra det, om vi inte visar att vi har fått nog av det som sker, så att det blir tydligt för all hur många vi verkligen är som är trötta på detta, så kommer vi snart inte längre ha vårt samhälle som det är idag kvar.

Den dag vårt samhälle har tillåtits att kollapsa till samma nivå som ett land i tredje världen, med utbredd fattigdom och ständiga konflikter, så kommer du bara känna förakt för dig själv, ännu mer än vad du gör idag, och dina barn kommer att förakta dig för att du satt tyst när det gällde bara för att ha kvar din position i något eller några år till innan du ändå till slut förlorade det mesta av vad du hade tillsammans med att resten av samhället föll.

Det är nu som det är dags att du och jag, vi alla tillsammans, börjar kämpa ännu hårdare för vår rätt och alla andra folkgruppers rätt att fortsätta leva i frihet som ett folk med en egen kultur.

Internationella konventioner slår fast denna självklara och naturliga rätt för samtliga ursprungsbefolkningar, men ändå erkänns inte denna rätt för alla vi människor som utgör Sveriges och Europas ursprungsbefolkningar.

Våra förfäder har bott på samma nordeuropeiska mark sedan inlandsisen drog sig tillbaks för tusentals år sedan och innan dess levde de som jägare och samlare så nära isens rand som möjligt i tiotusentals år, ända sedan människan började leva i Europa.

Vi infödda svenskar är Sverige och tillsammans med övriga europeiska folk är vi Europa.

Vår kultur härstammar från urtiden, vår civilisations bedrifter är oöverträffade och ingenstans i världen existerar på ett lika litet område en större och mer skyddsvärd språklig, kulturell och utseendemässig mångfald än i Europa.

Genom våra förfäders blod och svett har rätten att existera här på våra villkor och med vår kultur förtjänats. Nu är det dags att intensifiera kampen. Alla kan inte göra allt, men varje person kan göra något och nästan alla kan göra mer, oftast mycket mer, än vad de gör idag.

Tobias har helt rätt. Vi har ett gigantiskt städarbete framför oss. Mest tragiskt är skolan som just nu förstör generationer av barn mentalt i sin strävan att utplåna allt vad kritiskt tänkande och individualism från dem, ett signum för kulturmarxismen.

Krisen i skolan är djup, mycket djup. Läs här.

Att analysera noveller ur queerfeministiskt perspektiv, d.v.s. försöka lista ut om karaktärerna identifierar sig som representant för någon ur den binära könsstereotypa maktfördelningsprincipen eller springa omkring och släcka lampor och tro att man bidrar till världsfreden borde få varenda normalbegåvad unge att dra öronen åt sig.

FN Agenda 2030 har i många stycken ersatt läroplanen och är idag det enda man pratar om enligt säkra källor i vissa skolor (därav lampsläckandet).

Mina läsare vet att just FN Agenda 2030 är den öppet kommunicerade plan som globalisterna har utarbetat genom sitt organ FN, men som den media de också kontrollerar tiger still om.

Behöver du sätta dig in i FN Agenda 2030, och det behöver du, läs här. Orkar du inte läsa allt så läs Peter Krabbes sammanfattning med titeln "2030 Agenda och Den Nya Världsordningen NWO – en sammanfattning" här.

Regeringen har hög ambition med FN Agenda 2030 och skriver så här på sin hemsida:

"- Regeringens ambition är att Sverige ska vara ledande i genomförandet av Agenda 2030. Agendan och de 17 målen ligger i stora delar i linje med de mål som riksdagen fastställt inom olika politikområden. Inom flera områden finns redan i dag initiativ, handlingsplaner och strategier som kan bidra till att uppfylla agendans mål. Sverige har ett bra utgångsläge och vårt arbete med agendan ska stärka en hållbar utveckling i Sverige, men också i resten av världen. Delegationen kommer att ha en mycket viktig roll i det arbetet, säger civilminister Ardalan Shekarabi."

Så det är väl inte konstigt, med den höga ambitionen, att skolan förfaller som den gör just nu.

Priset får våra barn betala. Istället för kunskap för livet förnekas de stället kunskap och serveras något som inte kan kallas annat än för trams paketerat i postmodernism och kulturmarxism.

Vad som är lika allvarligt är att de motarbetas aktivt att bli kritiskt tänkande. De skall bli en lättkontrollerad marxistindoktrinerad massa, identitetslös och könlös där alla är "hen", inte pojkar och flickor.

FN Agenda 2030 bygger på en hoax, förmodligen den största bluffen i mänsklighetens historia, myten om att utsläpp av den livgivande gasen CO2 leder till global uppvärmning. Istället ökar CO2 basen för liv på jorden.

Läs vad den respekterade samhällsdebattören Lars Bern skriver här som en sammanfattning. Lars har också skrivit 9 blogginlägg kopplade till klimatmötet COP 21 och globalistagendan som du hittar behändigt länkade här.

Så det behövs en städning i Sverige. Både en handgriplig städning i form av politiker och skolpersonal som måste bytas ut samt framför allt en helt ny journalistkår.

Min rekommendation är att tala med dina barn om vad de får höra i skolan. Berätta för dem att det som de får höra är lögn. Framför allt, visa mod och konfrontera rektorn i skolan. Kräv att få vara med en dag eller flera i skolan för att följa indoktrineringen (jag undviker ordet undervisningen medvetet).

Lika illa är det på många universitet och högskolor. Lär här hur anrika Uppsala Universitet dras i smutsen för att man är politiskt korrekta. Skall man gråta eller skratta?

"Mod ger frihet" för att citera min vän Nina Drakfors, och visst är det så.

Om inte du vågar stå upp för dina barn vem skall då göra det? Om inte du vågar delta i debatten, kan du då fortsätta att se dig själv i badrumsspegeln?

Här har du en modig människa, min vän Annelie Sjöberg, läraren som förlorade jobbet p.g.a. att hon talade på folkets demonstration och vägrade vika sig för det kulturmarxistiska förtrycket i hennes skola. Läs intervjun med henne här.

Lyssna på Annelies tal från folkets demonstration i Göteborg 2016-04-23 där hon talar om svenska normer och värderingar.


Börja med att säga upp alla tidningsprenumerationer som du har. Sluta se på SVT och TV4 och börja läs alternativ media och bloggar istället. Betala inte för din egen hjärntvätt!

Bilden nedan, gjord av min vän Harry Larsson, har ett starkt symbolspråk. Mod ger frihet! Motsatsen gäller förstås, feghet berövar dig friheten. Bli normbrytare du också.

Del 2 av detta inlägg hittar du här. Det är skrivet ca två år senare av en helt annan människa som skrev detta inlägg..2 kommentarer:

  1. SD är en del av det här, inte en motkraft.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera