måndag 30 november 2015

Om varför Putin inte kommer att hjälpa Europa mot Islam

Ett gästinlägg av David Fredin som gjort en mycket ambitiös analys avseende Putin och varför han inte kommer att hjälpa till att försvara Europa mot Islam. Över till David:

VARFÖR PUTIN INTE KOMMER HJÄLPA EU MOT ISLAM

Jag är övertygad att Putin vill rädda RYSSLAND från Islam, men INTE Europeiska Unionen, fast han understödjer Iran, (kontraproduktivt). Putin hatar väst, och ser nog gärna att vi får plågan Islam över oss med blandningen av falska och äkta immigranter som utnyttjat läget. 

När jag här ovan skriver att "Putin hatar väst", avser jag UKIP, det EU-fientliga och konservativa brittiska partiet och andra konservativa anti-ryska organisationer. Dessa som förstår Putins mål med Europa är spela med skilda grupper, stöd till Front National bland annat. Putin vill se ett söndrat NATO, därför verbalt stöd till diverse anti-islamska partier som det ungerska under Urban. Men Putin skulle inte stödja verklig konservatism så dessa grupper kom till makten inom EU. Äkta konservativa är nämligen Rysslands fiender.

HUR SER IMMIGRANT-FARAN UT?

En pressbyråägare från Iran dog i Göteborg , han hade antecknat svenskars politiska åsikter och mycket mer genom sina konversationer i pressbyrån. 

En iransk infiltratör, Irondust , blev rektor för Borås -Högskola under en period, tills att iranska oppositionen avslöjade honom. Herr Irondust flydde staden för utlandet. Irondust försökte förmå sina svenska studenter att jobba för Iranska regimen.

SHARIA-POLIS KONTROLLERAR GATAN

Fakta talar sitt eget språk. Idag kan sharia-polisen, eller liknande nätverk, riktas mot även svenskar. Jag har sett det med egna ögon. De kontrollerar gatan om så behövs. Ser vart man går vem man möter, om det behövs vill jag understryka. 

Dessa grupper är en stat i staten. Men Säkerhetspolisen verkar blunda för det jag sett med egna ögon. Islam i Sverige dokumenterar sina motståndare. Från flera håll har jag hört att unga radikaliserade vill "ta över Sverige". Det är inte terrorister, men subversiva unga. Ibland ledda av äldre muslimer. Detta är en (okänd?) samhällsfara.

ETT MUSLIMSKT COSA NOSTRA

Muslimska nätverk infiltrerar våra länder. Det handlar om att dela den Europeiska kartan med andra kriminella organisationer, nätverk i Italien, Cosa Nostra, och i samförstånd med de Ryska brotts-organisationerna inom EU. 

Från Ryssland kommer ingen hjälp mot Islam. Putin är i maskopi med dessa islamska intressen inom brottssyndikatens värld.

FACE-BOOK

Jag skriver detta sedan jag fått rapporter om mängder med Face-Book inlägg där författarna fantiserar om Putin-hjälpen mot det islamska hotet. Inget kan vara mer farligt. Att hoppas och satsa på fel häst. Förra gången hoppades nazi-ockuperade Europa på Stalin, och de fick leva i det röda helvetet efter det bruna. Vad har jag mer för belägg för detta?

SOVJETER FÖR GLOBALISM

Pierre Schori, sovjet-agenten som aldrig greps, sade i början på 1990-talet att "Ryssland skulle bli den dominerande kraften i EU", med vilkens hjälp de Ryssland, skulle styra oss. Ryssland kontrollerar delar av Socialistinternationalen, som i sin tur kontrollerar vissa utnämningar inom EU.

Exemplen är flera. Det senaste är NATO-chefen Stoltenberg, en f.d. sovjet-agent, ett annat exempel Catherine Ashton, f.d. utrikestalesperson för EU vars make erkände suspekta kontakter med KGB. 

INTERNATIONALEN VÄLKOMNAR ISLAM

Alla dessa individer, dessa vänsternätverk, med Catherene Ashton och andra EU-toppar, har VÄLKOMNAT ISLAM till Europeiska unionen. Det är Socialistinternationalens verk! Dessa har inflytande även på förment konservativa politiker, för att inte tala om Europas liberaler.

PALME GAV KLARTECKEN

Under slutet av 1980-talet sade en s-funktionär till en åhörarskara av s-människor, pekande på en grupp Palestina-arabiska muslimer, ”det kommer många flera av dessa hit (till Sverige) för det har Olof Palme bestämt.”

Palme arbetade för Sovjet, för KGB, värvad av dem 1962. Sovjet arbetade långsiktigt. Det Palme gjorde politiskt var förankrat i Moskva. Palme byggde upp ett politiskt klimat med andra vänstervänner inom Expo och journalistkåren, som gjorde det möjligt att välkomna islam. Så föddes naiva svenskars ”godhets-fascism”, Fredrik Reinfeldt är ett av offren med sin "öppna era hjärtan politik".

(S) ALLTID FÖR FEDERALISM OCH MÅNGKULTUR

Sovjetvännernas dröm om ett enat, federalt Europa (och en global FN-kultur) började med Sovjet-agenten Willy Brandt,som blev Väst-Tysk kansler (statsminister). I hans grupp ”Demokratiska Socialister i Stockholm” var målen efter 1945 klara. Medlemmarna fick lova att ”stötta Sovjetväldet och den ’demokratiska grundlagen’ från 1939”. 

I gruppen satt professorn Gunnar Myrdal, (statsråd i en s-regering), Ole Jödahl, (senare på 60-talet, kabinettssekreterare), Valter Åman, känd för de så kallade Åhmanlagarna. Alla var inflytelserika i sin generation. 

Jimmy Åkesson har därför helt rätt då han talar om (s) internationalism som roten till att ta in Islam i Sverige. Statsminister Löfvén ser därför muslimerna som citat ”en tillgång”. Han är ju internationalist.

Löfvén följer ovetande Lenins tes ”folken ska blandas”. Det var och är en del av internationalismen, socialismen. Att tro att Ryssland skulle gå emot detta nya Europa är naivt. Putin vill se ett söndrat Europa där han kan profetera på söndringen, därav stöd till franska Front National. 

Att ta Putins ”hjälp” på allvar är ett grovt misstag i analysen menar jag.