fredag 25 december 2015

Om att inte se fram emot nyårsafton

År 2015 är ett ovanligt år för mig. Det är är första gången jag inte ser fram emot att fira det nya året. Jag bedömer att fler känner som jag, det finns inget positivt att se fram emot, förutom stunder med nära och kära, men även där så förstör den vansinniga migrationspolitiken den rätta känslan genom att känslan av oro för nära och kära ligger och maler i sinnet dygnet runt.

År 2016 blir året då mycket tråkiga och hemska saker kommer drabba Sverige och Europa. De angloamerikanska finansoligarkerna pressar på förstörelsen av nationalstaterna i västvärlden. De vill roffa åt sig de sista spillrorna av våra allmänna medel och de vill att det går fortare!

Bilden nedan symboliserar den överstatliga EU-polisen som kommer att ta över "säkerheten" då vår polis och vårt försvar är i så dåligt skick att de oroligheter/våldsamheter som oundvikligen kommer att uppstå (då de provoceras fram av sjuklöverns vansinnespolitik) inte kan mötas med statens våldsmonopol. En polis förklarar här varför han har fått nog.

Steg 1 blir sannolikt undantagstillstånd. Steg 2 blir att den överstatliga EU-polisen kallas in. Då är diktaturen på plats enligt planen. Vårt lands Gestapo är ett faktum.


Jag kan nämligen inte hitta någon annan förklaring att vansinnespolitiken tillåts fortsätta. Den enda förklaring jag kan hitta är att allt följer en cynisk plan och att planen löper på förträffligt för de som orkestrerar den.

Styrande politiker i Europa vill ha inbördeskrig så att de kan etablera den totalitära marxistiska diktatur de så hett eftertraktar. Inbördeskriget är det skäl de behöver för att sätta in EU-polisen mot folket.

En artikel i Gatestone säger att Tyskland kommer att ha 20 miljoner muslimer år 2020. Läs här.  N24 television news rapporterar att upp till 50% av asylsökarna som anländer till Tyskland har gått under jorden och de tyska myndigheterna vet inte vart de tagit vägen. Läs här.  Ett talande citat från den senare artikeln:

"Meanwhile, the German government wants to bring in even more migrants. Speaking at a meeting of the Social Democrats (SPD) in Berlin on November 12, German Vice Chancellor Sigmar Gabriel argued that Germany should bring in a "large contingent" of migrants in order to prevent human traffickers from profiting from the migrant crisis.

Gabriel apparently wants to airlift tens of thousands of migrants to Germany. "No one should die on the way to Europe, which must be our goal," he said. If other European countries refuse to participate in the plan, he said, "Germany should take the lead."

According to Gabriel, "What matters is not the number of people who come to Germany, but the speed at which they come." He added that the federal government should double the budget for building new housing for migrants.

Nuremberg Mayor Ulrich Maly countered: "The same empathy we show for refugees we must show to our own people, the host society."

German Chancellor Angela Merkel continues to double down on her open-door asylum policy. In a November 13 interview with the public broadcaster ZDF, Merkel responded to critics: "The Chancellor has the situation under control. I have my vision. I will fight for it."

Att Angela Merkel döljer sin agenda och sitt förflutna i DDR står fullständigt klart, precis som sägs i denna artikel.

Vem vore bättre lämpad att etablera en totalitär marxistisk diktatur i Europa än Merkel? Svenska sjuklöverpolitiker som är politiska nollor som saknar politiskt ledarskap och egen karisma svansar gärna runt "Frau Merkel" för att sola sig i hennes glans och få bli inbjudna till Bilderbergmöten.

Allt är bäddat för ett förödande inbördeskrig i Europa som kommer att starta 2016. Europa behöver en revolution (även om han bestämt avvisar en väpnad sådan) säger Pat Condell:Jag är benägen att hålla med då den demokrati vi hade förr är borta och ersatt av diktatur.

Demokratin måste återinföras men de kommer inte att lämna tillbaka makten frivilligt till folket. När revolutionen startar, sannolikt just i Tyskland, kommer alla de medborgargrupper som förberett sig för det krig de vet kommer. Polisen i Tyskland har redan kapitulerat. Läs här. När folkets vrede väl exploderar nästa år blir det inte roligt för de politiker i Europa som låtit detta ske. I Tyskland har en våg av våld redan drabbat befolkningen, men myndigheterna försöker mörka utvecklingen, varnar Gatestone Institutet. Läs här.

Därför, har jag svårt att se framemot år 2016 som kommer att bli ett år av våld och sönderfall för Europa. Det fria ordet har varit utsatt för attack länge. Redan i november 2010 berättade Pat Condell om detta i en av sina videos "Free Speech in Europe":


Det har inte blivit bättre under de 5 år som gått sedan dess, nej det har blivit mycket, mycket värre och värre kommer det att bli även nästa år. Islamiseringen av Europa kommer att accelerera och en urladdning är oundviklig. Min blogggranne Tommy Hansson har skrivit på sin blogg att shariapoliser nu är lagliga i Tyskland. Läs här. Förstår ni hur mycket de gör för att provocera folket?

Hur revolutionen kommer att gå till återstår att se, men detta är ett krig vi kommer att tvingas in i i hela Europa för att återerövra demokratin och makten till folket igen. EUs byggnader i Bryssel kommer nog att gå samma väg som Nazisternas anläggning i Nürnberg gjorde.

Detta är FN Agenda 2030 i praktiken, något jag har skrivit om bl.a. här och här. Som jag skriver i den senare länken används fanatiska muslimer som vapen mot oss. Läs också här. De kommer alltså nästa år slå till på flera platser samtidigt. Att de väntar till år 2017 är osannolikt.

Jag bilägger ytterligare några länkar om FN Agenda 2030 (som ersatte agenda FN 2021 i september) nedan. Inte ens katolska kyrkan och påven kan man alltså lita på längre. Så stor är de angloamerikanska finansoligarkernas makt.

Om påven, länk 1, länk 2
Översättare till FN Agenda 2030 här. Vad betyder de mål som låter så vackra?
Om mötet i FN i september då världens ledare beslutade om global socialism här.

Jag låter Lotten Ekström avsluta detta inlägg med en kort betraktelse:

"Till alla politiker i sjuklövern

Till alla politiker som trampar på oss löneslavar, vi som tvingas betala av vår futtiga lön för att finansiera er massinvandring, som ska förstöra vårt land.

Ni som trampar på våra pensionärer som slitit ett helt liv och betalat in massor av skatt till stat och kommun. Detta för att de skulle få en åldrings- och sjukvård värd namnet. Våra pensionärer som nu istället lever i fattigdom och misär, bara för att NI vill framstå som godhjärtade bortom alla sans.

Ni som låter Trafikverkets järnvägsinfrastruktur förfalla så att man säkert vet att det snart händer en allvarlig olycka,

Ni som låter sjukvård, skola, omsorg och universitet förfalla, fördummas och förkrossas.

Ni som låter pengarna gå till massinvandring av människor utan identitetshandlingar, en grupp där många självklart utnyttjar systemet och kommer hit för att håva in pengar. Människor som är grovt kriminella. Människor som aldrig i sin vildaste fantasi skulle komma på tanken att integreras i det svenska samhället, då de är människor som ser ned på allt vad västerländska värderingar heter.

Till alla er lättköpta, förljugna, landsförrädande, egoistiska, skenheliga politiker har jag bara en enda sak att säga: NI KOMMER ATT MÖTA OSS PÅ VÄGEN NED!

Sjuklövern har i decennier arbetat på ett strategiskt sätt för att sänka nationen Sverige.

För att förstöra ett land krävs en noggrant genomtänkt plan. Det finns flera professorer och andra i världen som ägnat sig åt att ta reda på hur man på bästa sätt går till väga för att genomföra en så ondskefull och genomsjuk plan.

Här följer den plan jag tror man kan ha använt sig av i Sveriges fall (och många Europeiska länders fall). Denna eller någon liknande.

Det är i alla fall kusligt hur väl dessa punkter stämmer in på vad som faktiskt redan skett i vårt kära fosterland...

"Jag skulle tillsätta politiker som alltid riktade sig till medborgarna som individer. Barnen skulle genom förskolor och lång skolgång fostras till att vara lojala mot staten, inte mot landet. Jag skulle konsekvent kalla staten för ”samhället”. Jag skulle se till att de förstod att nationalism var fult och farligt.

Jag skulle verka för att medborgarna blev mycket vaksamma på sina rättigheter och fokuserade på jämlikhet och rättvisa, i synnerhet mellan kvinnor och män.

Jag skulle hävda att det var dags att förpassa det patriarkala samhället till historien. Med starka och självständiga kvinnors hjälp skulle jag se till att Sverige i samhällsbygget satsade på känslor istället för förstånd.

Jag skulle förklara att det för ett bättre och rättvisare samhälle var nödvändigt att de mer empatiska kvinnorna fick makten. Männen skulle tystas, alternativt skulle deras protester lämnas utan åtgärd. Jag skulle också införa kvotering i landets bolagsstyrelser. Bolaget som inte hade minst 40 procent kvinnor i styrelsen skulle försättas i konkurs.

Jag skulle se till att det vid högskolor och universitet infördes normkritik och en relativistisk syn på vad som är sanning. In med kvinnorna istället för männen, givetvis.

Ut med de tråkigt ”strejta” och in med de sexuella minoriteterna i form av bögar, lesbianer, transor och andra. In med pride-parader!

Nu är det dags för den största av reformer, men jag skulle smyga in den så att ingen ens fattade att den ägde rum. In med det mångkulturella samhället.

Jag skulle om och om igen upprepa att alla människor är lika mycket värda och att det är orättvist om människor som är födda och uppvuxna i andra länder inte får samma eller bättre villkor som infödda svenskar.

Har de inga pengar och misslyckas med att finna ett jobb, så skulle jag se till att skattebetalarna försörjde dem.

Jag skulle kalla den glesa skaran av protesterande medborgare för fascister, nazister, rasister, främlingsfientliga och islamofober.

Jag skulle upplysa de medborgare som var kritiskt inställda om att Sverige numera inte bara är ett mångkulturellt land utan också en humanitär stormakt.

Jag skulle inte tillåta begreppet massinvandring men jag skulle försvara fenomenet i sig, med motiveringen att invandring är lönsam därför att det har den ju tidigare visat sig vara.

Jag skulle prioritera asylsökande som aldrig levt i en demokrati, är lågutbildade (helst analfabeter) och själva misslyckats med att bygga upp fungerande samhällen.

Jag skulle hävda att det är viktigt att vi ger de svagaste, mest förtryckta och lidande människorna i världen en chans.

Jag skulle kräva av svenskarna att vara gränslöst toleranta, samtidigt som jag ekonomiskt skulle ge möjlighet för migranterna att bygga upp etniska minoritetsstrukturer. Jag skulle säga att också deras historia tillhör det svenska kulturarvet.

Skolan skulle jag förstöra genom att ösa reformer över den och utsätta den för ständigt nya förändringar och läroplaner. Deras klasser skulle ständigt fyllas på med ”nysvenska barn” som inte kan svenska och inte har förutsättningar för att hänga med i undervisningen.

När ändå en liten skara av kritiker protesterar – det blir inte så många eftersom förtroendet för staten är så stort och svenskarna endast agerar individuellt – skulle jag bygga upp system för repression och folkfostran.

Jag skulle ge kontroll- och informationsorgan som Expo en schysst budget och instruera medierna, i synnerhet kvällspressen, att hålla vakt och skända de medborgare som visade sig oförmögna inte bara till att tänka korrekt utan också att hålla tungan rätt i mun.

Jag skulle ge medierna tre uppgifter:

1. Slå larm om någon känd person gör eller säger något olämpligt med referens till mångkultur, massinvandring eller yttrandefrihet.

2. I konflikter mellan svenskar och invandrare, respektive mellan svenska myndigheter och invandrare, hävda alltid att det handlar om svenskarnas rasism och främlingsfientlighet. Invandrarna är alltid offer.

3. När ett avvisande eller en utvisning ska ske, visa alltid i teves nyhetsprogram hur sorgligt det är att dessa människor inte får stanna i Sverige. Helst ska skolbarn gråta och demonstrera för sina kamrater som riskerar att utvisas
.
Jag skulle se till att inga etablerade förlag gav ut dissidentlitteratur. Om den kom ut på deras egna småförlag så skulle jag förhindra positiva recensioner. Sådan litteratur skulle inte köpas in av de offentliga biblioteken.

När jag lyckats förvandla Sverige till ett land utan bildningsideal och utan tillit mellan medborgarna, ett land med utbredd fattigdom, hög arbetslöshet, fortsatt höga skatter men usel välfärd, med många och svåra konflikter mellan svenskar och olika grupperingar, med muslimska terrordåd, med hög kriminalitet, ja då är processen fullbordad.

Då är det dags för dig som varit lojal mot mig och min insats för Sverige att glädjas över resultatet. Torka krokodiltårarna. Ta ditt pick och pack och flytta till ett annat land, där du kan leva ett bättre liv. Kanske kan du också där vara behjälplig med den kreativa förstörelsen"?

Detta är en sammanfattning av professor emeritus i etnologi Karl-Olov Arnstbergs sammanfattning ”Min plan att förstöra Sverige”, som i sin tur är en sammanfattning av boken ”Mexifornia”., som är skriven av den amerikanska professorn Victor Davis Hanson."

Tack Lotten.

Våldtäkter då? Empiriska data visar på en odiskutabel, rikstäckande våg av migrantrelaterad brottslighet, däribland våldtäkter av tyska kvinnor och flickor i chockerande skala, men också sexuella och fysiska attacker, knivhuggningar, hemfridsbrott, rån, inbrott och drogförsäljning.

Den stora ökningen av antalet våldsbrott bland migranter har bekräftats av en hemligstämplad polisrapport, som läckt till medierna.

I rapporten kan man läsa att rekordmånga, 38 000 asylsökande, misstänktes ha begått brott i Tyskland 2014. Analytiker menar dock att denna siffra – som motsvarar över 100 brott om dagen – döljer ett stort mörkertal: Många brott rapporteras aldrig.

Föga förvånande visar en ny opinionsundersökning att 55 procent av tyskarna är pessimistiska inför framtiden, en ökning från 31 procent 2014 och 28 procent 2013. Undersökningen visar att 42 procent i åldrarna 14-34 år tror att deras framtidsutsikter är dystra, mer än en fördubbling sedan 2013, då 19 procent kände så här.

Samtidigt uppger 64 procent i åldersgruppen 55+ att de fruktar framtiden.

Undersökningen visar också att fyra femtedelar (79 procent) av den tyska befolkningen tror att ekonomin kommer att försämras under 2016 på grund av migrantkrisen, och 70 procent tror att EUs medlemsstater kommer att glida längre ifrån varandra under det kommande året.

Det mest förutsägbara resultatet av alla: 87 procent av tyskarna tror att deras politiker kommer att uppleva minskat stöd bland väljarna under 2016."

Soeren Kern är Senior Fellow på New York-baserade Gatestone Institute. Han är också Senior Fellow for European Politics på Madridbaserade Grupo de Estudios Estratégicos/Strategic Studies Group. Följ honom på Facebook och Twitter. Hans första bok, Global Fire, kommer ut i början av 2016. Läs hans artikel här och tänk själv. Läs också denna artikel från 2012,

Själv sätter jag mina främsta hopp inför 2016 till att Britterna rösrtar för att lämna EU som då kommer att braka ihop. Globalisternas odemokratiska konstruktion EU kommer att få ett ännu värre år nästa år skriver Paul Taylor på Reuters i en analys du kan läsa här.

Viktor Orbán, premiärminister i Ungern, kan bli den enande Winston Churchill Europa behöver för att kunna läka igen, om det inte redan är försent. Orbán efterlyser en fullständig omstrukturering av den europeiska politiken och listar fyra bud. Centralt för hans politik är att skydda EU: s gränser och EU-medborgarnas säkerhet.

Lyssna på hans tal från den 16;e November nedan.


Har ni förresten läst om detta, den största demonstrationen som någonsin hållits i Polen i mainstreammedia?


Gott nytt år!