tisdag 21 april 2015

Om att stå upp mot barbariet

Marcus Birro skriver idag en artikel i den kristna tidningen världen idag med titeln "Dags att höja rösten mot barbariet". Marcus skriver om den militanta islamismen som enligt islamisterna själva inte existerar, utan det är bara islam helt enkelt. Islam som det står skrivet i den ursprungliga arabiska versionen av koranen, 1400 år gammal. Islam får inte kritiseras i Sverige, inte ens om man är ex-muslim och har upplevt islam från insidan så tillåts man att berätta, som Mona Walter, ex-muslim från Somalia, numera kristen precis som Marcus Birro.

Mona Walters ord censureras i en av Sveriges största kvällstidningar, Aftonbladet, men som tur är finns det fri press som låter Mona komma till tals utan censur. Läs här. Mona berättar här i amerikanska CBN att det var först i Sverige hon upplevde radikal islam, inte i sitt hemland Somalia. En slutsats man kan dra av detta är att radikal islam är starkare i Sverige än i det muslimska landet Somalia.

Gammelmedia är megafoner åt antidemokratiska krafter och islamister. Det är de som släpps fram enbart. Utan censur.

Det politiska etablissemanget och gammelmedia i Sverige har vikt sig fullständigt för islamismen och kritiserar inte islam som islam borde kritiseras i kritiskt granskande media, som en totalitär och människoföraktande ideologi, närbesläktad med nazismen, utan islamister bjuds alltid in att skriva krönikor och till TV-soffor.

Islamistkontrollerade moskéer växer upp som svampar ur marken, den senaste är en jättemoské som planeras i Skärholmen. Läs här. Muslimska brödraskapet och dess förgreningar har fullständig kontroll i Sverige, och de tillåts ha det dessutom. De anser sig ha tolkningsföreträde för Sveriges muslimer, vilket de inte har. Läs här vad Hanna Gadban skriver. Muslim och feministisk samhällsdebattör.

I Egypten är de förbjudna, men här får de skattefinansierat föreningsbidrag för att kunna fortsätta sina hatpredikningar mot väst. Hur många unga radikaliseras varje år i svenska moskéer och åker till Syrien och Libyen för att ägna sig åt massmord?

Det hemska är att de som endast läser gammelmedia, och struntar i fri media, inte har en aning om vad som sker inte bara i Sverige utan i hela Västeuropa. Islam kommer att ta över. Den demografiska utvecklingen och massinvandringen från muslimska länder talar sitt tydliga språk. Västvärlden har ingen chans. De har ju inte hymlat med det heller, allt finns på nätet för den som vågar bry sig. Sharia kommer att ersätta vår demokrati och det finns ingen politisk vilja att stoppa detta överhuvudtaget. I Europa lever 50 miljoner muslimer idag rapporterar Pamela Geller. 80% av dem lever på vår välfärd.

Se denna dokumentär i tre delar t.ex. gjord av en ex-Irakier bosatt i Norge:
Dokumentären är inspelad 2008. Muslimska brödraskapet förbjöds redan 1954 i Egypten, men de kom till makten igen efter Mubaraks avsättning 2011, men nu är de alltså förbjudna i Egypten igen sedan 2013. Fortfarande inte övertygad? Lyssna på Mullah Krekar från Norge. Reagerar du?


Muslimska brödraskapets strategi går ut på att erövra Europa med barnvagnar, och inte med svärdet. Jag har tidigare skrivit om detta här. Jag håller med Marcus Birro, det är hög tid att höja rösten mot barbariet. Det är dags för politiker och massmedia att börja belysa islam och dess utövare på ett korrekt sätt. Något jag har skrivit om här. Detta är vad som händer i Europa 2015 medan folket sover.

Ingen kommunpolitiker skulle komma på tanken att bygga tempel i sina kommuner åt nazister, ändå är det precis det som sker nu med alla islamistkontrollerade moskéer som byggs. Islamismen är den moderna nazismen och hur den uppstod kan du läsa om här.

Det som under 30- och 40-talet kallades antisemitism och var nazismens bärande ideologi kallas idag för islamofobi och har adopterats fullständigt av islamisterna med hjälp av gamla nazister som flydde till Egypten efter andra världskriget. Hur begreppet islamofobi myntades av islamister och varför kan du läsa om här. Alla mediepersonligheter och politiker som använder sig av begreppet går alltså islamisternas ärenden.

Det är dags för dig Svensson att säga ifrån genom att inte rösta på de partier som låter detta ske. Att vårt vackra land, vår demokrati, vårt jämlika och öppna samhälle, vår yttrandefrihet och våra värderingar ersättas av en totalitär ideologi som är precis som Birro skriver, barbarisk.

Snart är det försent och hur skall du då kunna se dina barn och barnbarn i ögonen? Reflektera över det. Hjälp till att krossa den "politiska värdegrunden" och vänsterliberalismen som förstör vårt land. Genom demokratin kan vi göra detta om DU bara vågar höja rösten. Den vänsterliberala drömmen är din, min, våra barns och kommande generationers värsta mardröm och Sveriges undergång. Kulturmarxismen stryper oss sakta men säkert och förstör vårt land. Något jag skrivit om här.

Nu kommer också krav på muslimska banker i Sverige som följer islams lag, Sharia. Läs här.

Vi har blivit ett samhälle av ynkryggar som inte vågar stå upp för våra värderingar mot barbarerna. Pat Condell har tyvärr helt rätt. Jag är ledsen om detta inlägg tar en stund att ta sig igenom med alla länkar, men det är ju ditt val som avgör hur mycket du vill läsa.

Jag avslutar genom att citera Marcus Birro: "Vi kan inte låta åsiktspoliserna lura oss att tro att alla de som höjer rösten mot den islamiska terrorn skulle vara rasister. Det är inte rasistiskt att stå upp för våra kristna syskon. För det är inte ”de kristna” som mördas och fördrivs. Det är VI kristna. Det är VÅRA syskon. Vår tystnad och feghet i den här frågan har varit en stor, svart skam."