tisdag 12 april 2016

Om den tunna röda linjen

Idag har det stormat rejält kring partiledaren för Sveriges antisemitiska islamiseringsparti Socialdemokraterna. Löfvén är ju tillika statsminister (hur gick det till?), och hans uttalande i Financial Times om sina uppdragsgivare, svenska folket, är häpnadsväckande av en statsminister. Läs här och här

Antisemitismen i den muslimska staden Malmö är nu så allvarlig att judar ombedes lämna staden. Läs här. Helt enligt sossarnas politik. Träff i målet i Malmö alltså!

Vadå islamiseringsparti undrar kanske vissa? Jo, SAP har sedan 15 år tillbaka samarbetat med det islamistiska muslimska brödraskapet och lobbat för att islamister skall få mer inflytande i samhället. Läs här och här.

Och visst är det en lyckad jakt på den valboskap som socialismen så väl behöver i form av en förtryckt underklass. Läs här.

Samtidigt vill partiet införa rasbiologi igen. I Botkyrka kommun har den socialdemokratiska kommunstyrelsens ordförande lagt ett förslag på att påbörja rasräkning av kommunens medborgare.

Man kallar det hela för “jämlikhetsdata”. Genom enkäter till boende i kommunen ska invånarna identifiera sin hudfärg, grupptillhörighet och ras. Läs här.

Det är nu hög tid att bekämpa det landsförstörande samhällssystem som socialdemokraterna har byggt upp.

Läs Tobias Lindbergs blogginlägg här med titeln "Systemet bekämpas bäst genom att du vågar säga sanningen".

Det är nämligen bara folket som kan, och skall kunna, avsätta en statsminister vars förtroende är förbrukat. Men då får man inte vara rädd att säga vad man tycker om man vill kunna titta sig själv i badrumsspegeln utan att skämmas. Folkets demonstration är ett sätt att göra det på.

Stefan Löfvén lär nog inte ha det omdöme eller den moral som krävs för att göra det enda rätta. Avgå och utlysa extraval. Då kan folket få säga sitt om islamisering, antisemitism och det återuppväckta intresset för rasbiologi. Och tänk om svenska folket är emot allt detta!?

Vilken sida om den tunna röda linjen är socialdemokraterna på? Galenskap eller diktatur? Du avgör själv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar