tisdag 8 december 2015

Om livet efter kollapsen

Detta inlägg tar lång tid att läsa (med alla länkar) men är mycket viktigt tycker jag själv. Så ta dig tid när du har tid.

Migrationskrisen, som EUs "founding fathers" - globalisterna själva har skapat, kommer innebära att EU kollapsar inom 10 år säger Martin Schulz i en artikel här.

Innan du läser vidare så läs denna utmärkta artikel av Lars Bern i tidskriften Debatt Sanningsökande Mediakritik (DSM).

Lars Berns artikel är i själva verket bland det viktigaste i detta blogginlägg.

Lars Bern skriver något som vi alla har insett som har förmåga att tänka självständigt, vilket de som är politiskt korrekta inte har:

"Återigen går Soros & Co i armkrok med vänsterextremister. Den svenska nationalstaten har genom deras agerande hamnat i akut kris genom den ström av migranter, som regeringen Löfven inte klarar av att hantera.

Problemet är så stort att borgerligheten inte vill ta över och skyr ett nyval som pesten. Man står helt handfallna och vet inte hur problemet skall lösas."

Löfvén prioriterar motståndet mot SD framför rikets säkerhet. Något min bloggranne Lennart Eriksson skrivit om här. Det blir alltså inget extraval och år 2018 har nationen Sverige redan kollapsat.

Prestigen är så stor att den politiska adeln väljer att låta Sverige gå under framför ett extraval som skulle spegla folkviljan där SD blir största parti.

Prestigen är så stor att man blundar för att det faktum att för hälften av Sveriges kostnader för asylmottagande hade vi kunnat hjälpa hela världen flyktingar som statistikern och professorn Hans Rosling skriver om här. Alltså den politik som SD förordat hela tiden.

Lars Bern skriver så här om EU:

"Den företeelse som mer än någon annan står i vägen för den nya Världsordning, som den angloamerikanska oligarkin eftersträvar, är nationalstaten.

När Brzezinski säger, att nationalstaten nu upphört som en fundamental enhet för hur människor organiserar livet, har han intagit ståndpunkten, att nationalstaterna skall elimineras för att möjliggöra den nya Världsordningens införande.

Den angloamerikanska oligarkin har också följdriktigt varit en starkt pådrivande kraft bakom EU och den förhastade utvidgningen efter Berlinmurens fall. Euro-projektet och Schengenavtalet drevs fram som viktiga steg i reduceringen av nationalstaternas betydelse."

EU förtjänar inte att överleva då organisationen är skapad av de värsta organiserade brottslingarna som världen någonsin skådat någonsin, de angloamerikanska oligarkerna, som jag brukar benämna med "globalisterna".

Ur askan av det som en gång var Sverige, för kollapsen är oundviklig på grund av migrationspolitiken, inte bara för EU utan hela västvärlden, så kommer vi och våra efterkommande tvingas bygga upp något nytt. Vi kommer att gå under som många imperier gjort före oss, som t.ex. romarriket. För att inte detta skall ske krävs ett underverk.

De som överlever kommande oroligheter/inbördeskrig/världskrig kommer alltså att tvingas börja om på nytt. Världens maktcentrum flyttas helt till de s.k. BRICS-länderna som Lars skriver om. USA kommer att gå samma väg som Europa, slitas sönder av krig i någon form.

De angloamerikanska oligarkerna kommer att förlora sin maktposition då dollarn redan nu inte är värd mer än papperet som de är tryckta på. De reella tillgångarna i världen finns idag i BRICS-länderna och hos grov organiserad brottslighet som bara de disponerar tillgångar i form av trillioner av dollar och guld. Något jag skrivit om för ett år sedan här.

Välfärdslandet Sverige som vi älskade är borta och kommer aldrig mer tillbaka. Se video nedan.Om så skall ske, så pratar vi om generationer av människor som får göra samma hårda arbete som de som byggde vår välfärd som vi hade en gång. Läs om Europas onda ruttna hjärta gestaltat av EU (och även Vatikanen) här.

Mångkultur som koncept har bevisats inte fungera och kommer sannolikt förpassas till historiens sophög, liksom all korrupt "vetenskap" som "genusvetenskap", som inte har ett dugg med riktig vetenskap att göra. Alla effekter av vänsterideologi som Karl-Olov Arnstberg skrivit om här. Hur sjuka vissa universitet har blivit kan ni läsa om här. Du blir livrädd, jag lovar.

Till och med Angela Merkel, en av globalisternas nyttiga idioter inom politiken, har nu erkänt att det hon bidragit stort att införa, mångkulturen, aldrig kommer att fungera. Läs här. Ändå fortsätter hon det uppdrag hon har fått av globalisterna, att krossa Europa. Läs här.

Mitt råd då? Kan ni, ta familjen med er och flytta till någon av BRICS-länderna. Det är där framtiden byggs. Inte i Europa. Många av våra naturtillgångar och våra industrier, som tidigare bidrog till vår tillväxt - och därmed vår välfärd, är redan sålda till dessa länder.

Läs också Lars Berns blogginlägg "historielöshet och obildbarhet hos politiker är ett dödligt hot" här.

Lä's också denna välskrivna essä om hur Sverige erövrades av globalisterna. Läs ett tidigare inlägg här med massor av länkar.

Jag hoppas att jag innan jag dör får uppleva en ny Nürnbergrättegång där ansvariga politiker och oligarker ställs till svars. Man kan aldrig fly ett så här grovt brott och ett så stort politiskt misslyckande, utan ansvar måste utkrävas utav de som krossade vår civilisation, vår demokrati, vår välfärd och vår trygghet.