fredag 20 november 2015

Om förtroende och rädsla

Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB) går idag ut med en uppmaning att vara försiktig med vad man delar på sociala medier om islamistisk terrorism. Läs här. Det är väl i princip en mycket klok och vettig uppmaning, men frågan är bara var den enskilde medborgaren skall kunna hämta trovärdig information någonstans? Eller få svar?

Har man systemkritiska frågor till partierna så blockeras man på deras FB-sidor. Den kände journalisten Johan Westerholm blev blockerad av självaste utrikesministern som du kan läsa om här. Trots att han är journalist och socialdemokrat.

I ett land där i princip all massmedia, utom alternativa (inkluderande utländska) medier, är kulturmarxistisk, full av lögner, rödgröna vinklingar och undanhållen information, vart skall den enskilde medborgaren vända sig för att få korrekt information då man är rädd och orolig?

Människor är nämligen rädda, väldigt rädda, och med Stefan Löfvéns rödgröna feministiska regering, ökänd för att ljuga, hata, vara rasistisk, oikofobisk och antisemitisk så är det inget alternativ att hämta nyheter någon annanstans än på alternativa medier och i sociala medier.

Själv har jag sluta helt att titta på nyheter både på SVT och TV 4. Jag har också sagt upp alla tidningar och bojkottar dem numera helt. Till och med det förra borgerliga flaggskeppet SvD. En artikel på deras kultursida för drygt ett år sedan där det stod sedvanliga kulturmarxistiska lögner att SD var nazistiskt fick droppen att rinna över för mig.

Människor, i alla fall 25% av befolkningen, litar mycket mer på varandra och alternativa medier än på både mainstreammedia och regeringen. I själva fallet har båda aktörerna själva bidragit till den välförtjänta stämpeln "lögnaktiga".

Läser människor i sociala medier att myndigheterna undanhåller information om terrorhotet, för att inte skapa panik, ja då tror man på detta och söker andra källor för att kunna skydda sig själva och sina nära och kära.

Nu befinner sig Sverige i krig, och befinner sig samtidigt i ett läge då de traditionella kanalerna helt saknar trovärdighet, t.ex. Public Service, vad innebär då det?

Det betyder att staten förlorat kontrollen över informationen till folket. Staten förlorar sin möjlighet att nå fram till stora delar av folket i sin Strategiska kommunikation (STRATCOM). Folk lyssnar inte längre och tittar definitivt inte ens på den kulturmarxistiska indoktrineringen av folket i SVT och TV 4. Ett mycket allvarligt läge då Sverige befinner sig i krig. Och det värsta är att vänstern och nyliberaler i Sverige själva har orsakat situationen.

Lyssna också här på Stefan Torssell när han berättar om hur det gick till när Public Service blev en megafon för kommunister så kanske du förstår varför fler och fler bryter förhållandet med mainstreammedia och hur illa det verkligen är ställt i detta land.

Detta om något borde MSB oroa sig för, men då MSB är en myndighet med uppgift att verkställa regeringens politik så råder ett moment 22-förhållande och trovärdighetsproblemet förs också över till MSB som faktiskt sköter rikets psykologiska försvar. Ett mycket allvarligt problem för landet.

Så Stefan Löfvén, människor, i alla fall 25% av väljarna, har inget förtroende för din regering längre.

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, din regering måste avgå innan landet går under. Du måste utlysa ett extraval omedelbart.

Public Service måste också reformeras i grunden. Kanske så som Stefan Torssell beskriver i sit tal?