söndag 10 april 2016

Om Europas valmöjligheter; underkastelse, repatriering eller inbördeskrig

Den danske professor emeritus Helmuth Nyborg skriver i en artikel i Jyllandsposten att Europa nu har bara tre valmöjligheter; underkastelse under islam, repatriering eller inbördeskrig.

Jag delar professor Nyborgs analys och tror också tyvärr att det är det tredje alternativet vi kommer att få genomlida.

Hatet mot muslimer växer dag för dag och samhället kokar av ilska mot muslimer och mot de politiker som låter invasionen fortsätta. Våldtäkterna har fullständigt exploderat i antal, som denna brutala våldtäkt som slutade med en kvinnas död.

I Sverige kommer våren och sommaren innebära att flickor och kvinnor klär sig som de alltid gör på sommaren och det är nog då den förmodade våldtäktsepidemin som följer kanske kommer att tända gnistan som utlöser inbördeskriget? Ett inbördeskrig som kommer slå blint både mot muslimer men förmodligen också politiker och rasera det som är kvar av Sverige.

Jag vädjar nu till politiker som har tagit makten i Sverige att förstå allvaret.

Gränserna måste stängas för alla muslimer som faller under kategorin ensamkommande unga män.

Asylsystemet måste tillåta att kristna flyktingar släpps in i Sverige. Repatriering av ensamkommande unga män utan id-handlingar är nödvändigt och måste börja omedelbart. Annars utbryter nog inbördeskrig i Sverige. Mona Walter skrev en artikel redan 2014 att hon också tror på ett inbördeskrig i Sverige.

Pamela Geller skrev om händelserna på T-centralen i en artikel publicerad den 30/1 2016 och liknade detta som en lågintensiv start på inbördeskriget.

Och inget säger att vi kommer att vinna. Tonvis med vapen har smugglats in i landet och bara väntar på att användas. Jihadisterna finns redan här i asylsystemet. Läs här. Svensken, som i de flesta fall saknar vapen att försvara sig med, blir ett lätt offer.

92% av migranterna förra året var unga män säger Tino Sanandaji i en intervju här. Sverige är ett utmärkt gömställe för terrorister skriver Magnus Ranstorp här.

Europeiska journalister varnar också för att Sverige kommer att braka samman. Självfallet kallas dock invasionsstyrkan för "flyktingar" av Aftonbladet. Läs här.

Ian Wachtmeister varnar också. Alla varningsklockor ringer.


Jag har inga förhoppningar om att det jag skriver noteras av ansvariga politiker. Men till eftervärlden vill jag säga, kom ihåg oss som försökte varna. Vi gjorde vad vi kunde.

Finns det överhuvudtaget några ansvarstagande politiker och tjänstemän kvar frågar sig Tommy Norum i ett blogginlägg här.


6 kommentarer:

 1. PLUNDRINGEN AV SVENSKA FOLKETS FONDER GÅR NU VIDARE MED AMF , ATT VARA TJUV I SVERIGE ÄR RENA PARADISET FÖR POLITIKER OCH TJUVAR . SER FRAM MOT EN RIKTIG KRIGSRÄTT .

  SvaraRadera
 2. Jag tror tyvärr att det tredje alternativet kan hända...
  Måhända farbror Putin kan komma hit och hjälpa oss ur eländet...?!

  SvaraRadera
 3. Jag tror tyvärr att det tredje alternativet kan hända...
  Måhända farbror Putin kan komma hit och hjälpa oss ur eländet...?!

  SvaraRadera
 4. Fenomenalt bra blog artikel av dig och Wachmeister s summering

  SvaraRadera