torsdag 17 december 2015

Om Jimmie och en folkrörelse

Jimmie Åkesson är en partiledare som saknar motstycke i svensk politisk historia.

Den bäste och mest statsmannamässige partiledare Sverige någonsin har haft.

Men Jimmie är också bara en människa, förvisso en person född till ledare, men även vår Jimmie har småbarn och vardagsbekymmer.

Dessutom ständigt omgiven av SÄPO-vakter. Försök föreställa er det pris Jimmie och hans familj betalar för oss andra.

Men än en gång, det är inte Jimmie som är SD. Han är den vi valt att företräda oss utåt i demokratisk ordning på landsdagarna.

Det är vi medlemmar och våra väljare som är folkrörelsen SD. Det är hos oss den styrka Jimmie behöver för att kunna företräda oss finns.

Styrkan ligger inte hos en ensam människa. Styrkan ligger hos oss som älskar honom lika mycket som vi älskar kraften i och gemenskapen i vår folkrörelse.

Gör Jimmies börda lättare att bära. Ta fighten själv och våga gå ut öppet och engagera dig för Sverige och vår folkrörelse. Lägg inte energi på vänsterextremister bara. Ignorera dem. Använd kraften i sociala medier och våga prata med människor.

SD är nu Sveriges största parti och ingen kan längre förneka oss. Rasistkortet är utslitet och uppeldat. Nu måste vi förbereda oss att försöka rädda Sverige. Och för att lyckas med detta måste vi alla hjälpas åt och ge vår partiledare tid att även "bara" vara en enkel pappa och sambo. Det är upp till oss, inte Jimmie.

Nu tar vi snart över. Det är dags att börja leverera. Vi ÄR störst och förmodligen större. Läs här.- Posted using BlogPress from my iPad

3 kommentarer:

 1. 1. Det är bara i TVÅ av NIO opinionsmätningar inför nästa val som SD är det största partiet. Förhoppningsvis kommer dessa två undersökningar inte spegla det faktiska resultatet nästa valår.
  2. Åkesson är väldigt nära att bli tvåtusentalets Hitler. Han gick med i SD när det fortfarande var ett nazistiskt parti med hakkors på flaggorna. Glöm inte att flera högt uppsatta partimedlemmar även är grovt kriminella och sitter i vår riksdag...

  SvaraRadera
 2. Jo mn dessa 2 är dom som sedan 2010 legat närmast faktiska valresultat...Sifo o gänget har ju historiskt sett underskattat SD med allt i mellan 2-7 % både 2010 och 2014...och tar man med hur utvecklingen i partisympatiseringen ser ut inom LO är nog 26-27% i underkant även det... skulle tippa 30-32%

  SvaraRadera
 3. Jo mn dessa 2 är dom som sedan 2010 legat närmast faktiska valresultat...Sifo o gänget har ju historiskt sett underskattat SD med allt i mellan 2-7 % både 2010 och 2014...och tar man med hur utvecklingen i partisympatiseringen ser ut inom LO är nog 26-27% i underkant även det... skulle tippa 30-32%

  SvaraRadera