tisdag 15 december 2015

Om hur människor används som vapen för att krossa Europas nationalstater

Ju mer jag läser och analyserar, desto klarare blir bilden. En fruktansvärd insikt drabbar mig, nämligen den att allt jag tagit för givet och för sant förmodligen inte är det.

Globalisterna och deras lakejer inom politik och i media är förutom grovt kriminella också terrorister. De delar nämligen terroristernas mål att skapa skräck och fruktan.

De vill härska genom att söndra och göra människor så rädda att familjer och nationalstater faller samman och att ingen vågar kritisera den förda politiken som de orkestrerar genom sitt arbetsutskott Bilderberggruppen. Åsiktsförtryck blir den nya normen och människor jagas och hotas för sina åsikter. Gradvis sker detta, och människor ser inte att vi är på väg mot en totalitär diktatur. De är så rädda att de väljer att titta bort istället.

Nationalstaten är den viktigaste gemenskapen vi har efter familjen och då de arbetar efter en marxistisk ideologi för att förstöra samhällen betyder individen ingenting för dem. Precis som deras ideologiska bröder nationalSOCIALISTERNA resonerade i Tyskland.

Tvärtom, jordens befolkning skall minskas med i storleksordningen 7 miljarder människor fram till 2030. Allt enligt FN Agenda 2030.

Jag är helt övertygad om att mycket av det vi ser i rapporteringen om bl.a. IS (t.ex. dekapiteringar och videon med mannen som blir överkörd av en stridsvagn) är rena "False Flag Terror Operations".

De som granskat dessa operationer noga, som Ole Dammegård har gjort, kan se att samma figuranter återkommer i bild som offer eller i någon annan roll i varje reportage som filmas från olika attentat. De orkar alltså inte ens byta figuranter vilket pekar på att de börjar bli slarviga.

Syfte med allt, förutom det som står ovan, är att avleda vår uppmärksamhet från deras egna grovt kriminella aktiviteter som t.ex. folkmord av Européer genom förgiftning (som pågått sedan 1945).

Läs Facebookinlägget här och läs förordet i boken och brevet till Stefan Löfvén och kungen i boken som kan laddas ned gratis i detta inlägg.

Jag hävdar att skräcken för jihadister är kraftigt uppblåst och att faran visserligen inte kan negligeras och måste tas på största allvar, men att den är långt ifrån så stor som många känner. Faran med globalisterna är oändligt mycket större och det är de som skapat islamismen och IS. Läs här.

Tänk dig själv, du lever i ett underutvecklat land (p.g.a. Ideologin islam) och någon av globalisten George Soros flyktingsmugglare erbjuder dig betald resa till Sverige. Du får dessutom höra av flyktingsmugglarna, anställda av Soros, att gatorna är gjorda av guld och du får fri bostad och livstids försörjning direkt. Skulle inte du åka? Läs här.

Det är nu bevisat att George Soros organisation W2EU delar ut handböcker till den invasionsstyrka som han organiserar och betalar för syftande till att krossandet av Europas nationalstater skall gå fortast möjligt. Lyssna på video nedan.Så används unga män från dysfunktionella kulturer som ett vapen för att krossa Europas nationalstater och demokratier av de angloamerikanska oligarkerna och ersätta våra samhällen med en totalitär marxistisk polisstat á la Sovjetunionen. Läs även här, här och här, EU är därvid ett viktigt verktyg för dem liksom FN.

Terrorismen är bara ett sidospår för att avleda uppmärksamheten för att få Acceptans för den totala övervakningen av alla och därmed bana väg för NWO (the new world order) en marxistisk totalitär världsregering.Allt som sker idag följer Kalergiplanen till punkt och pricka. Vi skall utplånas genom folkmord. Se till att läs på! Här är ytterligare en länk om Kalergiplanen.

Uppdatering 2016-08-19

Läs detta inlägg och se video nedan. Bevis på att planen är att krossa Europas liberala demokratier med invandring från MENA-länder.


Uppdatering 2016-11-30

Risken för inbördeskrig i Europa ökar hela tiden.


5 kommentarer:

 1. Jag förstår vad du skriver och jag kan köpa FN2030. Men om nu Soros är en fara för världen och tillräckligt många kommer till insikt om detta, varför tar ingen honom av daga?

  Om världens befolkning ska krympas till 500 000 000 vem ska stå för elimineringen? Muslimer? Okej, det har dom säkert ingenting emot. Men vad ska man med en halv miljard muslimer till? De kan inte bidra till någonting annat än att ha ihjäl varandra. De går inte att sätta i arbete så det kan vi utesluta. Hur ska människan som ras överleva på jorden?

  SvaraRadera
 2. Tredje världskriget står högt på agendan. De vill provocera fram det mot Ryssland och Kina. Med taktiska kärnvapen. Kommer att döda miljoner människor och ger banksystemet en möjlighet att starta om. Regeringens biståndspolitik är ett annat sätt. Dra in biståndet till Afrika och låt människor dö av svält samtidigt som de importerar farliga individer till oss för att provocera fram förödande inbördeskrig i Europa. Av människan framtagna sjukdomar är ett annat sätt, kanske ebola? Slutligen, läs FB-inlägget jag länkat till. Lägg ihop 1+1. Reflektera varför flourtanten i skolan kom. Varför du fick de vaccinationer du fick som barn (eller snarare, vad innehöll vaccinet också förutom skydd mot polio.

  SvaraRadera
 3. Mycket insiktsfull artikel. Tyvärr är det få av dagens yngre generationer som accepterar detta, särskilt de som är födda 1985 och senare.
  De brukar vara motdemomstranter utan egentligen kunna något om till exempel islam. Detta framgick tydligt när kvinnan bakom motdemonstrationen mot Pegida fick frågan om visste vad det stod i islams skrifter.

  J Linda, en filmskapare och författare visar i sin film "I skuggan av Hermes" hur det kommunistiska samhället skapades. Filmen finns på Youtube. Han tvingades fly till Sverige för sin kritik mot kommunismen. 80 miljoner människor mördades av regimen i Sovjetunionen. Så att "The new world order" kommer bli betydligt grymmare än det var i Sovjetunionen. Vi ser effekterna av maktelitens dolda agenda som började 1981. Frågan är om vi kan stoppa detta helvetiska från att slutföras.

  SvaraRadera
 4. Jäkligt bra skrivet.. behöver tänka ett tag och fundera på det där med Ryss/Kina grejen.. ett atomkrig gynnar ingen alls tror jag ändå.. men utesluter ingen möjlighet här alls.. tack för spåren

  SvaraRadera
 5. Älskar sci-fi men när det blir verklighet... ja då blir jag både skit-skraj och heligt förbannad !!

  SvaraRadera