lördag 5 december 2015

Om politisk korrekthet

Börja med att läsa Bertil Lindqvists historiska exposé över politisk korrekthet här. Alltså är politisk korrekthet inget nytt fenomen. I vår tid är det något som ligger som en våt filt framför allt i Sverige och politisk korrekthet är farligt, mycket farligt, och något som faktiskt kräver liv. Något ni kan läsa om här.

Min blogg är inte politiskt korrekt som ni nog märkt vid det här laget, just av denna anledning. Politisk korrekthet förstör människor, nationer och karriärer, alltså människors möjlighet till en inkomst från ett jobb.

Politiskt korrekta angriper med frenesi de som inte ställer upp på den "rätta värdegrunden" som råder i det kulturmarxistiska Sverige. Ladda ner boken "fostra folket" och läs den som är länkad i mitt tidigare blogginlägg länkat ovan.

En person som drabbats av dessa onda krafter är Nina Drakfors, socialsekreterare och som tur är har en chef som är klok och förnuftig. Nina kritiserar den våldsamma och allmänt vidriga ideologin islam och det får man inte göra i Sverige, då kan man bli av med jobbet. Läs Ninas artikel i Skaraborgs allehanda här.

De politiskt korrekta förstår inte skillnaden mellan att kritisera ideologin islam och muslimer, något jag alltid alltid skiljer på och som jag skrev om för drygt ett år sedan på denna blogg. Läs här.

Politisk korrekthet är inget annat än "Mind Control", något jag skrivit om här. Att frigöra sig från kulturmarxisternas försök att kontrollera dig, vad du tänker, vad du skriver på din blogg och i sociala medier är ett personligt ansvar och något som kräver mod. Du får räkna med att bli hotad och förföljd av kulturmarxisternas "godhetsapostlar" och journalister i PK-media.


Bilden ovan och citatet nedan är hämtad från denna sida.

"What happens when just about everything you believe to the core of your being becomes a guilty thought? The universities have created the repressive atmosphere in which the ability to communicate forbidden thoughts ambiguously between the lines will become a necessity for those who wish to pursue wisdom."

De politiskt korrekta vill få dig att känna rädsla och skuld för att du har åsikter som avviker från värdegrundsdemokratin. Du är farlig för dem då du tänker själv. Det är farligt att lämna en sekt då man riskerar att få sektmedlemmarnas vrede riktad emot sig. Du ställer inte upp på värdegrundsdemokratin och den kulturmarxistiska agendan som globalisterna har.


Av någon anledning är det bara Sverigedemokrater, med några lysande undantag, som är politiskt inkorrekta och heller aldrig varit medlemmar i sekten.

Kanske för att vi Sverigedemokrater vill ha äkta demokrati och inte värdegrundsdemokrati. Alla andra partier i riksdagen, och även deras väljare, är nöjda med att bli tillsagda vad det skall tycka.

Kanske vill du visa mod nu genom att dela detta inlägg och visa på att du är en människa som tänker själv? Döda fiskar flyter med strömmen, och har du det minsta intresse att Sverige skall överleva som nation och som ett samhälle som dina barn och barn-barn kan växa upp i med trygghet så är det  hög tid att sluta upp med att vara politiskt korrekt och ansluta dig till kampen att väcka fler så vi får en förändring på riktigt. Det är bråttom nu om vi skall kunna rädda Sverige!

Var aktiv. Starta en blogg eller var aktiv på sociala medier. Låt dig inte förtryckas! Nina Drakfors är härvid ett föredöme som "uppvaknad" f.d. socialdemokrat,

Framåt, tillsammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar