måndag 14 mars 2016

Om enda möjligheten att rädda Sverige - och en uppmaning till Sverigedemokraterna

Den politiska debatten i Sverige kretsar kring helt fel saker. Debatten är en ren sandlådestrid i den svenska politiska sandlådan. Alla problem vi idag har med massinvandringen har med nedanstående att göra. Så läs, lyssna och lär. Börja med att läsa denne döende 76-årige bankmans sista inlägg här.

Denna korta film nedan togs fram till valet 2014. Den inleds med följande sanning:

"Frågan som kommer att ge kvalificerad riksdagsmajoritet till det parti som gör den till sin, för all tid."

Den amerikanske journalisten, tidningsredaktören och dokumentärfilmaren Bill Still berättar i denna video om sitt tvåpunktsprogram för att rädda USA (och vilket annat land som helst). Bill Still säger:

"Det finns bara två svar, två sätt att fixa detta och det är inte guld, det är inte silver. Det handlar inte om att knyta valutan till något slags underliggande värde. Det handlar om att göra två saker:

1) Förbjud regeringar att låna pengar. Så länge de lånar av banker sitter de i bankirernas knä. Situationen är själva definitionen av begreppet "plutokrati" - rikemansvälde. Ingen av de lagar som stiftas i riksdagen är värda något så länge staten står i skuld till bankväsendet. Som den amerikanske utrikesministern William Jennings Brown sade redan 1896: "En reform utan en reform av bankväsendet är ingen reform".

2) Eliminera bankernas möjligheter att i praktiken förfalska pengar, och det är samma problem över hela världen där alla pengar skapas av privata banker som skulder på vilka ränta utgår. Förr skapade regeringarna pengarna själva, vilket kom alla till godo. Detta är alltså vad vi måste gå tillbaka till:

Ett: Förbjud regeringar att låna pengar (och istället ge ut dem själva). Två: Kriminalisera bankernas "Fractional Reserve Banking", d.v.s. tvinga dem att alltid ha minst 100% täckningsgrad för all utlåning. Allt annat är i praktiken falskmynteri." Se denna video!
Det är nu hög tid att åtgärda den absurda och kriminella situation som i dag råder rörande Sveriges ekonomi. Det är hög tid att återbörda makten att skapa landets pengar till folket och deras beslutande församlingar.

Det faktum att landet bakom lykta dörrar kontrolleras av en internationell banksterelit (jag brukar kalla dem globalisterna) – och inte landets invånare via deras folkvalda är kriminellt och ett sanslöst brott mot folket, regeringsformen och demokratin.

Den dag riksdagen återbördar rätten att skapa pengar från det privata bankväsendet tillbaka till folket så kommer kanske ingen längre behöva betala skatt, vara arbetslös eller ha existensångest. Vi får då en fungerande välfärdsstat och äkta demokrati.

Henning Witte, advokat, författare till “Den Vita Skolan i nationalekonomi” måste du också lyssna till. Läs dokumentet som finns här och lyssna också på videon med Henning Witte som är inbäddad på sidan enligt länk.

Lyssna även på Godfrey Bloom i en debatt från 2011 här:


Läs denna artikel som handlar om vilka som egentligen äger världens riksbanker och därmed kontrollerar världens regeringar.

Min uppmaning till Sverigedemokraterna är: Kliv upp ur sandlådan och fokusera enbart på att driva denna fråga. Inget annat parti är intresserade då de redan sitter i knät på de angloamerikanska bankoligarkerna, vilka är de som i praktiken styr Sverige.

Ju mer Sverige lånar, desto värre i skiten sitter vi. Kanske är det så illa att alla lån som regeringen tar utomlands för att bekosta massinvandringen enbart har som syfte att hålla igång det korrupta banksystemet innan den oundvikliga nationella kraschen kommer i ekonomin. Två flugor i samma smäll alltså.

När folket förestår detta så kommer SD ha ensam majoritet i riksdagen. Partiet kommer att bli hjältar och älskat av folket. För evigt? De gamla partierna lär i alla fall åka av banan för gott när folket förstår vilken grov organiserad brottslighet de blivit utsatt för genom sjuklöverns politikers agerande mot sina uppdragsgivare.

Vi riskerar bokstavligen att svälta ihjäl då dagens förda politik göder bankerna men är förödande för bönderna. Läs här och här.

Sluta blunda för denna situation och sluta att kalla oss som förstått hur det ligger till för konspirationsteoretiker. Du har en skyldighet att upplysa dig själv och förstå hur det i verkligheten ligger till.

Och ja, hela EU är inblandat i denna fråga. Utträde ur EU är ju också en av SD hjärtefrågor. Kort sagt, visa politiskt ledarskap SD! Rädda Sverige, det är bara ni som kan göra det!
3 kommentarer:

  1. MAN MÅSTE OCKSÅ SLUTA GE BORT MILJARDERNA till EU, som från 1995 till 2014 fått 161,3 miljarder mer än vad vi fått tillbaka + 40 miljarder för i år. Löfven lovade 1,5 miljarder till Palestinas kvinnor för jämställdhet och för utveckling av demokrati(under en 5-årsperiod + SIDA får i år 30,2 miljarder = 233 miljarder som stulits från svenska folkets välfärd.

    SvaraRadera
  2. Frågan är om SD kommer attackera bankoligarkin? Jag är tveksam då det finns vissa indikationer att SD är kapat av "kalotterna" och att partiledningen innehåller för många makthungriga individer (politruker) som inte haft ett hederligt arbeta utan kommer inifrån det partiindustriella komplexet (dvs ungdomsförbundet)

    SvaraRadera
  3. Vi har väl för närvarande den största statsskulden till utlandet som någonsin existerat i Sverige.. Kan vara det vapen som finns för att hindra SD att ta makten.. Hur skall den betalas annat med en mycket hård åtstramning för folket i vårt land.. Ve den regering som måste hålla i den lilla heta potatisen framledes, Se på Grekerna och deras tuffa livsföring nu.

    SvaraRadera