tisdag 5 januari 2016

Om ett sanslöst svek

Börja med att läs Peter Krabbes fyra artiklar om hur Europa sedan början av 70-talet sålts bort av förrädare till politiker till den muslimska arabvärlden. Artikelserien har namnet "När spåren i sanden suddas ut" och är i 4 delar:

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Peter Krabbe avslutar med: "Alla folkvalda politiker från Olof Palme och framåt – vad har ni egentligen ställt till med?"

Ja, vad de har ställt till med är väl ganska uppenbart för er som läser min blogg. Den västerländska civilisationen kommer att gå under inom max 30 år, förmodligen mycket tidigare, och ersättas av islam och sharia som lag. Det är bara att titta på den demografiska utvecklingen. Något jag bl.a. skrev om här.

Denna artikel beskriver en del av den framtid som väntar oss nu. Marcus Brixskiöld kommenterade artikeln med dessa ord på FB:

"Samtidigt i Tyskland. Om när samhället - vi tillsammans genom den folkvalda staten - tappar kontrollen över ytan! Konsekvenserna i form av motreaktioner från såväl civila som staten kan bli långt bortom vad vi i början ens kunde föreställa oss. Varje reaktion kommer att mötas av en ny motreaktion. Om inte staten tar kontroll över ytan kommer någon annan att göra det, någon bortom vår folkvalda stat. Land skall med lag byggas."

Nyårsafton blev alltså en tragisk tillställning på tågstationen i Köln. Över 1 000 migranter härjade och ägnade sig bland annat åt slagsmål, våldtäkt, grova sexuella trakasserier och rån. Se artikel här.I denna artikel framgår att polis mörklägger asylsökandes kriminalitet. Exakt samma sak sker i Sverige i media och hos politiskt korrekta politiskt tillsatta polischefer.

Om vi avgränsar oss till Sverige så förstår vi vilket sanslöst svek mot oss som nation, vårt folk, vår civilisation, vår kristna värdegrund och vår vetenskapliga bas för tillväxt som alla regeringar sedan 1970-talet ägnat sig åt. Palme började, men alla regeringar därefter är i högsta grad medskyldiga.

Sveket är monumentalt och av den arten att man kan tala om högförräderi, Frågan är därför, om nu utvecklingen är irreversibel, vad göra?

Det finns bara en lösning:  Stäng gränsen. Internera, deportera och repatriera. Alternativet är kaos, sönderfall och inbördeskrig.

Lotten Ekström har sammanfattat det hela väl:

"När ska politikerna vakna upp och inse vart vårt land är på väg i en hastighet som snart är för hög att stoppa?

Är det när deras egna döda får sina gravar förstörda?

Är det när deras söner blir misshandlade på gatan av ett stort gäng?

Är det när deras anhöriga blir rånade eller våldtagna?

Vad krävs för att regeringen ska SE VAD SOM SKER OCH TA SITT ANSVAR ATT VÄRNA RIKET OCH DESS MEDBORGARE?

Kommer det någonsin att ske?

Jag tror inte det.

Den dagen man inte längre kan stå för sina lögner och mörkläggningar kommer man överge skutan som en urusel och feg kapten.

Sedan, när de antagligen förstört landet så mycket att det inte går att rädda, kommer man lämna över åt Sverigedemokraterna.

GENOMRUTTET!"

Oavsett om man tror på spådomar eller inte så pekar mycket annat mot att Baba Vanga kommer att få rätt i mycket som hon haft tidigare.

Det finns ingenting, absolut ingenting, som pekar på att nuvarande styrande politiker i Europa har någon som helst politisk vilja att försvara oss mot den muslimska invasionen och övertagandet av Europa. Istället accelererar de processen.

Mycket tyder på att övertagandet orkestreras av europeiska politiker som agerar nyttiga idioter åt globalisterna som använder människor som vapen för att krossa nationalstaterna i Europa. Något jag skrivit om här.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag vägrar ge upp! Men, jag skall villigt erkänna att jag börjat surfa på möjligheten att emigrera till Australien som flykting från Eurabia.

Ett Eurabia som nog ingen Europé med vett i skallen vill ha, men som våra politiker ändå beställt åt oss. Förräderiet är totalt.

Här är en video om konsekvenserna av massimporten av muslimer till Sverige. Videon i artikeln är ett klipp ur denna nästan 3 timmar långa dokumentär om muslimer i Europa gjord av två palestinska israeler:


Se denna dokumentär. Du lär inte sova gott efteråt dock. Och visst är det "ärofullt" när lilla Göteborg, men knappt 500 000 invånare producerar mer IS-krigare än hela USA? Läs här. Detta visar hur allvarligt läget är i Sverige redan nu. Medvetet orkestrerat och organiserat av sjuklövern.

John Bolton var under en period FN-ambassadör utsedd av president George W Bush. Läs här om att Boltons poäng är att ideologin islam är att likställa med nazismen och att det enda alternativet för USA är att utrota islam. Så rätt han har. Islam är nazismen version version 2.0 vilket jag skrev om här redan i oktober 2014.

Och visst har Jaroslaw Kaczynski (premiärminister 2006–2007 i Polen) rätt när han skriver att Sverige redan har sharialagar (även om DN vinklar det på förväntat sätt). Läs här. Det finns inget tydligare och bättre exempel på en nation i eskalerande sönderfall än Sverige.
Kanske finns det ändå ett litet hopp? Något som min bloggranne och partikamrat Daniel Johansson skrivit om här. Men då är det våren 2016 senast som förändringens vindar måste blåsa bort Sveriges första feministiska röd-gröna regering och ge oss det extraval som hela svenska folket förtjänar. Jag tror på ett samarbete mellan alliansen och SD och jag skrev om detta redan i april/maj 2015. Läs här.

Men då krävs först att sjuklöverns sektmedlemmar rensas bort inom alliansen och en totalreform av svenska media genomförs.


Hur sannolikt är detta i ett land där både politiken, media och svenska skolan kontrolleras av kulturmarxister?


En video till:


Att kulturmarxism överhuvudtaget existerar kommer alltid att förnekas av vänstern (inkluderande alliansen som ju är en del av vänstern nuförtiden).Läs också min bloggranne Jan Millds inlägg här med titeln "Vilka styr oss vart?".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar