söndag 24 januari 2016

Om tolerans och apati

Det svenska folket är ett märkligt folk. Vi är extremt toleranta mot en regering som förstör Sverige och vår välfärd mitt framför ögonen på oss.

Våra sjuklöverpolitiker är extremt toleranta mot brottslingar och tycker synd om dem och ger dem symboliska straff. Offren negligerar man.

Vi är också extremt toleranta, och de flesta finner sig i, att Sverige håller på att islamiseras mitt framför ögonen på oss.

Många i vårt land känner skam över vårt land istället för stolthet. Oikofobin är utbredd. Jantelagen gör dagliga triumfer i media och politiken.

De flesta är apatiska och bryr sig inte om vad de röstar på.

De sätter sig inte in i hur verkligheten ser ut i landet utan låter sig matas med kulturmarxistisk propaganda från media som kontrolleras av de angloamerikanska finansoligarkerna (globalisterna) som bara ger oss den lägesbild de tycker vi skall ha för deras agenda. Inte sanningen.

De flesta tror att vi är mitt uppe i en flyktingkris för det berättar sjuklöverpolitiker och media för oss.

I själva verket är vi utsatta för en regelrätt invasion organiserad av George Soros och de angloamerikanska finansoligarkerna som regeringen dessutom understöder genom att agera nyttiga idioter och låta sig korrumperas på Bilderbergmöten.

IS, som är skapat av CIA och NATO, som också underhåller dem med vapen och fordon, säger öppet att de skall invadera Europa och erövra Rom, vilket är en viktig stad för dem med högt symbolvärde. Läs här.

Svensson är så kuvad av kulturmarxism att han säger ingenting. Han är också livrädd att bli kallad "rasist".

Vårt försvar och vår polis är så illa åtgången att staten inte skulle kunna använda sitt våldsmonopol för att försvara oss och vår säkerhet även om staten ville, vilken staten inte vill.

Polisen går på knäna och klarar inte längre av situationen. Läs här.

Jag bryr mig om Sverige och våra barns framtid. jag är tacksam för det generationer före oss byggde upp den välfärd vi en gång hade och deras slit förtjänar respekt. Därför bloggar jag. Bryr du dig?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar