torsdag 10 september 2015

Om hoppets låga

Här följer ännu ett gästinlägg av Gunnar Malmström:


"Hoppets flämtande låga lyser svagt!


Hoppets flämtande låga lyser svagt i Sverige, minsta oaktsamhet kan få den att slockna för alltid. Situationen är kritisk, parallellt med ohämmad migration sker i all tysthet en emigration som ökar i stort med samma intensitet som migrationen.


Emigrationen är lika med att landet sakta men säkert töms på samhällsviktiga resurser, kunskap, ekonomiska tillgångar, pensioner, sparkapital och aktier i icke svenska bolag flyttas tillsammans med emigranterna bort från Sverige. I våra grannländer finns tiotusentals svenskar som inte fann en framtid i Sverige. Akademiskt utbildade, ingenjörer, läkare, sjuksköterskor, lärare, tillsammans med tekniskt specialutbildade. Ytterst få har en tanke på att återvända till Sverige. Det finns helt enkelt inga förutsättningar för att återvända till Sverige.


På olika Universitet i princip över hela den demokratiska världen utbildas svenska ungdomar i akademiska värdefulla kunskaper. Tiotusentals svenska ungdomar som inte fann framtiden i Sverige bygger nu sin framtid utanför Sverige, såväl blivande högutbildade som yrkesarbetande. Listan kan göras mycket längre. Sveriges framtid flyttar från landet Sverige.


Migrationen kan inte på något område väga upp eller kompensera förlusterna av vad som sker genom emigrationen.. Tillsammans med migrationen finns tusentals svenska ungdomar med fel inriktning och kunskap och som i princip inget annat land är i behov av, inte ens Sverige. Samtliga kommer under år och årtionden och många för livstid att försörjas via skattkistan, under förutsättningen att skattkistan kan producera i samma omfång som kraven och behoven för livsuppehälle ökar. Det handlar inte om överflöd, det handlar om överlevnad för de som finns kvar i bästa fall.


Migranter som möjligen får ett arbete i mitten av sitt liv kommer ganska snart att upptäcka att en eventuell framtida pension inte garanterar överlevnad inte ens på låg nivå.


Den lilla stackars flämtande lågan Sveriges framtid kommer definitivt slockna den dagen skattkistan är tom utan förutsättningar att fyllas på i förhållande till vad som rinner ut. Migrationen kommer definitivt inte vara en kanal av tillgångar som fyller skattkistan."

Om striden mot IS och EU

"Det är dags för ett nytt gästinlägg. Denna gång frän Gunnar Malmström som är en klok och livserfaren man i sina bästa år. Över till Gunnar:

Land efter land som ingår i Eu vägrar låta sig styras av korkade eubyråkrater som uppenbarligen har egna intressen i egen upprättad agenda, framför att inse att problemet med att lägga sig platt ned framför IS klaner och våldsverkare. 


Därmed över till den kompletta galenskapen att genom avgift till eubyråkratin, kan ett land helt undandras att släppa in flyktingar. Kan kanske jämföras med utsläppsrätter, men får i detta fall närmast benämnas som insläppsrätter, nästa galenskap från eu får förmodligen benämnas med efterrätter, PS skriver medvetet eu med små bokstäver, eubyråkrater har själva stått för devalveringen.


Därefter över till Tyskland och Angela Merkels minst sagt märkliga avståndstagande från Dublin fördraget och Schengenavtalet. I klartext, res gärna vidare genom Tyskland mot Skandinavien, vi behöver inga flyktingar i Tyskland. 


Resultatet slutade med att Danmarks regering blev fly förbannad och stoppade tågtrafiken från Tyskland på obestämd tid och hotar även med att stoppa all landsvägstrafik om inte Tyskland lever upp till bindande överenskommelser. 


Tysklands Lufthansa piloter vägrar flyga till svenska flygplatser, anledningen är att piloterna är väl medvetna om att svenska pass i massor florerar bland migranter och IS anhängare och kan därför inte garantera säkerheten ombord på planen.


Före detta öststatsländer befinner sig i en minst sagt oangenäm ekonomisk situation, eu kräver att länderna skall öppna gränserna för migranter trots ekonomiska problem och att Ryssland klart deklarerat att inga muslimska migranter i närheten av ryska gränser med andra ord i före detta ryska intresseområden.


Grekland, Italien och Turkiet går på knä under trycket från migranter från i stort alla väderstreck. Turkiet löste problemet genom att i princip internt skapa migrant vågorna som nu väller upp genom Europa, enligt EU rör det sig i denna våg om 160 000 personer som på olika sätt från Turkiet väller in i grannländerna.


Det finns endast en lösning, slå ut IS fullständigt. Koncentrera med militära medla att slå ut och förstöra underhålls linjer för IS, slå ut och förstör alla av IS kända boendeområden till fullständigt obeboeliga. 


För terrorister finns inga krigets lagar moral eller etik, ingen hänsyn krävs av de insatta förbanden mot IS. Hårt och rått uttryckt, är det den enda lösning som är tillgänglig. 


Om EU fortsätter att vela hit och dit kommer det till slut innebära att IS kommer att utsätta Europa för mordattacker av det slag som skett och sker i Syrien och Irak, med knivar, yxor, påkar och andra former av tillhyggen samt med lätta handeldvapen riskerar tusentals personer att mista livet under samma förfärande omständigheter i Europa. 


Det krävs samma absoluta agerande mot IS som krävdes för att eliminera de Nazistiska grupperingarna i Europa under åren 1939-1945. Låt inte 6 år av terror och vanmakt åter ta plats I Europa.


Om ni nu inom Eu inte har mage eller nerver till att slå ut IS ställ er åtminstone inte i vägen för om Ryssland beslutar sig för att slå ut IS. Ryssland bygger upp resurser i Syrien för att slå ut IS en gång för alla inom Syrien och Irak, USA har redan börjat tjafsa över ryska enheter i Syrien. Se till att någon gör jobbet och håll käften inom EU och USA.


Om det finns ett helvete så är Islam och dess imamer en riktigt god kombination i riktning helvetet på jorden. Tänk på mina ord inom Svenska kyrkan, biskopar och präster. Göm er inte bakom floskler, skenheliga ord, nattvardsvin och oblater."


Läs också vad Kjell-Olof Feldt skriver här: http://www.svd.se/kamp-mot-is-nyckeln-till-fred