fredag 18 mars 2016

Om kommunismens långvariga infiltration

Ännu ett gästinlägg av David Fredin. Över till David:

SÄPO-VARNAR FÖR MANIPULERING AV SVENSKA FOLKET
NU MED FLERA KOMMENTARER PÅ FB-REAKIONER

Säkerhetspolisen varnar för Ryskt propagandakrig, manipulering av folkvalda, men även manipulering gentemot de svenska medborgarna. SÄPO pekar ut rysk ambassadpersonal.

Läs här.

EXPO-NÄRA JOURNALISTER I RYSKT NÄTVERK

Vad inte SÄPO-rapporten nämner öppet, om ens alls, är de svenskar som arbetar idag för Ryssland. Det finns journalister närstående EXPO som passar in KGB:s/SVR:s "grammatik" för ryssagenter.

Dessa svenska journalister kartlägger konservativa skribenter som sitter på faktakunskaper som dessa journalister inte vill ska nå ut. Det finns exempel på detta under de två föregående åren. Dessa journalister stjäl e-mail för att få tillgång till material. Man läcker stulet material.

Dessa ryssköpta journalister har som yttersta mål att hindra "känsliga fakta" för att komma ut och de vill veta vad för kunskaper som finns och vart.

Detta är en typ av landsförräderi, intrång i e-mail är brottsligt.

FB-REAKTIONER PÅ MITT INLÄGG

Då jag fått FB-reaktioner på detta mitt inlägg, någon ser inte det allvarliga med rysk infiltration, "utan vi har haft större problem de gångna 10 åren med våra regeringar", ser jag mig tvungen att kommentera.

Det förfärliga är att svenska journalister, lierade med EXPO, är operatörer agenter från Sovjet-eran. Lägg till detta hela vår politiskt korrekta media!

Dessa röda journalister som agerar inom dolda vänsternätverk på borgerliga tidningar är aktiva för invandring och mot oss i SD.

Några är ryska agenter, det ser man av händelser jag inte skall gå in på här. Är inte detta förfärligt! Vad för problem är större?

PUTING INGEN FRÄLSARE FRÅN ISLAM

Dessa journalister stöttar den mångkultur våra regeringar ställt till med de senaste 10 åren, skall det behövas sägas rent ut, vissa FB-debattörer kan inte förstå det av samanhangen jag skrev ovan?

Saken behöver förtydligas. För på FB hyllas Putin som vår "frälsare från Islam"!

Putins Europeiska maffia samarbetar med den Islamska, de har delat upp Europa mellan sig.

Putin parasiterar på konflikten inom EU, han drar Nationella Fronten till sig.

Men dröm aldrig om att Putin vill befria EU från Islam!. Han använder invandringen för att föra hit agenter, det är klassiskt. Att sko sig på missnöjet.

Sovjet använde de greker som kom till Sverige, Sovjet och KGB använde sig av chilenarna, av de s.k. palestinierna. Det var operatörer och kommunister. Sovjet drev på invandringen inte minst av sovjetisk maffia till Sverige.

Infiltration och politiskt korrekthet är två av de större problemen i Sverige, varför vi i SD inte kommer fram i borgerlig press. Delvis p.g.a där finns dessa ryska operatörer, plus hela PK-media.

Det är en långvarig infiltration.

Redan Arne Treholt, norske sovjetagenten gripen 1984, beskrev hur en svensk dagstidning hade en sovjetisk inflytelseagent. Sannolikt Mats Svegfors, av oss då kallad "Svekfors".

CH Hermansson den f d kommunistledaren erkände i ett radioprogram att hans lilla VPK, nuvarande (v) i nästan allt fått i genom vad de ville i Sverige.

Därför har de gångna regeringarna de gångna 10 åren och mer varit åt helvete!

VPK hade 4% av väljarna, men de bestämde som de hade 51% av valmanskåren.

Detta är en tragedi!

SD har 20-25% av valmanskåren och vi har ett litet inflytande.

Att det är så här beror på de orsaker jag berört i mina inlägg. Delvis av aktiva sovjetiska agenter, (nu ryska) och dels på den svenska politiska kulturen, det politiskt korrekta tänkandet.

Läs också Davids tidigare inlägg om varför Putin inte kommer att hjälpa Europa mot Islam här.

Så långt David. Läs också Tommy Hanssons inlägg med titeln "Myten om Ryssland som spärr mot muslimskt inflytande" här,1 kommentar:

  1. Ok. Så vår före detta statsminister får ett extremt lukurativt jobb på en amerikansk storbank. Som donerar enorma summor till all politik i hela väst. Och du babblar om RYSSAR? Är du såhär dum? Eller låtsas du bara?

    SvaraRadera