måndag 11 januari 2016

Om att offra våra kvinnor och flickor

Ännu ett angeläget gästinlägg av Lotten Ekström:

Hur många flickor är det lagom att offra?

Hur många flickor är det lagom att förstöra livet för?

Hur många anhöriga till dessa flickor är det lagom att vi också offrar och ger dem ett liv fyllt av vånda, sorg och kanske vanmakt och hat och dessutom självmordstankar eller genomfört självmord?

Hur många godtrogna, fina tjejer ska behöva utsättas för hatiska mäns våld, bara för att de är just svenska flickor?

I deras ögon är svenska flickor något som man kan använda, utnyttja, skända och våldta, för att de inte tror på Allah och därför är otrogna.

Hur många är lagom? Kan det vara som hittills, minst 6 000 per år, eller är det efter hösten invasion dags att uppdatera siffran med några tusen till?

I Sverige anmäls 46 våldtäkter per 100 000 invånare. Det är dubbelt så många som i England och Wales. Det är FYRA gånger fler än i övriga nordiska länder, Tyskland och Frankrike. Det är TJUGO gånger fler än många länder i Syd- och Östeuropa. (Statistik från FÖRE höstens invasion av män från tredje världen).

Vad gör då svenska politiker för att få ned siffrorna i våldtäktsstatistiken?

JO. DE TAR IN FLEST MÄN FRÅN TREDJE VÄRDEN AV ALLA FÖR ATT SPELA GODHJÄRTADE.

I dessa mäns hemländer vaktas kvinnorna noga av sina familjer och släktingar. De får inte klä sig så att de väcker lust hos männen eller signalerar lättsinne. De får inte vara ensamma ute, utan ska ständigt ha sällskap en man. Muslimska kvinnor ska helst tillbringa sina liv inomhus. Kvinnor är manlig egendom. Jag repeterar KVINNOR ÄR MANLIG EGENDOM!!

Om man som statsminister står inför svenska folket och säger att regeringen värnar om de svagaste i samhället, vad gör man då?

Om ett samhälle inte klarar av att skydda sina kvinnor från vidriga avskum till våldtäktsmän, kan man då kalla detta samhälle för ett välfärdssamhälle?

Ett samhälle som mörkar och ljuger om våldtäktsstatistiken, så att än fler kvinnor våldtas än vad som hade skett om man upplyste om sanningen och om vilka som till stor del ligger bakom dessa avskyvärda brott, (så att kvinnor hade en chans att skydda sig och hålla sig långt borta från dessa män)....

VAD ÄR DET FÖR ETT SAMHÄLLE?

Detta samhälle gör samtidigt anspråk på att vara en humanitär stormakt.

Det är magstarkt, det är vidrigt, det är ett enormt svek mot alla Sveriges flickor och kvinnor, det är historiskt.

DET ÄR ETT HISTORISKT SVEK MOT SVENSKA KVINNOR.

What goes up must come down.

Saker kommer upp i ljuset, till stor del på grund av utländsk media.

Ni kommer att få stå till svars för era handlingar, Sveriges regering, var så säkra på det. Många flickor kommer att få sina liv krossade på vägen.

Sveriges regering förtjänar ingenting annat än förakt för sina självgoda, vidriga handlingar att placera tusentals våldtäktsmän i vårt land.

Vad är det vi står inför?

Vad är det våra flickor ska behöva möta?

Hur kan polis, media och makthavare svika landets flickor och kvinnor så?

Just när man trodde att den moraliska botten var nådd så framkommer det att Stockholmspolisen mörkat om massövergrepp på flickor som skett i somras under den fem dagar långa festivalen.

"Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är för att vi tror att det spelar Sverigedemokraterna i händerna. Vi får ta på oss det här inom polisen, säger polischefen Peter Ågren till DN".

Detta uttalande är så magstarkt att det är svårt att ta in. Det speglar dock hur sjukt vårt samhälle blivit.

Man offrar i stort sett vad som helt, bara man slipper på epitetet rasist, för något värre än det finns tydligen inte.

Det för tankarna till Rotherham i Storbritannien där 1 400 barn utsattes för grova sexuella övergrepp, under många år. Myndigheter och polis kände till det, men ingrep inte av rädsla för att anklagas för rasism.

MAN INGREP INTE. AV RÄDSLA FÖR ATT ANKLAGAS FÖR RASISM.

Med alla dessa män som invaderat vårt land.

Män med en kvinnosyn som hör hemma tusen år från den vi kämpat oss fram till i vårt land.

Män utan flickvänner eller fruar.

Med alla dessa män i ett land som leds av fega ynkryggar utan vare sig moral eller ryggrad, med enbart sitt eget anseende som ledstjärna för sina gärningar är jag väldigt oroad över framtiden för våra flickor.

Om utvecklingen fortsätter som nu kommer det att bli katastrof.

Vi som ser vad som händer har alla ett ansvar att sprida information så att fler får upp ögonen.

Vi har alla ett ansvar.

Av Lotten Ekström
För Fri Konservativ

https://www.facebook.com/frikonservativ
1 kommentar:

  1. Rotham visade sig vara "toppen på ett isberg". Ännu har inte riktigt hela den vidriga verkligheten sammanställts. Kanske förblir en hemlighet. Samtidigt, så utspelades en enorm korruptionsskandal, där muslimska aktivister med en "rasistisk" taktik kapade ett stort antal skolor och började styra om dem till i princip koranskolor.

    Skulle inte förvåna mig om det som hände vid Stockholmsfestivalen också är toppen av ett isberg. Hur är det eg med allt stök i anslutning till Norrköpingsfestivalen. Det utfördes ett antal våldtäkter, någon brutal, men i övrigt nämndes inte mycket annat i media. Men tystade myndigheter och media samtidigt ner ett större antal rasistiska trakasserier utförda av grupper av muslimska män?

    Vad säger ni som bor i Norrköpingstrakten/Östergötland? Vad känner ni till om ni kollar runt bland närstående unga? Hör av er!

    SvaraRadera