onsdag 2 september 2015

Om hat och värdegrundsdemokrati

Den kulturmarxistiska svenska tidningen Expressen gjorde idag ytterligare ett fruktansvärt angrepp på demokratin och den grundlagsskyddade yttrandefriheten genom att lämna ut pseudonymen Julia Caesars riktiga identitet i sin tidning.

Detta trots att tidningen själva tidigare varnat för att Julia Caesar kan bli mördad om hennes riktiga identitet röjs. Läs vad Chang Frick skriver här.

Det är inte första gången som Expressen angriper demokratin, yttrandefriheten och enskilda oskyldiga människor som inte följer värdegrundsdemokratin och åsiktskorridoren utan vill ha riktig demokrati och åberopa sin grundlagsstadgade rätt till åsikts- och yttrandefrihet. 

Vi minns alla när tidningen lät den kriminella researchgruppen genomföra ett dataintrång hos den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Mikael Valtersson och sedan slog upp en lögnaktig historia om att Valtersson hade nazisympatier.

(Dataintrång är ett av två IT-brott definierade i brottsbalken. Det andra är datorbedrägeri. Dessa två IT-brott ses som allvarliga och utreds normalt av Nationella Operativa Avdelningen (f.d. rikskrim) IT-brottssektion).

Även om Expressen öppnade Pandoras ask (som Mats Dagerlind på Avpixlat kallade det) så var det den kulturmarxistiska morgontidningen DN som började drevet mot Julia Caesar. 

Marika Formgren skrev på sin blogg att "DN har förklarat krig" sina tankar kring DNs förföljelse av Julia Caesar. Gunilla Gomér skriver här att Julia hängdes ut för att tystas.

Chefredaktören Peter Wolodarski har genom tidningens agerande i kampen för värdegrundsdemokrati, som står i motsats till den i Sverige avskaffade demokratin, visat vilken etik och moral han själv har som chefredaktör och som då självklart genomsyrar hela tidningens usla journalistik. 

Värdegrundsdemokraterna utkämpar sin sista strid mot folket, som de hjärntvättat med kulturmarxistisk propaganda i decennier. Kulturmarxisterna i svensk media utmanas nu på allvar av den socialkonservativa folkrörelsen Sverigedemokraterna, som står för äkta demokrati, liksom den fria alternativa media som självständigt tänkande Sverigedemokrater vänder sig till. Lag gäller inte längre i Sverige. Det är den rätta värdegrunden som gäller. Läs vad Roger Salle Sahlström skriver här.

Då 25% av väljarkåren nu väljer SD framför den postmarxistiska sjuklövern så har de nu insett att de är på väg att förlora kampen om människors sinnen. Ett tillstånd av panik uppstår och alla de spärrar som normala tänkande människor besitter släpper hos de politiskt korrekta kulturmarxistiska journalisterna i svensk media. Utgången är given. Sociala medier kommer att bli deras undergång och de har inte längre monopol på nyhetsdistributionen. De är desperata vilket du kan läsa om här. Folk går inte längre på deras lögner och marxistiska vinklingar av verkligheten.
Läser man Julias krönika "mardrömmen" förstår vilken normal människa som helst, som besitter förmåga till moral, etik och empati, vilket helvete denna sjuka 70-åriga kvinna, utrustad med stor visdom och en penna av guld, har gått igenom för att skydda sina barn och barnbarn från de kulturmarxistiska hatarna till journalister och islamister.

Som Roger Salle Sahlström skriver på sin blogg (länk nedan): "Annika Hamrud och Expressen har idag startat ett krig. Ett krig mot våra fri- och rättigheter".

Visa din makt. Låt gammelmedia svälta ihjäl och hjälp till att göra de kulturmarxistiska journalisterna arbetslösa. Säg upp prenumerationen på morgontidningen och köp definitivt inte Expressen eller Aftonbladet. 

Jan Sjunnesson skriver (länk nedan): "Avpixlat kommer få många nya läsare liksom Snaphanen. Som de borgerliga skribenterna Lars Anders Johansson noterade i Dagens Samhälle i vintras och Johan Ingerö nyligen i Expressen, så sköter sig varken de traditionella medierna och Public Serviceföretagen SVT/SR."

Vi demokrater skall vinna den sista striden. Det finns ingen annat. Värdegrundsdemokratin skall förpassas till historiens sophög. Demokratin i Sverige skall återupprättas.

Till Julia vill jag säga, om du läser detta, att du inte är ensam. Behöver du hjälp, vad som helst, tveka inte att höra av dig till någon av oss skribenter som ständigt försvarar demokrati och yttrandefrihet. 

Som soldat har jag svurit att göra detta och det kommer jag göra till jag dör. Något som jag skrivit om här för ett år sedan när jag startade denna blogg.

Missa inte heller att lyssna på Marika Formgrens föredrag om värdegrundsdemokrati hos Fri Folkbildning för några veckor sedan. Länk finns i Jan Sjunnessons blogginlägg nedan. Mitt blogginlägg inspirerat av Marikas föredrag kan du läsa här.

Glöm aldrig vilka som står för hatet i samhället. Ett hat som inte ens drar sig för att krossa människor.Ytterligare bloggar/artiklar: