tisdag 11 augusti 2015

Om ett folk som definitivt tröttnat

Dimridåerna börjar skingras och folket går inte längre på lögnerna och den vinklade informationen i svensk kulturmarxistisk gammelmedia. Förtroendet för den politiska adeln är så lågt som det någonsin har varit. Detta hade varit mycket allvarligt om Sverige fortfarande hade varit en demokrati, men då Sverige numera är en diktatur så är det väl bara bra.

Sverige är äntligen på väg att vakna upp. Det sovande folket gnuggar sig yrvaket i ögonen. Decennier i vänsterns strypgrepp går mot sitt slut. Kommunismen sjunger på sista versen och nya socialkonservativa krafter växer så det knakar med kraften av en folkrörelse.

Det är nu så illa att Sverige inte överlever vare sig ekonomiskt eller som en trygg nation att leva i fram till 2018. Stefan Löfvén måste utlysa extraval då förtroendet för hans regering är borta. Istället känner många rent hat till den sittande regeringen. Det går inte att regera vidare Stefan Löfvén. Du är rökt och kommer att gå till historien som den sämsta statsminister som Sverige har haft, och den ende som tog sig rollen som diktator och som främste företrädare för den politiska adeln och deras olagliga konstruktion decemberöverenskommelsen och den demokratur som föregick den. Den politiska adeln är genomskådad och synad. Minst 25% av folket kräver förändring på riktigt nu!

Vi är trötta på att må dåligt och oroa oss Stefan Löfvén. Trötta på ett eskalerande våld i samhället orsakat av den sinnessjuka invandringspolitiken. Trötta på att tänka ut möjliga lösningar för att kunna fly med kort varsel utomlands när inbördeskriget eskalerar. Vi vill inte ha det så Stefan Löfvén. Vi vill ha tillbaka det trygga Sverige vi hade tidigare. Vi vill att våra skattepengar skall användas för vår välfärd och vår säkerhet för oss som bor här.

Vi vill ha en återställning av vår grundlag som den var tidigare innan ni i den politiska adeln ändrade den utan att förankra den hos folket. Du har inte tagit ditt politiska ansvar som statsminister utan ditt parti socialdemokraterna har fullständigt svikit oss. Ni är inget arbetarparti längre utan ett islamiseringsparti. Vi har genomskådat detta nu, och nu räcker det.

Du är välkommen att titta in i den icke partiknutna Facebookgruppen "Stoppa Maktmissbruket" för att se vad folket tycker och anser. När detta skrivs är det 3000 medlemmar med i gruppen, och detta på en vecka. Gruppen växer så det knakar och du kommer inte undan med dina lögner längre Löfvén. Folket reser sig och kräver förändring. Nu! Tror du mig inte, kika in och läs vad vanliga människor, rädda och förbannade skriver. Folket skaffar sig kunskap på andra sätt nu och dina allierade i gammelmedia skrattar man bara åt.

På tal om det, vi kräver också en opartisk kritiskt granskande massmedia som inte granskar folket längre utan sådana som dig. Offentliga personer. Vi ser fram emot att den s.k. "opartiska" statstelevisionen SVT och SR börjar leva upp till sitt namn som opartisk. Vi vägrar betala licens till en kulturmarxistisk television.

Låt kvasten gå rejält både i ledningen och bland journalisterna där. Saknas det journalister som inte är vänsterradikala miljöpartister och kommunister får du väl be utländska media sköta ruljansen intill journalisthögskolan hinner reformeras och rensas på kulturmarxister.

Nu räcker det. Stoppa maktmissbruket nu! Avgå och låt oss välja en ny regering som speglar vad folk tycker. Folk som ser och lever i verkligheten. Vi vill inte längre leva i en illusion av demokrati. Vi vill ha äkta demokrati.Vi orkar inte med den politiska värdegrunden längre och åsiktskorridoren i Sverige.

Demokrati kräver ett politiskt samtal mellan de vi väljer att företräda oss, inte isolering av Sveriges största parti, Sverigedemokraterna. Vi kräver att Sverigedemokraterna bjuds in fullt ut till det politiska samtalet då partiet idag har ett väljarstöd på var fjärde väljare. Politik är det möjligas konst och måste vara långsiktig och involvera alla partier. Vi vill känna oss trygga och nöjda och vägrar åse hur vårt land går under tillsammans med andra länder i Europa genom det odemokratiska EU.

Den intellektuella eliten har också kapitulerat och vi är många som undrar, var tog den intellektuella eliten vägen? Som Elöd Santo frågar här.

Den politiska ledningen har ett antal politiska maktmedel för att företräda folkets intressen. Jag upplever att dessa maktmedel missbrukas å det grövsta idag genom sådana som dig, Din rödgröna regering har redan skämt ut oss å det grövsta internationellt. Nu räcker det, och vi vill inte ha ett samhälle där den totalitära ideologin islam, närbesläktad med nazismen, tillåts påverka det offentliga livet över huvud taget. Förstår du inte vad jag menar? Läs här!

Vi vill inte längre skämmas över Sverige, som vi gör nu tack vare din regering, vi vill åter bli stolta svenskar.


Läs också Nasrin Sjögrens berörande och viktiga inlägg i samtiden om ett Sverige som går sönder framför våra ögon här.Tack för mig!