onsdag 18 mars 2015

Om en känsla av nödläge

Idag har två bomber släppts som bevisar hur illa läget är för Sverige. Ett inlägg från nationalekonomen Tino Sanandaji (som aldrig har bevisats att ha fel). Hör honom här. Läs en artikel här.

Nyhet nummer 2 år att riksbanken sänker reporäntan till -0,25 %. Läs här och här. Kombinerat med 100-tals miljardkostnader för invandringen (jag har sett siffror mellan 800 till 250 miljarder per år) så befinner sig Sveriges ekonomi i fritt fall. Liksom resten av samhället inklusive välfärd och försvar.

Sveriges ekonomi kommer att kollapsa före årets slut och vi blir ett nytt Grekland. En bostadsbubbla lär komma innan sommaren. Jag är så bekymrad att jag inte förmår skriva mer.

Ni mår kritisera mig i framtiden och håna mig för att jag hade fel. Jag ser fram emot detta. Men just nu, läget känns hopplöst. Detta är nog mitt kortaste blogginlägg någonsin. Men vem orkar prata för döva öron?

Under tiden samlas vi ansvarstagande och tänkande människor i Sverigedemokraterna. Resten av folket sover vidare. De liksom oss andra (som har vaknat) kommer att få ett abrupt uppvaknande i framtiden som kommer att leda till... Ja, vad? Kollaps?

Hur kommer ansvar att utkrävas av sjuklövern som orsakat detta? Hur det än blir så blir det inte vackert.