onsdag 30 december 2015

Om att tappa den moraliska kompassen

Jag har under mitt 55-åriga liv alltid varit en stor beundrare av USA som frihetens försvarare i världen som Lars Bern också skrev i sitt inlägg. Jag har träffat många amerikaner och känner också en hel personligen och de är utan undantag öppna, trevliga, generösa och pålitliga.

Det amerikanska folket har dock ett problem, ett mycket stort problem, som kan kasta landet in i ett förkrossande inbördeskrig. Det är ett problem de delar med oss i Sverige och också hela västvärlden nämligen infiltrationen av islamister i den offentliga förvaltningen.

Jag har liksom Lars Bern en stor sorg över att detta land jag brukade beundra har tappat sin moraliska kompass, och om man skall hårdra det, kanske utgör ett betydligt större hot mot vår civilisation än det land som ständigt utmålas som ärkefiende i västmedia, Ryssland.

Obamas administration är djupt infiltrerad av muslimska brödraskapet då Obama knutit ett antal rådgivare till sig som är islamister från muslimska brödraskapet.

Se denna video:Sex islamister sitter alltså som den amerikanske presidentens närmaste rådgivare i vita huset.

Det finns en klar koppling mellan muslimska brödraskapet och Obama som nästa video från Australien handlar om:


Jag vill påstå att det amerikanska folket är lika grundlurade som vi är som har en islamist som minister i den rödgröna regeringen och en regeringschef som aktivt arbetar för islamiseringen av Sverige. Man tillåter dessa islamister vinna inflytande istället för att bekämpa dem.

Många hävdar att Obama är muslim och ditsatt i sitt ämbete som president för att leda islamiseringen av världen. Det finns hur mycket som helst att läsa om detta på Internet. Sök på Obama här så hittar du massor. Källkritik är upp till dig.Om vi inte står upp mot dessa ondskans krafter så kommer vår civilisation att utplånas inom kort. Den demografiska utvecklingen är entydig om detta. "This is a call to action" som de sista orden i denna video är.


Detta är "bottom line" med detta inlägg. Socialdemokratin har suttit i knät på islamister sedan 1973 (oljekrisen) och senast 1999 lovade Socialdemokraterna i en skriven överenskommelse med Sveriges muslimska råd, SMR (en gren av muslimska brödraskapet), att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor. Läs här.

Dessa muslimer är inte liberala och sekulära muslimer utan islamister. Notera detta!

Socialdemokraterna är alltså Sveriges islamiseringsparti nummer 1. Läs även här. Och de sitter där de sitter därför att naiva människor röstar på dem!

Det är nu dags att aktivt försvara vår civilisation annars har vi ingen kvar om 15-20 år. Det kan inte uteslutas att vi liksom andra länder i väst hamnar i ett inbördeskrigsliknande tillstånd mellan nationella motståndsgrupperingar och muslimer/de politiker som släppt in dem.

Tyvärr kommer detta i så fall att slå blint mot alla muslimer, även de som är integrerade i vårt samhälle och vill integreras. Vi har en extremt farlig polarisering i samhället och trycket i tryckkokaren ökar dag för dag, inte bara här, utan i hela Europa. Något jag skrivit om här.

Jag tror inte på våld, utan på politik. Det ser dock väldigt mörkt ut då Sveriges enda islamkritiska parti SD hålls utanför det parlamentariska arbetet och ingen av de andra partierna vill ens lyssna på den kunskap som finns inom partiet. Som obotlig optimist tror jag ändå på människor inom främst alliansen som kan stjälpa den nuvarande landsförstörande regeringen.

DÖ anda råder alltjämt i Stockholm dock. Värdegrundsdemokratin och dess godhetsknarkare i sjuklövern har ersatt den äkta demokratin som SD står för.

Globalisterna och deras agenda gäller allt jämt p.g.a. korrumperade sjuklöverpolitiker som spelar med dem. Globalisterna använder radikala muslimer som ett vapen mot oss. Något jag skrivit om här.

Framtiden ser mörk ut om inte fler lämnar soffan, ostbågarna, TV 4 och engagerar sig i SD politik eller på bloggar och i sociala medier. Det är dags att stå upp mot barbariet, något jag skrivit om här.

Kanske är det redan försent? Läs denna danska krönika.

Titta på den norska dokumentär från 2008 i tre delar om muslimska brödraskapet jag länkat till i inlägg ovan.

Upplys dig och tro inte att detta löser sig av sig självt! Snart är det försent. Allauh Akbar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar