söndag 14 februari 2016

Om drömmen om världsherravälde

Ju mer jag lär mig och ju mer jag gräver ju mörkare ter sig vår framtid. Läs denna essä av Herr Larsson hos Tobias Lindberg om hur Sverige erövrades av globalisterna.

Det finns delar av vår historia som undanhålles oss och det finns historieskrivning som är falsk präglad av "False Flag Operations",

Och det har pågått sedan 400-talet.

Just nu pågår uppladdningen inför det tredje världskriget för fullt. Allt enligt en medveten plan där ett hat mot muslimer trissas upp i västvärlden med hjälpa av flera "False Flag Operations" till synes med muslimer involverade.

Det tredje världskriget börjar förmodligen med inbördeskrig i Europas stater mellan muslimer och Européer. Så ser i alla fall planen ut. Se mitt inlägg med titeln "Om våld och uppror" här.

Det går inte längre att säkert veta vad som är sant eller inte i vår historia som den har berättats för oss. Lyssna på Jack Otto och hans sista tal från år 2007. Ett tal han gjorde på sin 65-årsdag. Året efter var han död. Kan det finnas ett samband? Är det sant det han berättar?

Lyssna på talet och bilda dig en egen uppfattning innan du läser vidare.Har du läst om Khazarernas imperium i skolan? Inte jag i alla fall. Otto säger i sitt anförande att en del av Khazarerna, som levde i dagens Turkiet,  vandrade in i Rumänien och Bulgarien och blev folkslaget "zigenare". De tiggare som förpestar vårt offentliga rum idag är alltså ättlingar till Khazarerna.

En del vandrade upp i Ryssland och Kaukasus och förslavade de slaviska folken där. De blandade också upp sig med det judiska folket och bildade ett slags subsamhälle bland de hebreiska judarna som pratade hebreiska och skapade ett eget språk (jiddisch). De beslöt alltså att också kalla sig judar av politiska själ.

Hebreiska är ett semitiskt språk som talas av cirka 9 miljoner människor, främst av judar runt om i världen och i Israel, där hebreiska är officiellt språk.

De verkliga judarna kommer från stammen "Juda". Khazarerna var alltså krigare som bara låtsades omfamna judendomen av rent politiska skäl. De verkliga judarna är inte de som ligger bakom New World Order säger Otto. Något som stöds även av denna och denna artikel.

När ni lyssnat på Jack Otto, läs sedan Lars Berns artikelserie "drömmen om världsherravälde", precis det Jack Otto talar om på länkar nedan:

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5

Läs också denna artikel som pekar mot en global elit av satanister som styr världen. Artikeln tyder på en viss korruption (milt uttryckt) i världspolitiken. Jack Otto talar i videon ovan om Mayer Amschel Rotchild (1744-1812) som lade grunden till den ondska som idag styr världen. Läs här.

Lars Bern ställer sig också frågan; Vilken stormakt är mest korrumperad? Läs här.

Just nu pågår en informationsrevolution där det sovande folket börjar att vakna. Något Lars Bern skrivit om här. Media som kontrolleras av globalisterna kämpar emot. Lars Bern skriver:

"Etablissemangets medier kämpar allt mer förtvivlat för att svartmåla de nya mediekanalerna som växer som svampar i etern, bristande journalistik kvalitet och konspirationsteorier är favoritargument eller så är de som motsäger etablissemanget bara troll. Översitteri och förminskade av människors fattningsförmåga är en röd tråd.

Etablissemangets försvarare som gamla papperstidningar som DN skriver allt fler artiklar om konspirationsteorier, det är enkelt att förstå varför. För vanligt folk är det ju idag enkelt att konstatera att de verkliga konspiratörerna i vårt samhälle är politikeradeln, chefredaktörerna i de gamla tidningarna, cheferna inom Public Service och en politiserad polischef som systematiskt förtigit och ljugit om allt som inte legat inom åsiktskorridoren.

Den folkliga informationsrevolutionen drar fram som en präriebrand över hela världen och överallt utmanas etablissemanget. Rader av nya politiska partier och ledare som utmanar makten och står på massornas sida, har sett dagens ljus på senare år. Namn som Le Pen, Jimmie Åkesson och nu Donald Trump är typiska exponenter. Inom några år har dessa krafter tagit över den parlamentariska makten på många håll och kommer då att vrida klockan tillbaka som nu senast i Polen och tidigare i Ungern. Jag är inte säker på att detta alltid kommer att vara bra, men för etablissemanget är det en katastrof. Det ser vi redan idag i Sverige där t.ex. DN:s chefredaktör nu får löpa gatlopp jagad av ”trollen”.

Det ursinniga folkliga missnöjet har vaknat och det somnar nog inte om i första taget. Vi får väl hoppas att det inte går så långt så att man släpar ut de värsta översittarna på gator och torg och hugger huvudena av dem. Det gjorde man under franska revolutionen och det gör man i arabvärlden idag. Det är inte så långt borta, så etablissemanget får nog passa sig."

Den kontrollmatris som globalisternas media har skapat för att kontrollera vad vi tycker och känner är på väg att krackelera. Folk börjar att vakna! Läs här.

Citat från artikeln:

"It is simply no longer acceptable to keep our heads in the sand; either we’re a minion of the system or we’re not. Of course its difficult to completely disconnect from the way resources flow through the control channels, yet that needn’t stop us from talking about it, sharing information online and somehow contributing, no matter how small, to local and global movements which aim to transition humanity into the new paradigm of abundance.

After all, the truth is what it is, and it is exposing itself to the world by powerfully flowing through all of us."

Även Peter Krabbe har skrivit läsvärda inlägg med titeln "när molnen tornar upp sig". Länkar nedan;

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Följaktligen kan det inte vara antisemitiskt att tala om detta tabubelagda ämne då de som omtalas som "judar" i sammanhang kring New World Order inte är judar, alltså semiter, ättlingar till stammen Juda. De har inte en droppe semitiskt blod i sina ådror säger Otto.

De är i själva verket ättlingar till Khazarerna och överhuvudtaget inte semiter varför det inte kan vara antisemitism att lyfta fram deras illdåd genom historien i ljuset. De har kapat det judiska folkets namn och kulturella ursprung för sina egna politiska syften. Precis som islamisterna kapat islam för sina politiska syften.

Tyvärr får judarna (semiterna) helt oförtjänt skulden p.g.a. videos som denna nedan där man felaktigt benämner dessa onda konspiratörer som "judar" när ett mer korrekt benämning är "falska judar", alltså världens rikaste familjer, som råkar vara ättlingar till Khazarerna som Jack Otto berättar. Det är synd, då kanske berättelsen i övrigt stämmer.


Självklart gör inte heller detta alla ättlingar till Khazarerna till onda människor. Det är de självfallet inte. Det är en väldigt liten och mäktig maktelit vi talar om. En liten elit, 0,025% av mänskligheten, som har som mål att utrota 90% av mänskligheten.

Men kanske sjunger de på sista versen nu, och kanske finns det hopp om att mänskligheten äntligen kan befrias från deras ondska. Läs här.

Läs också Lars Berns och Peter Krabbes tidigare artiklar om New World Order och FN Agenda 2030 länkade här.

Du få själv återta världshistorien som den egentligen ser ut. För dig som vill gräva vidare på egen hand innehåller Jack Ottos föredrag många krokar att ta tag i. Lycka till!

Läs också Jan Tullbergs tre essäer om nationalstaten som koncept:

Del 1 - Nationalstatens fiktiva svagheter
Del 2 - Demokrati utan nation
Del 3 - Föraktet för det egna

Vad den latinska frasen i botten av bilden nedan, symbolen för illuminati, och som finns på dollarsedeln, betyder berättar också Jack Otto i sitt föredrag,1 kommentar:

  1. Nej Mikael, Zigenarna kom från Indien. De kastades ut på 1100-talet helt enkelt därför att de inte var villiga att arbeta och att de stal. Zigenarna har inte uppstått i Europa. Ett gammalt ex var 1/4 Zigenare och hon hade bra pejl på det här. 25 år innan internet blev allmänt tillgängligt. Zigenarna grupperade sig i olika klaner och valde att bosätta sig i olika delar av Europa. Jag kände till Khazarerna men anser att det är en myt att Judarna har sitt ursprung i konverterade Khazarer. Annars en intressant läsning. Bra jobbat. :)

    SvaraRadera