söndag 5 april 2015

Om att bli gammal i Sverige eller dö i en smäll

Jag möjlighet att gå i pension om 7 år. Jag inser att jag inte kommer att få någon pension som går att leva på, och jag inser också att om jag inte lämnar Sverige, tvingas jag bo i ett land som det inte går att leva i p.g.a. sociala oroligheter, våld, terrorism, nygamla sjukdomar som TBC som åter kommer att skörda liv i Sverige då sjukvården då har degenererat så att det inte går att få någon bra vård längre. 

Människor med intelligens och innovationsförmåga har redan lämnat det sjunkande skeppet, U-landet Sverige som har blivit farligt, riktigt farligt år 2022. Detta är vad vi får istället.

Kanske är Sverige en del av den ryska ryska federationen då, eller en del av det islamiststyrda kalifatet Europa?

Det som Ludvig Nordström dokumenterade i slutet på 30-talet, Lort-Sverige, och som generationer före oss slet med att arbeta bort är på väg tillbaka bl.a. genom EU-migranternas försorg och människor kommer att tvingas bo i bostäder då som är dåligt underhållna och förfallna då pengar till renoveringar och reparationer kommer att saknas. 

Varför låter vi svenskar den politiska adeln förstöra vårt vackra land utan att vi protesterar? Varför låter vi dem fullständigt köra landet i botten och göra Sverige farligare och farligare för varje dag genom muslimsk invandring av farliga islamister.

Vad är det för fel på ett folk som röstar fram politiker som struntar fullständigt i sina väljare utan bara är intresserade av egen makt och egen hög lön. Som frenetiskt arbetar med att utplåna det svenska folket och vår kultur för att de behöver en ny underklass som känner sig förtryckt och i utanförskap. 

När blev Sverige så sjukt och när fastnade vi så i vänsterns strypgrepp. Var tog den borgerliga konservativa oppositionen vägen som en gång fanns, för decennier sedan, som i alla fall försökte balansera vänsterns fullständigt utopiska vansinne. Hur kan ett helt folk bli helt förryckt?

Anarkisterna vill krossa samhället, vänstern vill i vanlig ordning krossa kapitalismen och införa kommunistdiktatur. Socialdemokraterna vill enbart säkra röster genom att hålla sig med valboskap. Nyliberalerna (inkluderande den forna idag icke längre existerande högern) vill avskaffa välfärdsstaten och EU-federalisterna och globaliseringsförespråkarna vill krossa nationalstaten och dess välmående medelklass då de vill kontrollera underklassen själva. De är därför beroende av samma valboskap, en underklass, som socialdemokraterna.

Minsta gemensamma nämnare är strävan efter makt genom massinvandring av en ny underklass och hatet mot den enda konservativa kraft som finns kvar i Sverige, det socialkonservativa partiet Sverigedemokraterna, är massivt då det vet att vi vill sätta käppar i hjulet för deras förändringsambitioner. När SD växer, känner de sig mer och mer hotade.

De som kan rädda Sverige är invandrarna. Det är de som kommer att reagera först mot vansinnet och resa sig och protestera. De som kom hit från forna östblocket på 60-70 talet och de som flytt från islamistdiktaturer som Iran är de som kommer att resa sig först. Etniska svenskar är alldeles för mesiga, och rent ut sagt, alldeles för korkade och självupptagna så vi förtjänar nog att utplånas både som folk och kultur.

Vårt öde kommer att bli som Romarriket. Historien upprepar sig. Vår västerländska civilisation är dömd till undergång, istället kommer barbarer och mördare ta över samhället och vi kommer sannolikt redan vid nästa val få ett islamistiskt parti, Hizb ut-Tahrir - befrielsepartiet, i riksdagen. De vill befria oss från demokrati, mänskliga rättigheter, åsiktsfrihet, vetenskap, yttrandefrihet och ersätta allt detta med islams lag, Sharia.

En välmående demokrati är beroende av en välmående medelklass som upplever att de är hyfsat nöjda med sitt liv och sin tillvaro. Finns inte en välmående medelklass så är en civiliserad demokrati inte möjlig att bibehålla. Om inte folket känner attraktionskraft mot sig eget land och är beredda att försvara de värden vi har, jag då är det kört. Något som jag skrivit om här och här.

Vi är många som varnat för det som nu sker länge. Vi som varnat blir kallade ”rasister” och ”faschister” av vänsterns hatmegafoner och Sveriges förre och nuvarande statsminister. Vi mobbas och får finna oss att få betala ett högt pris privat och professionellt då vi till och med kan bli uthängda offentligt, smutskastade och bli av med våra jobb bara för vi har förmåga att tänka själva och reflektera själva och kritisera tingens ordning som de konservativa människor som vi är.

De som i resten av Europa kallas för konservativa kallas i Sverige för ”faschister”. Precis som antisemitism idag har bytt namn till islamofobi.

Jag skyller inte utvecklingen på den politiska adeln, utan de som bär det riktiga ansvaret är de som röstat fram dem. Det svenska folket själva. Klaga inte Svensson. Du lär väl inte vakna innan det börjar svida rejält i din egen plånbok och den dag, väldigt snart, som din illusion av trygghet och att allt är som det alltid har varit exploderar med en smäll. Kanske vid ett spektakulärt terroristattentat på allmän plats. Hoppas du inte befinner dig på fel plats vid fel tillfälle då. Fast å andra sidan kanske det är lika bra att det går fort, så man slipper bli gammal i det land vi en gång kände som det välmående Sverige.