torsdag 5 maj 2016

Om avgrunden mellan folket och den politiska adeln

Allt fler svenskar befinner sig i ett tillstånd av ursinne mot den politiska adelns politik som så signifikant avviker från människors vardag i verkligheten (som den politiska adeln aldrig besöker).

I den ena frågan efter den andra visar sig den totala sprickan mellan den politiska adeln och folket.

Invandringsfrågorna och EU är två tydliga exempel. Jag påstår inte att denna undersökning som bilden nedan visar är statistiskt korrekt men den visar i alla fall en mycket tydlig trend vad gäller vad folket tycker om EU och huruvida medlemskapet är bra för Sverige. Omröstningen har pågått sedan december 2015. Du kan själv se ställningen just nu och rösta här.


Inte ens under Fredrik Reinfeldts tid som statsminister fanns ett sådant ursinne, ja man kan nog till och med tala om hat, mot en statsminister som man idag kan få sig till livs via sociala medier.

Stefan Löfvén kommer förmodligen gå till historien som Sveriges mest avskydde statsminister någonsin, och det säger inte lite relativt Fredrik Reinfeldt som påbörjade förstörelsen av Sverige i alliansregeringen.

Hur skall Sverige kunna läka från den akuta kris som två av varandra följande regeringar har skapat? Förtroendet mellan politiker och folket är fullständigt kört i botten och kriminella grundlagsändringar som gjorts i lönndom utan att folket har tillfrågats måste återställas.

Det mångkulturella samhället är sedan 1975 inskrivet i grundlagen. Folket tillfrågades aldrig. Idag vet vi, och Angela Merkel har även erkänt, att det mångkulturella samhället aldrig kommer att fungera. Ett annat exempel är ändringen i grundlagen som gjordes 1994 som du kan läsa om här.

Det krävs 8 år för att ändra i grundlagen. Det är tid som Sverige inte har då tiden börjar rinna ut. Det tar decennier och kostar stora summor att rekonstruera ett nationellt försvar. Tid och pengar som Sverige inte har.

Givet den akuta situationen, finns det någon lösning att ta till och hur ser i så fall denna ut? Ju mer man tänker på hur mycket den politiska adeln har förstört, ju mer förtvivlad blir man.

Som människan fungerar, så finns det stor risk att en känsla av hopplöshet och bottenlös frustration radikaliserar människor. D.v.s. får dem att ta till våld mot de som de upplever vara skyldiga. Risken för social oro och nationellt sönderfall är uppenbar. Läs här.

Den politiska adeln har spelat ett högt spel med allas vår säkerhet som insats. Ett tidigare fungerande och tryggt samhälle med ett fungerande välfärdssystem har fullständigt krossats på 10 år.

År 2006 var det år nya moderaterna lanserades och då den totala förstörelsen av Sverige inleddes under Fredrik Reinfeldts ledning.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag tror inte på våld som lösning utan på politik. Enda hoppet är där Sverigedemokraterna som har den politik som Sverige så akut behöver. Fullt klart är dock att ett nytänkande kommer att krävas vad gäller t.ex. återställande av grundlagar.

Ett faktum som gör det hela extra besvärligt är att Sverige saknar en konstitutionsdomstol där ansvariga politiker kan ställas till svars. Det enda vi har är en tandlös JO och ett lika tandlöst KU. För ställas till svars, måste de. Förr eller senare.

För varje dag Stefan Löfvén biter sig kvar vid makten ökar spänningen. När punkten passeras där en väpnad revolution blir en realitet vet inte jag. Jag hoppas innerligt att denna punkt inte redan har passerats eller kommer utan att det fortfarande finns hopp att förändra genom politik.

Stefan Löfvén har ett mycket tungt ansvar att snarast utlysa ett extraval så att folkets mening om hur Sverige skall skötas får återspeglas i regeringen och i riksdagen. Jag tror inte heller längre på systemet med lekmannapolitiker, och detta måste också ändras på något sätt.

Den totala inkompetens som regeringen Löfvén har visat bevisar att det måste vara kompetenta människor med livserfarenhet och framför allt erfarenhet från verkligheten i samhället som leder Sverige. Eran med politiska broilers som aldrig har haft ett riktigt arbete måste avslutas på något sätt.

Jag låter Lotten Ekström avsluta med några kloka ord:

Politiskt korrekt forskning löser inga gåtor.

Politiskt korrekt undervisning lär inte ut viktig kunskap, utan leder eleverna i villfarelse.

Politiskt korrekt media granskar inte dem som har makten, utan samarbetar med dem och springer deras ärenden.

Politiskt korrekta uttalanden är LÖGNER som syftar till att manipulera och hjärntvätta befolkningen.

Det politiskt korrekta i vårt samhälle är som en cancersvulst som endast kan botas med bestrålning från sanningens ljus.

Här har vi alla ett ansvar.

I små steg undergrävs inte bara förtroendet för det politiska systemet utan också till staten. Läs här. Politikerna i den politiska adeln då? De förtjänar inget som helst förtroende då de inte tjänar folket utan bara sin egen vinning. De förtjänar att dömas av folket i domstol,

Och EU då, tja en bild säger mer än 1000 ord.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar