tisdag 29 december 2015

Om ett havererat rättssystem

Börja och läs denna artikel.

Sverige har inte längre ett fungerande rättssystem. Det har havererat. Läs här.

Huvudanledningen är att socialismen har slagit sina brunröda klor i rättsskipningen och enligt denna ideologi är det förövaren som är offret och skall omhuldas medan offret mest får skylla sig självt.

Jag har lyssnat på på föredrag av båda av Sverigedemokraternas förtroendevalda i justitieutskottet, Kenth Ekeroth och Adam Marttinen där de beskrivit det ena rättsfallet efter det andra som bevisar hur hårresande sjukt vårt rättssystem är.

Et typfall är att brottslingen kommer undan, och eftersom det också är så synd om honom så får han också skadestånd. Se här till exempel om 22-årige Muhammed som får 130 000 kronor i ersättning av skattebetalarna – trots att han begick grovt sexbrott. Och varför släpper man våldtäktsmän fria medan brottsutredning pågår så att de kan våldta igen? Läs här.

En annan sjuka i rättssystemet är att den som försökte hjälpa en medmänniska i nöd anses vara en brottsling samt att brottsoffret negligeras fullständigt i rättssystemet. Detta är socialism i praktiken i Sverige idag tillsammans med alla andra vansinnigheter vi drabbas av.

Visste du också att det i dagsläget inte är brottsligt att rymma från ett svenskt fängelse. På ren svenska, hur kan alliansen vara så urbota korkade att de tillåter detta? Jo, de agerar ju dörrmatta åt socialister och kommunister.

Här har ni ett exempel från Uppsala år 1992 hur sjukt rättssystemet är. Här är statistik över hur kriminaliteten ökar i samhället.

Jag förstår att många poliser inte orkar med sitt jobb längre. Det bus de fångar in för grova brott, som gruppvåldtäkter, är ju ute på gatorna igen efter några månader, eller veckor.

Rättssystemet fungerar också så att man får mer rabatt på straffet ju fler brott man begår.

Detta vansinne är vänsterpolitik i praktiken och i och med värdegrundsdemokratin så är det nu också alliansens linje. Det enda parti som vill ha krafttag mot brottsligheten är SD. Läs här.

SD avvisar helt de andra partiernas feltänk om att brottsligheten skulle vara samhällets fel, det är brottslingarna som väljer att begå brott och det är alltid den enskilde brottslingens fel att han eller hon begår brott.

Ett hårt straff innebär upprättelse för brottsoffret och är samhällets vedergällning emot brottslingen. I det Sverige som SD vill ha befinner sig farliga kriminella bakom lås och bom samtidigt som hederligt folk utan fruktan kan gå trygga på gator och torg.

Lyssna på Adam Marttinen när han talar om tydligare reaktioner mot ungas brottslighet i riksdagen här:


Titta på denna video där James Conway, pensionerad Intendent från Attica Correctional Facility i New York har besök fyra nordiska fängelser för att förstå skillnaden mellan USA och norden:Lyssna på Granskning Sverige angående korruption inom rättsväsendet. Det kommer några minuter in på bandet.Hjälp till genom att bli medlem i SD och rösta på SD nästa gång du får chansen (om diktaturen kommer tillåta fler val).

Läs också denna artikel från november 2013 som handlar om ett av Kenth Ekeroths föredrag. En tröst är att SD genom Kenth och Adams arbete redan gör skillnad i riksdagen som du kan läsa om här.

Andra framgångar kan spåras till att sjuklöverpartier först avvisar SD förslag och sen lägger fram exakt samma förslag som sitt eget. Ett förfarande som kallas triangulering. Ohederligt, men likväl en framgång för Sverige om förslaget går igenom i kammaren.

Rättsskipningen i Sverige måste förändras i grunden. Sluta dalta med de kriminella. Jag håller med polisförbundet, nu räcker det! Och ge våra poliser den utrustning och den lön som är i paritet med det viktiga och farliga arbete de utför för oss alla.


Jag avslutar med en text, en hyllning till polisen, som signaturen Kri Ble skrev på Facebook den 27:e december och som jag står bakom till 100%:

"Kära polisassistent/inspektör/kommissarie

Jag vill att du ska veta att jag ser dig. Jag ser att du väljer bordet på matstället som ger dig ryggen mot en vägg. Jag ser dig när du svängt av vägen för att hinna sammanfatta alla händelserapporter, två timmar efter du slutat.

Jag ser dig hålla ordning vid demonstrationer, iförd tung utrustning, i brännande sommarhetta, hällregn eller snöstorm.

Jag ser att du blir filmad varje gång du försöker göra ditt jobb.

Jag ser dig när media hänger ut din karaktär, hur du döms på förhand av "experter" och kritiker.

Jag ser hur dina beslut måste fattas inom loppet av några få sekunder.

Jag ser att du är trött, hungrig och missförstådd. Jag ser att du skyddar demokratin.

Jag ser dig!

Jag ser att du är gjord av kött och ben, precis som alla oss andra.

Jag ser att du har ett hjärta som slår för att skydda oss medborgare.

Jag ser att du är den tunna blå linjen mellan förövare och allmänhet.

Jag vet att du får se saker som medborgarna inte får. Lemlästade kroppar, barn som far illa, missbruk i alla dess former. Tack för att du ändå mäktar med ett leende när vi möts.

Jag ser dig när du hämtar och lämnar dina barn på dagis och skola.

Jag ser dig när du handlar på affären eller när du tränar på gymmet.

Jag ser dig när du kysser din livskamrat innan du åker till jobbet. Du vet att den kyssen kan mycket väl bli den sista.

Jag ser vad du gör och jag vill uttrycka min tacksamhet.

Tack för att du springer mot faran när alla andra springer från den.

Tack för att du jobbar på högtider, födelsedagar, naturkatastrofer, idrottsevenemang eller protestmarscher.

Tack för dina uppoffringar. Och framförallt, tack för att du valt att vara gränsen mellan ont och gott.

Jag har din rygg, var så säker!"

Lika mycket förtroende jag har för vanliga poliser, lika lite förtroende har jag för politiskt tillsatta polischefer som väljer samma linje som mainstreammedia att mörka och vara tysta. Här är ett exempel.

Mitt tack också till ambulanspersonalen som nu för tiden får finna sig i att bli misshandlade med påkar i det nya Sverige som sjuklöverns väljare har skapat. Läs här och lyssna här.

Läs också min bloggranne Inger Nybergs utmärkta inlägg här om invandrare från dysfunktionella kulturer och de våldtäkter de begår i Sverige mot svenska flickor och kvinnor. Där kan du också lyssna på Richard Jomshof när han talar om vilka åtgärder SD vill införa med anledning av dessa starkt ökande våldtäkter i Sverige.

Arabiska migranter utlovas av globalisternas flyktingsmugglare gratis blonda svenska flickor att våldta som du kan läsa om här.

Allt detta vansinne är en konsekvens av sjuklöverns samhällsförstörande politik och det mångkulturella samhället som aldrig kommer att fungera, bara falla sönder. Läs Ingrid Carlqvists skrämmande artikel om en månads islam och mångkultur i Sverige (november 2015) här.

Det måste bli förändring nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar