fredag 11 december 2015

Om brutet samhällskontrakt

Staten har som främsta uppgift att se till så att landets gränser upprätthålls och medborgarnas intressen sätts i första hand. På den senaste tiden har det blivit mer och mer uppenbart att svensken håller sin del av kontraktet genom att betala skatt, medan staten tar dessa pengar och prioriterar våra skattemedel till att hjälpa hela världen, inte på plats där hjälpen behövs, nej biståndet skärs ständigt ner för att bekosta massinvandringen från tredje världen hit. 

De facto negligerar staten genom sjuklöverpolitikerna medborgarna och sitt huvudsakliga ansvar att sköta statens funktioner på ett ansvarsfullt sätt. Vilka dessa är ur mitt perspektiv har jag skrivit om här.


På flera håll i landet kan polisen inte längre säkerställa lag och ordning. Folk hänvisas på fullt allvar att starta medborgargarden istället. Landsbygden har polisen helt lämnat samtidigt som staten dumpar nyanlända i fattiga landsbygdskommuner. Läs här. Landsbygden har blivit laglöst land skriver tidningen Bohuslänningen i en ledare här.


När migranterna i pressade landsortskommuner har tröttnat på att bo i mer eller mindre ödemark, kommer helvetet att braka loss för de svenskar som bor där. Buset har fritt fram på alla plan och staten saknar resurser att använda sitt våldsmonopol för att skydda medborgarna.


Inom EU ligger polistätheten på mellan 4-14 poliser per tusen invånare. Som jämförelse ligger siffran i Sverige under 1,5 polis per tusen invånare. Inom inte tätbefolkade områden är polistätheten ca 1 polis per femtusen invånare! 

I Frankrike har man hittat lagrade vapenarsenaler i moskeér. Tusentals militära vapen färdiga att användas mot det franska folket. Finns det någon anledning att tro att det inte är samma sak i islamistkontrollerade moskeér i Sverige? Vad har polisen att sätta emot då? Läs här.

Om polisen hade haft de resurser som krävs för att upprätthålla lag och ordning hade brottsstatistiken i landet bedömt mer än fyrdubblats och en genuin överrepresentation vad gäller brott av migranter hade stått klar för alla och envar. 


En minst sagt besvärande situation för politikerna i sjuklövern hade blivit uppenbar för allmänheten. 

Det vi ser är sannolikt en medveten strategi från politikerna, att minska poliskåren till en absolut mininivå och försämra rörligheten för polisen. Politikernas inriktning är att mer eller mindre förhindra att verkligheten om migrationens konsekvenser synliggörs på alla nivåer inom samhället.


Invandringspsykosen har sjuklöverns politiker i ett fast grepp och inget tyder på att detta kommer att ändras.På flera håll i landet är vårdköerna katastrofala på grund av underbemanning och underfinansiering. Till och med mainstreammedia rapporterar dagligen om kaos inom vården och om att patientsäkerheten inte kan upprätthållas,

Landets skolor är i fritt fall, både miljö-, och resultatmässigt. Vi förlorar generationer av barn som inte får den utbildning de har rätt till så att de kan klara sig i livet. Till råga på allt är många lärare kommunister/marxister som indoktrinerar barnen att SD är rasister/faschister och nazister. De drar sig inte ens att hetsa sina elever när SD håller torgmöten och liknande. Om kommunismens brott berättar de självklart ingenting om.

Den politiska adeln har dock sina barn i högpresterande privatskolor med bra lärare och bra skolresultat. Ingen kulturmarxistisk indoktrinering där inte! Där får de den undervisning alla barn förtjänar och bygger elititnätverk inför framtiden.

Bostadsbristen är total - invällningen av nya människor överskuggar både viljan och förmågan att kunna bygga tillräckligt med bostäder. Asylboenden prioriteras före bostäder åt svenskar visare en dom i hovrätten. Läs här. I större delen av landet krävs det många år i kö för att för att få ett boende, samtidigt som invandrare ges förtur. Till och med arkitekturen har blivit landsförstörande politik. Läs vad arkitekten och min bloggranne Peter Krabbe skriver här och här.


Peters son Mons Krabbe, ofta länkad i mina inlägg som far sin, ställer frågan om hur mycket naiv och inkompetent regeringsutövning vi skall behöva stå ut med i ett mycket läsvärt blogginlägg här.

Landets gränser är helt vidöppna för vem som helst. Det väller dagligen in 1000-tals personer utan att någon har en aning om vilka invällarna är. IS-mördare, våldtäktsmän, pedofiler? - ingen vet! 

Landets försvar är dessutom avskaffat mer eller mindre och vi kan försvara oss i ca en vecka mot fienden - förutsatt att vi får flera månader på oss att mobilisera först. Båda benen i statens våldsmonopol är alltså svårt sargade. 

Beredskapspolisförbundet kämpar på sin FB-sida för att beredskapspolisen, som vi hade då vi hade ett totalförsvar, skall återupprättas. De har till och med startat en namninsamling som du kan skriva på på deras FB-sida.

Vänsterstaten, med hjälp av sina propagandamaskiner i mainstreammedia, hånar, förföljer och demoniserar alla svenskar som är emot detta vansinne. Ofta vi Sverigedemokrater som är vana och nästan luttrade vid att smutskastas, förföljas och hotas av PK-media.

Det är så illa ställt med demokratin i Sverige och statens basfunktioner som jag skrivit om här att man kan ställa sig frågan om staten i sitt nuvarande utförande något existensberättigande längre? 

Man kan knappt erbjuda skola, vård, polis, militär, bostäder, äldreomsorg eller infrastruktur - Varför betalar vi ens skatt? 

Varför tvingas vi betala för att bli indoktrinerade och hjärntvättade av kulturmarxistisk public service media? Dessa har också, precis som sjuklövern, brutit sin del av avtalet mot oss som betalar licens. Vi får inte den fria och oberoende rapportering som de enligt avtalet med oss medborgare skall tillhandahålla. Vi tvingas att betala för något som bara finns till föra att utöva "mind control" över oss. Något jag skrivit om bl.a. här.

Inom kort kommer vi ändå tvingas förlita oss helt på privata försäkringar, privata skyddsbolag, privata skolor, privata sjukhus, privata allt för att få de samhällstjänster som Staten borde kunna erbjuda med tanke på alla höga skatter vi betalar. 

Vi förnekas att inneha är privata vapen så att vi kan försvara oss själva och vår familj den dag samhällssystemet slutligen kollapsar och ersätts av anarki och kanske till och med inbördeskrig. 

EU vill dessutom dra in privata vapen från de som redan har vapenlicens som en populistisk åtgärd för att det skall se ut som man gör något åt terrorism! Läs vad min blogggranne Lars Wilderäng skriver här.

Är det någon idé att ha "demokratiska" val längre? Tillåts vi ha fler val då vi i praktiken är en diktatur idag? 

Sju av åtta partier anser att en röst på dem innebär att de har fritt fram att göra exakt vad de vill i fyra år tills nästa val utan att bry sig om medborgarna.

Samhällskontraktet med oss medborgare har de slängt i papperskorgen sedan länge. Sveriges största parti, Sverigedemokraterna, idag större än både socialdemokraterna och nya moderaterna, skall stängas ute från politiska beslut till varje pris, även om priset är att nationen kollapsar.

Vi betalar sjuklöverpolitikernas höga löner och förmåner, vad får vi tillbaka? Flyktingtält, kraschad ekonomi, nedmonterad välfärd, en skola i fritt fall, bostadslösa och arbetslösa unga vuxna, fattigpensionärer, ett farligt samhälle där staten inte längre kan skydda oss trots sitt våldsmonopol, marxistiskt vänstertrams som genusvetenskap och en åsiktsfascism som politikerna i DDR hade varit stolta över?

Missa heller inte det granskande reportaget om räddningstjänsten som vad jag bedömer är ett medborgarinitiativ vad gäller nyhetsrapportering av hög kvalitet. 

Det jag ser är minst lika bra som de reportage som Sveriges ende älskade journalist, Janne Josefsson, brukar att göra. Lyssna på Stefan Torssell när han talar om kommunistisk svensk public service media här:

Se reportaget om räddningstjänsten på samhällsmagasinets hemsida  
eller här direkt:Följ deras deras Facebooksida. Gilla den så kan du följa när nya reportage publiceras. 

Vi kan alltså konstatera efter att ha sett detta reportage att vi lägga ännu en essentiell samhällsfunktion som behövs för vårt trygghet till listan på sånt som inte fungerar längre, räddningstjänsten, p.g.a. politisk korrekthet och vänsterstyre.


Jag släpper återigen in Lotten Ekström för några kommentarer:

"Om det börjar brinna hos dig och brandkåren kommer, kan du känna dig allt annat än trygg.
Den brandman (eller heter det brandhen?) som är satt att få ut just DIG ur ditt brinnande hem kan vara en ung kvinnlig nagelskulptris eller poet HELT i avsaknad av utbildning för det yrke hon utför.

(Man skyr inga medel för att jämna ut könsfördelningen i kåren och tar därför in kvinnor, och folk med annat etnisk bakgrund, helt utan att kontrollera om de är lämpade för yrket, eller att utbilda dem).

Hon klarar med allra största sannolikhet inte av den fysiska utmaning hon ställs inför i uppdraget och får kanske dessutom panik då hon varken är tränad eller har förmåga att klara detta oerhört ansträngande uppdrag.

Istället kan hon bidra med att LÄRA dig saker, så att du FÖREBYGGER att det ska börja brinna, kanske kan hon det på flera språk till och med.

Detta kan ses som en föga tröst för den som brinner inne, likväl som för dennes anhöriga.

De krav som (i realiteten och fram tills detta vanvett började) ställs på en brandman kan jämställas med kraven på en elitidrottare, enligt läkaren i filmen.
Samhällets strävan att mångfald och jämn fördelning av kön ska genomsyra alla arbetsplatser har tagit sig konkret livsfarliga uttryck.
Att rekrytera någon som saknar både utbildning och erfarenhet på grund av könstillhörighet eller etnisk tillhörighet, före någon med utbildning, erfarenhet samt goda referenser, är ett lagbrott som kallas för OLAGLIG KVOTERING.
Detta är vad man ägnar sig åt.
Du betalar, i vanlig ordning.
Kanske med ditt liv."

Tack för den kommentaren Lotten!

Tacka vet jag vår statschef, hans majestät konungen Carl XVI Gustaf som markerar att han försvarar den demokrati som vi blev av med. 

Länge leve Konungen och jag önskar innerligt att Hans Majestät hade mer makt. 

Läs och lyssna här på hovets informationschef Margareta Thorgren när hon blir uppringd av granskning Sverige som också skapats av vanliga medborgare därför att mainstreammedia är kommunistisk/tokliberal, korrupt och lögnaktig.