torsdag 17 december 2015

Om sunt förnuft

I mitt tidigare blogginlägg skrev jag en vädjan till er Sverigevänner att vara med att försöka rädda Sverige från den avgrund som annars väntar i form av ekonomisk kollaps och våld.

Regeringen verkar ha svårt med sunt förnuft så jag tänkte skriva några rader om det också till Stefan och Magdalena. Jag hoppas Stefan och Magdalena läser detta. Jag försöker skriva enkelt så att ni förstår.

Så här är det. Om man väljer att handla för lånade pengar så innebär det att man visserligen får något som man vill ha, men man måste också betala tillbaka kreditgivaren (den man lånar pengar av) med det belopp man lånade inklusive ränta.

Jag exemplifierar med en metafor som jag tror ni kan förstå.

Köper man en Toblerone på ett kreditkort med ränta så kostar inte Tobleronen 34 kronor som det står på prislappen i affären, utan kanske 36 kronor när du betalat tillbaka med ränta.

Du fick en tillfällig njutning när du åt din Toblerone, men så mycket mer bra fick du inte. Du har ingenting kvar av det du köpte utom skulden som du måste betala.

Jag antar att du aldrig skulle köpa något på kredit som du inte vill ha. Det vore väl ganska korkat, eller hur? Håller ni med Stefan och Magdalena?

Allt du då skaffar dig då är en skuld och något du inte vill ha. Något som bara tar plats i ditt hem. Verkar det vara sunt förnuft? Jag tycker inte det Stefan och Magdalena.

Men det tycker ju ni. Men, ni behöver ju inte betala, det är ju bara att höja skatten och låta oss som betalar skatt betala. Fiffig lösning som är socialism i ett nötskal. Jag tycker inte att det är sunt förnuft utan bara omoraliskt.

Nu är det så här Stefan och Magdalena, att vi svenskar vill varken ha hit de människor från dysfunktionella kulturer som ni importerar eller de skador på vårt samhälle och vår välfärd som er politik orsakar.

Vi vill inte betala för deras försörjning då de inte tillför något till samhället förutom ökad kriminalitet, våld, skadegörelse, egendomsförlust, rädsla, ångest, en skenande våldtäktsstatistik och en raserad välfärd. Dessutom är de flesta inte flyktingar utan lycksökare från våldsamma och dysfunktionella kulturer som vill parasitera på det vi har betalat in i skatt. De som verkligen är flyktingar med asylskäl vill vi gärna hjälpa så mycket vi har råd med, men på plats genom bistånd. Titta här vad er styrelse tycker.

Ni förstår Stefan och Magdalena, att de som verkligen behöver hjälp har inte råd att ta sig hit utan de som kommer hit med en iPhone i handen, och som kastat sitt pass i Medelhavet, är de som har råd att betala flyktingsmugglarna som föser in dem till oss.

Vi svenskar, som till skillnad för er, har sunt förnuft, i alla fall nästan 30% av oss enligt Yougov senaste mätning, vill gärna betala skatt för vår välfärd, våra barn, vårt försvar, vår polis, våra skolor, vår vård, vår räddningstjänst, vår äldreomsorg och mycket mycket annat som gör vårt samhälle till ett bra och tryggt samhälle att leva i.

Men Stefan och Magdalena, ni har nu haft makten i drygt ett år. Ni har lyckats med konststycket med att bli historiens mest avskydda regering, och Stefan, du har lyckats bli Sveriges mest avskydda statsminister någonsin, i tät konkurrens med Fredrik Reinfeldt av sociala medier att döma förvisso.

Ni har bevisat för oss, svenska folket, att ni både saknar sunt förnuft, omdömesförmåga och kärlek och respekt till oss som har givit er uppdraget. Våra skattepengar går indirekt nu till att göda grovt kriminella flyktingsmugglare och några få mycket rika asylbaroner här i Sverige. Vi vill inte ha det så förstår ni.

Vi vill ha en ansvarstagande regering som tänker långsiktigt och stratgiskt för en bra tillväxt och goda relationer med övriga stater, och vi, era uppdragsgivare, vill att ni utlyser extraval nu. Nu, inte om några månader.

Ge oss det extraval vi förtjänar som er styrelse. Gör ni inte det, bevisar ni än mer att det monster till maktapparat som ni skapat är det som många av oss känner är en ren diktatur.

Håll er borta från julskinkan i jul också så ni inte kränker några av de nya svenskarna som ni vill byta ut oss mot. Håll er till halalslaktad kyckling istället. Ni vill ju inte förolämpa er framtida valboskap, eller hur?

Titta på filmen nedan, gärna tillsammans Stefan och Magdalena. Vi har gjort den väldigt enkel så att även ni skall förstå.


Jag vill också spela en video för dig med vår blivande statsminister, Jimmie Åkesson vid pianot, som blir den stackare som tvingas leda arbetet med att städa upp efter dig och Fredrik före dig. Men det fixar han, med hjälp av oss andra bakom. Du avskyr den säkert, då du avskyr Sverige och svenskarna, men då är det bara roligt att ha fått reta dig lite.


Vi svenskar har sorg, en väldig sorg och det är du och Fredrik före dig som orsakat den. Vi ser er som förrädare mot oss. Vi är förtvivlade över hur ni har förstört vårt land och svikit oss. Allt vi kan göra är att be för Sverige, något jag och många med mig gör varje dag.Och genom folkrörelsen Sverigedemokraterna kan vi skapa ett sånt tryck underifrån att du och din rödgröna feministiska regering flyger iväg som en champagnekork.

När vi öppnar champagnen  och skålar för Sverige på nyårsafton så skall vi alla tänka på dig av just denna anledning Stefan.

Vi är nu större än din feministiska regering. Tror du mig inte, så läs här. Vi förstår att du är ledsen då en halv miljon väljare har lämnat er. Tror du mig inte? Läs här. Men det tycker vi är rätt åt er då ni svikit oss på det värsta sätt en regering kan göra. De som lämnat kommer att trivas fint hos oss i folkrörelsen.
Här är vi Stefan, vi är många och vi är starka. Vi som älskar Sverige. Dags att börja att svetsa igen Stefan. Det är du förhoppningsvis bättre på.

- Posted using BlogPress from my iPad

Om avsiktlig eller oavsiktlig blindhet

Nu är vi i läge valrörelse sade SD partiledning igår på det medlemsmöte med flera hundra ansvarstagande Sverigevänner som genomfördes på Älvsjömässan igår. Vi måste vara det då tiden håller på att rinna ut. Vakna Sverige det finns en gräns som SD Europaparlamentariker Kristina Winberg skriver här.

Detta är sista chansen att rädda Sverige från en fullständig kollaps, och vi måste få till ett extraval 2016. Min uppfattning är att Sverige inte överlever till 2018, och i och med att decemberdiktaturen fortfarande gäller i praktiken så är det inte säkert att det blir ett val då heller.

Min avsikt med detta blogginlägg är att uppmana alla, inkluderande ansvarstagande människor som röstat alliansen tidigare, att börja att öppna ögonen och engagera er.

Jag tror att ett samarbete mellan SD och ett eller flera allianspartier skulle kunna vara fruktbart. Jag vet, inte tror, att det jäser bland många moderater på lokal nivå, och sannolikt även på riksnivå, att partiledningen i Stockholm fortsätter att agera dörrmatta åt den landsförstörande rödgröna feministiska regeringen.

Jag vet att dessa personer vill att moderaterna skall samarbeta med SD och fälla katastrofregeringen.

Ta nu ert ansvar och hjälp oss att rädda det som är kvar av Sverige. Antingen genom arbete inom era egna partier, eller kom över till oss. Vi behöver människor med politisk erfarenhet om det blir extraval.

En gång i tiden var både moderaterna och KD konservativa partier. Idag har Sverige bara ett konservativt parti kvar, det socialkonservativa partiet SD. Resten är antingen marxistiska eller tokliberala.

Vi måste tillsammans väcka fler som sover vidare och inte ser eller förstår hur illa ute Sverige är. Vi måste engagera oss!

Mitt sätt är genom denna blogg och att vara aktiv på Facebook. Snälla dela.

Sverige finansierar idag massinvandringen med hjälp av lånade pengar vilket gör oss alla till några som kommer att hamna i lyxfällan.

Fundera på vad du kan göra. Kanske är skadorna på landet redan så stora att de inte går att reparera, men vår partiledning var optimistiska. Men tiden börjar att rinna ut.

Ta ditt ansvar för landet nu och öppna ögonen. Hjälp till. Snälla!

Bli medlem och läs om partiets principprogram här. Läs också mitt tidigare blogginlägg om SD här.


- Posted using BlogPress from my iPad