söndag 8 november 2015

Om ett folk som kräver förändring

Kanske behöver man ibland lite miljöombyte för att komma på banan igen och återfå inspirationen? Om inte annat är tråkiga flygresor en bra miljö att hinna tänka i. Detta skrivs i Garmish Parten-kirchen där det är brittsommar och 18 grader. Trots att det är november, årets värsta månad enligt mig.

Kanske naturen försöker sända ett budskap? Ge inte upp, även om det ser mörkt ut.

Nej, vi ger inte upp. Globalisterna och makthungriga samt karriärsugna svenska politiker skall få lära sig att folkets makt är större än Bilderbergsgruppen. Fredrik Reinfeldt kommer aldrig att bli generalsekreterare i FN trots allt han gjorde för att skada Sverige för att få bli just detta.

Sverige kommer aldrig att hamna i FN Säkerhetsråd trots att detta är Löfvéns våta dröm. Han har liksom Reinfeldt inte tillräckligt med intelligens och politisk skicklighet för att få jobbet.

För att få jobben, krävs Bilderbergsgruppens välsignelse. De ser, de märker, att det växer upp en folkrörelse i Sverige som inte accepterar det som sker. Då blir de rädda, osäkra och mobiliserar sina trupper för moteld. Trupperna är gammelmedia som ökar takten på smutskastningen. All gammelmedia ägs av de oligarker som styr svenska politiker som marionetter. Men vem läser gammelmedia idag? Inte jag i alla fall.

Vare sig Reinfeldt eller Löfvèn lyckades kväsa motståndet hos det svenska folket genom att hota, förfölja och förlöjliga oliktänkare. 

Sverigedemokraterna bara växer och växer och på sikt kommer folket att segra. Folkets demonstration på Sergels torg, 31/1 2016, kommer att fylla Sergels torg och dess omgivningar. Gör vi det inte då, så gör vi det månaden efter. Vi är många, många fler än de 60 snuskigt rika familjer som just nu styr världen och som du jamsar för. Vi ställer inte upp på det smutsiga och korrupta politiska spelet längre.

Vi vill ha tillbaka demokratin som det står i regeringsformen. Er s.k. värdegrundsdemokrati kommer att förvisas dit den hör hemma. På den politiska soptippen. Marcus Birro har uttryckt det på ett bra sätt. Här, här och här.

Stefan Löfvén, du har svikit svenska folket. Du har inte förstått din roll och ditt uppdrag som du fått av oss. Påminner än en gång, läs här. Du svek oss kanske för att du ville få egen vinning i dina egna politiska ambitioner att göra politisk karriär? I Norge finns ett passande begrepp för detta som kan appliceras både på dig och Reinfeldt.

Jag har min värdegrund, som jag skrev om här i september 2014. Jag kommer att göra allt för att försvara Sverige mot onda krafter som vill förstöra vårt land. Landet är inte du och din feministiska regering (världens första -wow!) utan folket som bor här som vill bevara vår kultur, våra traditioner, vår kristna värdegrund och våra särdrag.

Ett folk som inte vill vara mångkulturellt utan svenskt. Det vill också de invandrare vara som som jordens mest toleranta och välkomnande folk välkomnat hit som flytt från islamistiskt förtryck och terror. Glöm det att Sharia skall gälla i Sverige eller i EU. Mobba på du Löfvén. Smutskasta och hota oss som bara vill försvara vårt land och vår kultur. Vi kommer att vinna då vi har vaknat. Du kan inte längre använda strategin att koka en groda levande.

Jag har skrivit om detta förut här, men det gäller ju att spotta på stenen.

Du kan inte längre mobba mig, jag har varit mobbad förut och accepterar inte detta igen. Du kommer att få uppleva att vi vaknat och vill ha tillbaka vår identitet. Vi är inte längre ett folk utan ryggrad och identitet.

Vi må ha varit ett fredsskadat folk, men nu när vi ser inbördeskriget närma sig, och Sverige bli ett våldsamt och farligt land som Syrien eller Irak, då kan jag berätta för dig att vi kommer inte låta detta ske. Just nu tvingas vi genom din politik förbereda oss för krig. Det är inget vi vill, men något som du tvingar oss till. En sak skall du veta. Vi har dock vaknat.

Vi är vansinnigt trötta på att leva med ständig oro och ångest över framtiden. Trötta på att se hur våra kvinnor och flickor våldtas av män från dysfunktionella kulturer. Vår kultur förklaras att vara töntig liksom våra traditioner. 

Vi älskar vårt land och är inte som du och din feministiska regering, eller för all del Reinfeldts regering,  oikofober. Vi är trötta på att vara rädda och vilsna. Att leva i ett land utan politiskt ledarskap. Det vi anställde dig för Löfvén. Att leda Sverige för folkets bästa.

Folket kräver förändring och återinförande av demokrati. Se till att avgå nu och utlysa extraval.