torsdag 31 december 2015

On the road to hell

Vart är Sverige på väg? Tja, vi är inte på väg. Vi är redan där. Här är Sverige idag:


Vilket land vill du att dina barn skall växa upp i? Eller dina barnbarn?

Jag hoppas att jag kan gå i pension innan år 2022 som är min pensionsålder, men jag är tveksam att jag kan stanna så länge. Sverige kommer att gå under innan dess. Så länge jag är aktiv officer så kommer jag att försvara Sverige, alltså Sveriges folk och den demokrati vi hade innan sjuklövern förstörde den med sin värdegrundsdemokrati.

Jag kommer aldrig att överge mitt Sverige så länge jag kan göra något för mitt land. Som soldat har jag svurit en ed och min värdegrund står fast. Något jag skrev om redan i september 2014. Läs här.

Om några destruktiva partier vill förstöra Sverige då kommer jag att kämpa emot.

Vi kunde haft ett land idag som vore det bästa landet på planeten att leva i, Det vi hade, för det hade vi, har vi inte längre.

Lyssna på Kent Ekeroths fantastiska tal här.Jag vill förändra i första hand genom politiken, genom att engagera mig för SD, i andra hand att göra vad som krävs för att få stopp på galenskaperna och att rädda Sverige på andra sätt som idag är ganska luddiga. Risken är att allt är försent redan.

Nu ber jag om er hjälp, vad skall jag göra? Kommentera gärna.

Kommentatorer typ väpnat motstånd mot regeringen förkastar jag direkt. Jag tror på politik och demokrati och inte på våld.

Problemet är bara att regeringen och sjuklövern har avskaffat demokratin och under tiden går Sverige under. Vad gör man? Sverige är en nation på väg mot helvetet. Och jag köper inte detta.

Jag vägrar ge upp! Sverige måste läkas och bli en nation baserad på kristen värdegrund igen. Det mångkulturella som inte fungerar tillsammans med oss måste rensas bort. Hur gör vi det?

Eller vill Svensson ha sharia istället för svensk lag? Inte jag i alla fall.