söndag 24 januari 2016

Om det nya Sovjetunionen

Börja med att lyssna på denna video av Vladimir Konstantinovich Bukovsky, nu medlem UKIP i UK som var en ledande medlem av dissidentrörelsen på 1960-talet och 1970-talet i Sovjetunionen. Han är neurofysiolog och politisk aktivist och bor nu i Cambridge.

Han berättar nämligen något mycket viktigt. Läs inte vidare innan du har lyssnat.

Vill du kan du även lyssna på denna kortare variant (3 min 14 sek) som är en sammanfattning av den längre videon ovan. Men jag rekommenderar den längre varianten.EU är en klon av Sovjetunionen. Nä, det är ju inte sant säger du. EU är ju ett fredsprojekt för att det aldrig mer skall bli krig i Europa. Det är ju det vi matas med eller hur?

De finns de som påstår att globalistagendan är en konspirationsteori. Fel, fel, fel säger jag. Det är en högst reell konspiration som har pågått sedan EU skapades.

Efter många timmars läsande har jag nu förstått att EU inte är en federation för fred utan tvärtom.

En federation designad för att krossa nationalstaterna i Europa genom att successivt införa en totalitär marxistisk diktatur som ersättning för Europas nationalstater.

Jag har skrivit om det i flera blogginlägg. Bl.a. här, här och här med länkar från andra kloka personer som Peter Krabbe och Lars Bern.

Som verktyg för att krossa Europas nationalstater använder man massimport av unga våldsamma män från dysfunktionella kulturer. Något jag skrivit om här.

Man värvar politiska ledare i Europa genom att bjuda in dem till Bilderbergmöten där de korrumperas genom att deras maktbegär tillfredsställes då de får sola sig i glansen där och då. Sen är de fast.

Carl Bildt är den mest frekvente besökaren på dessa möten och redan 1992 talade han om den nya världsordning som globalisterna vill ha.


Så vakna Svensson. Om du inte gör det så bäddar du för en framtid för dina barn och barn-barn som är så hemsk att du inte kan föreställa dig den.

Kanske kommer du själv att tvingas uppleva den då "Time for action" enligt FN Agenda 2030 är 2016-01-01.

Allt finns i tidigare blogginlägg länkade ovan. Läs vad Peter Krabbe och Lars Bern skriver och bilda dig en egen uppfattning. Vänta inte dock, då det är bråttom nu om vi skall kunna göra motstånd och exponera deras onda agenda.

Läs också detta inlägg för mer information om EU.
2 kommentarer:

 1. Fredspristagare Michail Gorbatjov öppnade vägen för en bättre värld genom att riva muren och återförena Tyskland.
  EU vill med stöd av Nato införa ett totalitärt statsskick.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gorbatjov är medlem av den globala tankesmedjan Club of Rome. Han har numera även startat Club of Madrid.Återföreningen av Tyskland behövdes för att få kommunisten Angela Merkel till makten, det var öst-tyskarna som röstade fram henne för hon kom från östtyskland, fd communist-jugend. Sovjet måste gå under jorden/försvinna för att europas länder skulle kunna öppna sej för massinvandring. Allting måste ha varit uppgjort med globalisterna väst redan före murens fall.

   Radera