tisdag 10 februari 2015

Om rasismen, antisemitismen, mobbingen, hatet och våldet i den svenskavänstern

Så har det nu skett. En person har tagit livet av sig efter att ha utsatts av den svenska vänsterns hat. Sverigedemokraten och pappan Mattias Philipson orkade inte längre. Han valde döden för att vänsterhatet blev för mycket att bära för honom. Läs här och här. De f.d. borgerliga partierna i alliansen har i och med decemberuppgörelsen anslutit sig till hatkören.

I Sverige 2015 är hatet organiserat. Man har delat upp ansvaret för genomförande av det som står i rubriken ovan mellan statsledningen, den tredje statsmakten (massmedia), autonoma grupper, enskilda vänsterextremister (som ständigt bjuds in till TV-studior), svensk skola och muslimska föreningar/moskéer som predikar hat och antisemitism samtidigt som de uppbär ekonomiskt stöd av skattemedel.

Jag möter många uppgivna kommentarer i sociala media. Att människor tappat tron på allt det som konstituerar ett demokratiskt och öppet samhälle. Föraktet är totalt mot politiker och massmedia och rädslan är stor vad gäller Sveriges nuvarande tillstånd som diktatur.

Parallellerna med Hitlers maktövertagande och DDR-diktaturen är många och uppenbara för de som känner till Europas historia.

Den rödgröna regeringen agerar utrullad röd matta åt en totalitär regim i Mellanöstern och bjuder in dess president, president för ett icke existerande land, och som har som enda mål att utplåna Mellanösterns enda sekulära demokrati - Israel. Socialdemokratin t.ex. har decenniers historia av hat mot Israel och antisemitism. Läs här.

Man stöder ofta på omdömen som "landsförrädare" och "islamistkramare" i flödena på sociala medier. De som avses är landets ledande politiker och de handlingar de utför manifesterade genom förd politik.

Vi som är oliktänkande och inte tror på hat, rasism, antisemitism, våld mot oliktänkande, åsiktsförtryck, mobbing av offentliga personer och andra övergrepp som vänstern ägnar sig åt, vi samlas i Sveriges enda demokratiska oppositionsparti - Sverigedemokraterna.

Sverige är nu så illa ute att om inte fler vaknar och säger ifrån så har vi inte många år kvar innan vi tvingas söka asyl i ett annat demokratiskt land. 

Mattias Philpsons självmord är ett konkret bevis på hur illa ställt det är. Den organiserade mobbingen och hatkampanjer riktade mot den talangfulle och kloke mångsysslaren Marcus Birro är ett annat exempel.

Så det är hög tid att vakna nu om Sverige skall kunna räddas. Att höras i debatten och vägra vika sig för islamonazismen och vänsterhatet. Det krävs en folklig resning nu. 

Vad kan du göra för att kunna se dina barn och barn-barn i ögonen i framtiden? Du har i princip två val. Blunda och låtsas som att allting är bra och fortsätt att låta dig indoktrineras av lögner och vinklingar i svensk massmedia som slutat granska makten och nu istället granskar folket med brottsliga metoder som dataintrång.

Det andra valet du kan göra är att se verkligheten som den är och söka andra källor och ansluta dig till folkrörelsen som faktiskt finns och fundera på vad du kan göra tillsammans med andra kloka människor som vaknat och ser verkligheten som den är. 

Om inte annat för Mattias Philipsons skull om det är så att värnandet av Sveriges framtid och dina barns framtid inte skulle räcka som motiv. Låt oss minnas Mattias. Han blev ett offer i ett smutsigt psykologiskt krig mellan diktatur och demokrati. Hans barn kommer att få växa upp utan en pappa.