måndag 1 februari 2016

Om att förnekas trygghet, mötesfrihet, yttrandefrihet och åsiktsfrihet

En kvinna som heter Jeanette skriver på Facebook: "Börjar känna mig rejält otrygg när jag går ut med hunden på kvällen, inatt så vaknade jag med ett ryck och tyckte någon stod och drog i mitt dörr handtag (kan nämna att jag bor själv eftersom sonen pluggar 100 mil bort) Någon som vet var man kan köpa pepparspray? Har kollat på ebay men där verkar dom flesta inte vilja skicka till Sverige."

Att oron är befogad är fullt klart. Läs här.

I själva verket är det så att du som kvinna inte kan köpa självförsvarsutrustning på Internet, samma gäller amazon.com, då dessa varor inte får skeppas till Sverige. Svenska kvinnor förnekas alltså möjligheten att försvara sig. De självförsvarsprodukter som säljs över disk i Sverige är i princip värdelösa.

En annan kvinna som heter Jenny skrev på Facebook att hon nu varje natt tvingas ta starka sömntabletter för att kunna somna och att hon ständigt är orolig för att det skall börja brinna då det brunnit förut i hennes bostadsområde.

Oron för att bli gruppvåldtagen, bli utsatt för oprovocerat våld och kanske bli mördad är tyvärr berättigad i det samhälle som 87% av väljarkåren och Sveriges samlade journalistkår vill att vi skall ha.

Inte heller som man kan man känna sig trygg. Gängen av våldsamma unga män från MENA-länder är så fega att de regelmässigt attackerar i flock. Siffran 5 våldsverkare som ger sig på ett ensamt offer, man eller kvinna, har jag läst är ett vanligt antal. Män är faktiskt mer utsatta för våld i Sverige trots våldtäktsepidemin.

Som tågpendlare får jag finna mig att riskera att bli knivhuggen på Stockholm Central. Uniformen har jag redan fått hänga av mig då det är för farligt för en svensk officer att uppträda i offentlig miljö iklädd uniform i det nya Sverige.


Antalet asylrelaterade incidenter vid Stockholms central är nu så många att området blir en ny No-Go-Zone. Känns väl så där för mig som tågpendlare (understatement). Läs här.

87% av väljarkåren och hela sjuklövern samt all PK-media vill bygga det samhälle vars konturer nu framträder med smärtsam tydlighet. Ett samhälle där vi förnekas det mest basala av de mänskliga rättigheterna, trygghet. Där demokratin är avvecklad och ersatt med diktatur.

Att få känna sig trygg och säker är en mänsklig rättighet som är okränkbar. Att kunna somna gott om natten utan oro för brand och oprovocerat våld hör till det förgångna. Så är det inte längre.

Tryggheten är helt borta i det dagliga livet för väldigt många. Människor mår väldigt dåligt p.g.a. den vansinniga invandringspolitik som sjuklövern låter George Soros använda mot oss för att krossa Sverige. Läs här.

För sjuklövern och Sveriges samlade journalistkår är dessa importerade våldsverkare fortfarande "ensamkommande flyktingbarn" trots att de i själva verket är vuxna unga män som i många fall utgör det värsta drägg du kan tänka dig från MENA-länderna.

Läser man alternativ media och utländsk media så blir man varse att fängelser i MENA-länder nu töms på de värsta förövarna och skickas till oss. Samma taktik som Cuba använde mot USA en gång i tiden. Allt orkestrerat och finansierat av George Soros förstås.

Polismyndigheten är en myndighet som liksom alla myndigheter har som uppgift att verkställa regeringens politik. En myndighetschef får inte "hitta på" något själv utan mandat från regeringen.

Följaktligen är den nu ökända "kod 291" något som Dan Eliasson antagligen fått direktiv av regeringen att implementera. Sannolikt med ett enkelt telefonsamtal eller ett personligt möte mellan statsministern och rikspolischefen.

Sådant här dokumenteras nämligen inte längre i formella brev som regleringsbrev utan sköts genom ministerstyre, eller kanske från Löfvén personligen, direkt till myndighetschefen. Ministerstyre var förbjudet i Sverige när landet var en demokrati. En källa jag har kommunicerat med säger att samma sak är vanligt mot Migrationsverket.

Svensk media är självfallet upptagna med att granska och förfölja folket och har inte tid att undersöka detta.

Det är därför inte konstigt att vanliga poliser, som lever i den tuffa verkligheten, överväger eller redan har slutat då de känner att de inte kan sköta sitt jobb längre. Förövarna är ohanterligt många och saknar fullständigt respekt för polisen.

Jag läste att 80% av alla poliser överväger att säga upp sig p.g.a. orimliga arbetsförhållanden och usel lön relativt de risker de utsätter sig för i sin yrkesutövning. Läs här. Läs också denna viktiga artikel från polistidningen med titeln "Något har gått förlorat".

Läs Fredrik Antonssons blogginlägg med titeln "polisen och politiken" här.

Stefan Torssell sade i sitt tal på Folkets Demonstration 2016-01-30 att statsminister Löfvén nu är personligt ansvarig, i och med kod 291, för varje våldsdåd, brand, mord och andra brott som rör våldsamma MENA-invandrare. Lyssna på Stefan Torssell nedan.


Yttrandefrihet och åsiktsfrihet är också avvecklat och Sverige närmar sig snabbt Nordkorea ur denna aspekt. Människor förföljs, hotas och blir av med jobbet för att man har åsikter som inte är politiskt korrekta. Marcus Birro är ett talande exempel på en sådan person. Läs ett av hans gästinlägg på min blogg här.

Lyssna också på Pär Ström när han talar om statlig Internetfiltrering och reflektera över vad han och de han intervjuar säger. Ladda ner och läs den nya välfärdens rapport som hör till videon nedan här.Mötesfriheten existerar fortfarande men om mötet inte följer vänsterns agenda då gör antidemokrater från vänstern allt för att störa mötet och hota mötesdeltagarna. Mona Sahlins uttalande idag att regeringskritisk är extremism antyder väl varåt det barkar med mötesfriheten. Så här tycker hon om oss vanliga medborgare som inte tycker som henne eller sossarna:

"Det sker under det förment seriösa ordet "demonstration". När det i själva verket handlar om samlingar som syftar till att skrämmas, hota och utöva våld mot till exempel människor som har invandrarbakgrund.

Att försvara mänskliga rättigheter och att bekämpa våldsinriktad extremism, är också att kalla saker vid dess rätta namn.

Det vi ser just nu är ingen invandringskritisk opinion. Det är inga regeringskritiska grupper. Det är inte män som vill försvara kvinnor.

Det är ideologiskt drivna extremister. Det är nazister. Det är män som hatar kvinnor och invandrare.
Det är de som gillar våld och hatar demokrati.

De är fega uslingar."

Vi män, kvinnor, pensionärer, ungdomar som som samlas för att demonstrera för att vi vill ha en förändrad politik och ha tillbaka det Sverige vi älskade är alltså extremister, fega uslingar och nazister? Vi män hatar dessutom kvinnor och invandrare. Man baxnar!

Lyssna när Nina Drakfors ringer Mona Sahlin nedan.Sverige har blivit en kulturmarxistisk diktatur. Väl i klass med det forna DDR. Allt enligt planen för FN Agenda 2021 och 2030. Media är megafonen åt makten och som hjärntvättar de som fortfarande tittar på och läser skiten med "den rätta värdegrunden". Läs här hur hjärntvätten går till.

Läs denna skrämmande krönika i det goda samhället om hur Sverige har blivit.

Se också mitt blogginlägg om eftermälet av folkets demonstration 2016-01-30 här för att förstå hur illa ute vårt land är. Det är fullt med dokumenterade talande exempel över det extrema Sverige 2016.

Sverige kommer att försvinna p.g.a. den vansinniga massinvandringen av unga män från dysfunktionella kulturer. Läs här.

Den demografiska utvecklingen talar sitt tydliga språk. Kvinnor och flickor får lära sig leva med att bli sextrakasserade, våldtagna och gruppvåldtagna. Kanske mördade. Tryggheten är borta och ersatt av skräck, ångest och fruktan.


Läs Helene Rose gästinlägg på min blogg om att förnekas trygghet här i form av ett brev till Stefan Löfvén.
Läs mitt inlägg om lögnerna i svensk politik här.
Läs mitt inlägg om förtroende och rädsla här.
Läs mitt inlägg om kampen mellan demokrati och värdegrundsdemokrati här.
Läs mitt inlägg om ett folk som kräver förändring här.
Läs Gunnar Malmströms gästinlägg om den vänsterliberala drömmen här.
Läs mitt inlägg om diktaturens etablerande här.
Läs mitt inlägg om FN Agenda 2030 här med texter av Peter Krabbe och Lars Bern länkade.
Läs Rune Söderlunds gästinlägg om en politikers ansvar här
Läs Stefan Torssells gästinlägg om ett hotande inbördeskrig här.
Läs mitt inlägg om ett förbannat folk och hopp om framtiden här.
Läs mitt inlägg om en politisk adel och väljare som inte bryr sig här.
Läs denna insändare från en helt vanlig mamma till tre barn.

Gör som Jan-Ove Malmgren. Kom till nästa folkets demonstration och markera med din närvaro att du vill ha demokratin tillbaka och regeringens avgång plus extraval.

Som bonus får du lyssna på kunniga och intressanta talare. Gör som Jan-Ove Malmgren, sätt dig i bilen och åk 40 mil om det behövs. Vi skall återta Sverige med en folkresning och politik och kräva demokratins återinförande, inte med våld, även om risken är mycket stor att inbördeskrig kan utbryta snart. Vi har inte mycket tid på oss för att undvika detta.


Jag låter Marcus Birro avsluta med några tänkvärda rader från hans Facebooksida. Läs och begrunda:

"Det känns allt mer som om det är ett sorts lågfrekvent krig i Sverige just nu.

Jag fyller 44 i år och jag har aldrig varit med om sådana här tydliga motsättningar, en sådan här oerhörd misstro mellan människor, mellan makt, elit och folket.

Sverige har alltid varit ett land med en stark stat. Till skillnad från mitt andra älskade land, Italien, har en sådan stark stat varit möjlig för att människor förenats i ett sorts tyst samförstånd, en slags outtalad samförstånd mellan människor.

Det har inte varit friktionsfritt men det har funnits en känsla av samhörighet. Det var det som Socialdemokratin byggde Sverige starkt på och det var också det de byggde sig själva på.

Allt det där är raserat nu. Det finns ingenting kvar. Allt är i rörelse, som dear old Lundell döpte en av sina sämre böcker till...

Makten har öppnat dörrar och slussar som andra har fått betala för. Vilka andra? Folket.
Media och elit har skrikit en sak, folket har skrikit en helt annat och eliten och media har gjort gemensam sak och försökt hålla folket nedtryckt och utanför.

Tidigare hade vi media som granskade makten, som jagade storfräsare och kapitalister, som tog den lilla människan i försvar. Minns ni när Aftonbladet hade som slogan "Aftonbladet behövs om sanningen ska fram".

Kan ni tänka er Aftonbladet skryta med den meningen idag?

Det spelar nästan ingen roll längre om media matar oss med lögner, skadan är redan skedd. Förtroendet är brutet. Det finns inget förtroende alls kvar mellan den lilla människa och det stora mediehuset.

För media har ljugit fortsätter delvis att ljuga.

Det är ett i grunden ett allvarligt demokratiskt problem.

Om det är sant att etablerade medier klipper och klistrar med bilder och medvetet försöker smutskasta människor som enligt etablerade medier har en avvikande uppfattning är det mer än allvarligt.

Om man inte kan bemöta åsikter med egna åsikter, och man missbrukar den makt som etablerade medier har, har vi hamnat i ett sorts medialt krig där ingenting längre är vad det synes vara, utan där det som skrivs och presenteras är bataljer i ett krig där det gäller att krossa sin motståndare, genom smutskastning, genom lögner, förtal, halvsanningar och dementier.

Man måste också då fråga sig varför? All denna ilska. Denna stridsmoral som media visar.

Jag minns med vilket avsky jag blev utskälld av en chef på Expressen strax före jag fick sparken. Han spottade och fräste så det for saliv i rummet. Han avskydde mig. Det var hat.

Det är som om etablerade medier (inte alla) blivit stumma, blivit stukade, känner sig förloämpade eller hotade på något sätt... Så de hämnas. De slår tillbaka. Etablerade media känner flåset i nacken och de agerar därför i panik, i rädsla, i förvirring, i total oförstående inför det som sker...

Sverige har blivit en krigsskådeplats där sanningen tycks vara det som etablerad media vill slå oss andra i huvudet med. För om det folkliga uppror som mullrar är högerextremt och människovidrigt är det ju ingen vettig som vill ha med detta uppror att göra, eller hur? Inte jag heller. Det finns inget jag avskyr lika mycket som nazister.

Men tänk om det är så att detta folkliga uppror (för ett sådant är det dags att börja tala om) faktiskt hotar den mediala, politiska och kulturella makten i grunden, och tänk om det är DÄRFÖR som eliten, med media i täten, vill svartmåla upproret och därför blandar ihop huliganer i luvor som jagar folk med gamla leende tanter med snällt uppställda plakat bakom avspärrningar?

Tänk om det är något nästan personligt, att det handlar om någon märklig form av vendetta som delar av etablerad media ägnar sig åt?

Vad säger det i så fall om vårt land och vår tid?

Den politiska skräcken för hur folket vill bygga landet såg vi när Decemberöverenskommelsen kom till. Jag skiter högaktningsfullt i vilket parti de ville frysa ute. Jag bryr mig om de hundratusentals människor som såg och genomskådade projektet, som såg det för vad det var, ett utsökt förakt för folkligt missnöje.

Man kan tycka mycket om folkligt missnöje. Men man måste lyssna på det, man bör ta det på allvar, man bör alltid ha minst en fot kvar på, och ett öra tryckt mot, marken...

Det folkliga upproret går inte att kväsa och verkligen inte med halvsanningar, ihopklippta bilder och rena lögner. Ta diskussionen istället. Sträck ut en hand. Ta den och börja prata med varandra."

1 kommentar:

 1. Som jag ser det är roten till alla eländes eländen i Sverige - att Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna - har gått på niten att det finns brist på pengar till nödvändiga samhällsinsatser för att få ordning och reda.

  Men det är ej bara i Sverige som det är så - därför att globalt råder ju också "religionen" brist på pengar.

  MIN REFLKETION

  ALLA PÅGÅENDE KRIG I VÄRLDEN KAN STOPPAS FÖR GOTT INOM MAX TRE MÅNADER

  Överst på oligarkernas agenda står att i all oändlighet torgföra att det finns brist på pengar. Det har dom ju lyckats bra med – därför att brist på pengar kan nog sägas vara den allt överskuggande ”religionen” i världen i dags dato. Såväl på individnivå som på nationsnivå osv.

  Men alla principer har undantag – och undantaget från brist på pengar är pengar till krig. Historiskt så har det aldrig varit något bekymmer med det – och än mindre är det så i dags dato.


  Varför ?

  Tja… – följer hen pengarnas väg så upptäcker hen att det är samma oligarker som sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition – och tjänar multum med slantar på det.

  Alla pågående krig skulle avslutas inom max tre månader – ifall oligarker ej höll igång dem. T ex krigen i Mellanöstern – som kontinuerligt har pågått sedan 1940-talet.

  Kommer det att ske inom överskådlig tid ?


  Jag är om några månader halvvägs 150 år LivsErfaren – och kommer med en dåres envishet att så länge som jag fortfar att andas att torgföra att brist på pengar är en ren bluff – som bör förpassas dit där den hör hemma = soptippen. Jag har ju bl a detta blogginlägg om det som jag har namnat: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

  Brist på pengar-tänket är helt enkelt grundorsaken till alla världens eländes eländen – som jag ser det.

  Det går ej att lösa ett problem med samma tänkesätt som skapade problemet. Det är omöjligt.

  Så dags snart för att släppa taget om ”religionen” brist på pengar ?

  SvaraRadera